Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----Comment
-
Šiuo metu milijonai žmonių naršo internete.10 milijonų rašinėjasi skype,2 milijonai ko nors ieško google,daugybė žmonių žaidžia travian.
Tik tu vienas toks durnius skaitai mano parašą.Comment
-
Neimam i sirdi, tik va keistai skamba tokie comment'ai Nestudijuoju as kokios medicinos, kad tau apie anatomija paskaita isvartyciau, bet pedos kaip pedos- tokios ir turi but. Jei jas praplatinsi tai gausis per dideles kojos tokiai mergaitei manau, arba atrodys- Gothic Lolita: Charlie Chaplin style!Paskutinis pakeitimas nuo ShoCho; 2009-12-21, 23:13.
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----👍 1Comment
-
grazei nupiesta bet atrodo kaip blinas ploksti tokie...o sasuke isvis sumaltas atrodo zinau is kokios serijos cia yra ir zinau kaip is tikruju turetu atrodit, o pas tave makaline gavos nepyk Ir va 1 klausimas su kokiu piestuku piesi nes kazkaip neriskus tavo... as pvz piesiu su B 0.7Emotions? Nope, I've got nothin' like that. I told you when we first met, didn't I? I'm a snake. With cold skin, no emotions, that slithers around searching for prey with its tongue, swallowing down whatever looks tasty.Comment
-
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----Comment
-
Šiuo metu milijonai žmonių naršo internete.10 milijonų rašinėjasi skype,2 milijonai ko nors ieško google,daugybė žmonių žaidžia travian.
Tik tu vienas toks durnius skaitai mano parašą.Comment
-
Na kažkokia keverzonė išėjo. Pirma kart su PC spalvinau ,ant lapo atrodė gražiau
http://fav.me/d2fwlfpPaskutinis pakeitimas nuo Siurprizas; 2009-12-22, 23:20.Comment
-
Comment
-
Comment
-
na tik gaila kad toks fonas vaikiskai nupiestas...
man atrodo kad tas kiskis per daug issiskietes ir kaip teisuskas sake piesk apvalesnem linijom ir pasiziurek ten i galva prie ausu jos yra nevienodos ir ausis atrodo suluzes bent jau man ;DDD
Sekmesif life gives u lemons...
then make a lemonade ;3Comment
Comment