Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Na man tikrai patiko, grazus darbas ,tik va krito jo desine ranka i akis: Per alkune man ji ziauriai plona, ir per riesa, kur laiko katanos rankena, labai smarkiai suspausta, nezinau, arba tos katanos rankena ties galu suploneja, arba jis taip smarkiai suspaude, kad net ja sutraiske. Aisku, gal cia tik man atrodo, ir viskas yra kaip reikia, tad Cia Tik Mano Nuomone!
Peace out..!
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----
Tiksiai sulenkta katanos rankena xD net nepastebėjau piešdamas, reiks ištaisyt, o alkūnės tai man plonos patinka aišku gal ir negerai atrodo , tad ir tai reiks pataisyt. ^^
ghmm.. sheip tikrai su tom rankom nelabai gerai, beto man atrodo, kad kaire ( deshinej lapo pusej ) yra ilgesne uzh deshine.. ir kojos tokios "bobishkai" plonos, kaip ir pedos.. dar plaukai galetu but shiektiek kitaip nushtrichuoti, ta prasme nepatinget kiekviena linija nupaishyt, o ne nuspalvint lygiai.. o visa kita neblogai manau.. tik.. gal dar jo ta veido ishraishka, lyg: atejau ir nukirtau.. nera kazhkokio pykchio veide.. na nebent tokia ideja tada ok viskas..
bet zhiaurus tokie jusu pieshiniai zhiuriu chia: nukapotos galvos, kraujas ir panashiai.. na ne y tema ash chia sheip, pastebejimas "ish oro" kaip sako pasiilgau Renatos geriu atsiduodanchiu darbu :/
Man įdomu kaip tavęs mokytojos neužmušė o_O? šiaip poza nelabai gerai perteikta. Rankos turėtų būti arčiau kūno, dar dešinė(iš žiūrovo pusės) ranka turėtu rankena laikyti iš apačios (pats paimki koki pagali ir pažiūrėti, kad taip laikyti žymiai patogiau ;]) šėšėliai ant žmogaus lb gražiai padaryti :] vat ant katanos irgi kokį blika galėtum uždėti ;]
Na dėl katanos laikymo buvau taip sugalvojęs,gal gerai ir neatrodo ,bet jau tiek to^^ o mokytojas buvo labai įsijautęs į savo pasakojimą apie senus laikus , todėl turbūt ir nematė,kad piešiu^^
Aplamai piešinys geras, tik jei neklystų mergina yra pasvirus į vieną šoną ir ranka, kurioje ji laiko skėtį galėtų būti ne taip stipriai priglausta prie jos šono, turėtų būti labiau atpalaiduota. Gerai atvaizduoti gothloli drabužiai, gražios spalvos parinktos, tiesa, praverstų šešėliai, kurie tikrai pagyvintų piešinį.
tikrai neblogai pieši
1 darbas: jis man labiausiai patiko, vienintelis netikstumas kurį pastebiu yra tai, kad viena akis kiek per toli į šoną nuvaževus, bet šiaip labai geras darbas, puikūs šėšėliai, apranga, visi jos tonai, veido išraiška, plaukai... galiu kelt nykštį į viršų
2 darbas: negali sakyt, kad visi be pagrindo juos maišo, nežinočiau - sakyčiau tas pats berniokas, vienintelis patarimas čia kiek paryškinti ne tik nosies metamą šėšėlį, bet ir ją pačią
3 darbas: jame problemų daugiausia, jau vien į akį pažiūrėjus matosi, kad su ja kažkas negerai, smakras turi būti daug labiau atsikišęs, ausis kiek per žemai...
ghmm.. antram pieshiny labai grazhios akys, bet plaukus shesheliuot reiktu pagal ju augimo krypty, o ne horizontaliai, dabar atrodo , kad medzhio lapai.. kaip ir pirmam pic.. apie pirma: daug pastangu ydeta shesheliuose, bet.. kiekvienas pavirshius turi skirtinga faktura: mediena, medis, akmuo, audiniai ir t.t.. y tai reiktu atsizhvelgt shtrichuojant..apie trechia nieko nesakysiu.. sheip neblogai..
velnias , pradejau komentuot.. kazhkas netaip su manim..
Red elf - tuos du anksciau dar labiau maisydavo... xD O trecias buvo labiau kaip ir eskizas... ^^' Bet bandysiu taisytis!
Wiliux - Tik dabar pastebejau... xD
Anita - antram piesinelyje as siaip plaukus pashtrichavau kad jie igautu spalva... >_> Siaip as nemaniau, kad taip toli nuejau, kad jau galvociau apie texturas... xD bet pabandysiu ir i jas atsizvelgt kai kita karta piesiu... ^_^
Comment