Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
👍 1Comment
-
Cia tik mano nuomone, bet as manau jei tu nori kaska rimto kompiuteriu nupiesti, tai nusipirk planšetę, arba, PCTablet. Nemanau kad piesdami rimtus piesinius kompiuteriu ( na, gal tik tie paint'o freakai ) zmones naudoja pele. Taip kad as manau, kad ir ka tu ten ruosies sukurti, tai piesk ant popieriaus, piestuku... Arba isigyk planšetę. ...Ne, geriau piesk piestuku- tikrai progresas bus geresnis, nei sokinejant per visas technikas. :/Paskutinis pakeitimas nuo ShoCho; 2009-12-11, 20:08.
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----Comment
-
👍 2Comment
-
Vat ir ne, kadais DeviantArte mačiau tų, kurie nesinaudoja planšete darbus. Labai nustebau sužinojusi, kad piešta pele. Ją galima įvaldyti, bet neturėčiau kantrybės. Juolab, kai egzistuoja planšetės.👍 2Comment
-
Cia tik mano nuomone, bet as manau jei tu nori kaska rimto kompiuteriu nupiesti, tai nusipirk planšetę, arba, PCTablet. Nemanau kad piesdami rimtus piesinius kompiuteriu ( na, gal tik tie paint'o freakai ) zmones naudoja pele. Taip kad as manau, kad ir ka tu ten ruosies sukurti, tai piesk ant popieriaus, piestuku... Arba isigyk planšetę. ...Ne, geriau piesk piestuku- tikrai progresas bus geresnis, nei sokinejant per visas technikas. :/👍 2Comment
-
Sveiki, noriu ideti dar viena piesinuka, si karta naudojant paprasta HB kietumo piestuka, ir minkoma trintuka. Piesinyje- Orpheus is Graiku mitologijos. Labai noreciau sulaukti gerbiamu Horkio bei Anitos kritikos bei komentaru. Zinoma ir visu kitu ''meniskos sielos'' zmoniu kurie zino ka sneka!
http://shocho.deviantart.com/art/Persona-146402306
bet jei apie tavo pieshiny: man asmenishkai labai patiko ir tai, kad ideja nenuvalkiota: kazhkas ydomaus.. ir dar + kad su Graikijos mitologija susije.. FAAANATIKE ash .. ir sheip matosi kur metalas, kur kitokia medzhiaga.. pagirtina👍 1Comment
-
he he.. ShoCho, ash labai bloga komentaruose, nes man viskas patinka neturiu prie ko prisikabint.. zhmones, kurie pieshia su klaidom ar be klaidu, ydeda daug darbo ir pastangu, todel ju darbai grazhus visi, beto nelabai issilavinus ash turbut meno srity, kad galechiau profesionaliai yvertint ar klaidas pasakyt.. ir paishau tik karta metuose.. chia Horkis ir kiti manau pades daugiau.. ^_^
bet jei apie tavo pieshiny: man asmenishkai labai patiko ir tai, kad ideja nenuvalkiota: kazhkas ydomaus.. ir dar + kad su Graikijos mitologija susije.. FAAANATIKE ash .. ir sheip matosi kur metalas, kur kitokia medzhiaga.. pagirtina
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----Comment
-
Spoileris:Sveiki, noriu ideti dar viena piesinuka, si karta naudojant paprasta HB kietumo piestuka, ir minkoma trintuka. Piesinyje- Orpheus is Graiku mitologijos. Labai noreciau sulaukti gerbiamu Horkio bei Anitos kritikos bei komentaru. Zinoma ir visu kitu ''meniskos sielos'' zmoniu kurie zino ka sneka!
Tikrai gerai nupieštas. Matosi medžiagų skirtumai, detalumas, šešėliai ir pati idėja. Fun to look at.Visokių būna, visokių ir reikia.👍 1Comment
-
Comment
-
Ten lapeliai tikrai kanapės ir akys dėl to nespindi taip,kaip natūraliai per anime turėtų spindėt.. ačiū visiems už pastebėjimus ir korekciją (bow)Comment
-
Sveiki, noriu ideti dar viena piesinuka, si karta naudojant paprasta HB kietumo piestuka, ir minkoma trintuka. Piesinyje- Orpheus is Graiku mitologijos. Labai noreciau sulaukti gerbiamu Horkio bei Anitos kritikos bei komentaru. Zinoma ir visu kitu ''meniskos sielos'' zmoniu kurie zino ka sneka!
http://shocho.deviantart.com/art/Persona-146402306👍 1Comment
-
geras darbas, fellow otaku
p.s. taip persikreipes...Paskutinis pakeitimas nuo Lafleur; 2009-12-13, 13:33.
Oxygen is overrated!👍 2Comment
-
Damn kaip mane knisa tokie komenati... "wow kaip grazy kaip patiko ir t.t." ..... jei jau taip patinka girk per PM ...arba argumentuok kodel... o seip ShoCho galiu garantuot kad tos kojos neturejo tokios but... tiesiog netilpai i lapa..... visi sesialiavimai dar nieko nereiskia jei nera normalios konstrukcijos.... mane pradeda uzknisinet toks daugelio piesimo budas kad graziu tonavimu paslepiamos klaidos... ir daugel aisku pamato ir "WOW kaip grazu" oh come on argi sunku pasidart priestai eskiziuku ar seip koki stickmana nusipaisyt ir paziuret is toliau ar gerai jis atrodo ir ar telpa i lapa ir t.t.👍 2Comment
Comment