Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Pridesiu : pirstai baisiai ploni ir toks vaizdas kad jis banana butu isikises i viena vieta ( gal tik man taip atrodo, reik eit miegot nesumastau daugiau nieko..)
Pradžia darbo~
Joa, čia reiškias Džir labai daug mokslų turi >_>
Spoileris:
jo ne tik viena koja storesnė, ranka taip pat, bananas ir tiesa atrodo... šiaip man jo pečiai siauroki, visgi vaikinas čia ir toks ryškus liemens išlinkimas vyriškumo nepriduoda bet plaukai fantastika, apranga ir, gražus veidas
Siaip grazu tik kaire koja kreiva ir ant pilvo rauksles keistai atrodo.Be to dar veidas man kazkoks keistas ai dar pas tavo veikeja labai ilgas uzpakalis atrodo arba ten nugara labai susikuprinusi
Paskutinis pakeitimas nuo pinokio; 2009-12-04, 17:10.
As tokio nenupiesciau, nes tingeciau... reik neisenkancia kantrybe turet.
Visai grazus, klanai patiko. ;D Pilis man atrodo kaip tos pripuciamos, gumines tik su smailais kampais. Grazi, bet su geometrija nelabai sutaria.. na nebent cia tokia ideja buvo...
Renata > pilis ir fonas nepaklusta tiems patiems perspektyvos desniams. Tas baltas "ciulpinukas" irgi nesirisa su pilim, tiesiog nejauciu jog jis ten turetu priklausyt.
Dita > chibiar bent vaikiskui veidui daryk ir atitinkama kuna mano nuomone, nes dabar jis nelabai risas su kunu. net galima pagalvot kad jai galva nupjove ir prie kito kuno prisiuvo
Haruhi > Pirmas darbelis ziuris gana neblogai, bet va jos kaire peda tai kaip gumine atrodo. taipogi bendrai paemus neiaski poza aka tai kas cia vyksta? ji bega, krenta, stabdo, or what?
Antram piesinyj sutvarkyk ranku storius, jos uz slaunis storesnes
keli vėliausi darbeliai kritikai... :3 ir pusseserės pirštai ;D (don't pay attention)
pirmi du labai grazus, o treciojo kaire ranka per stora, o ketvirtojo piesinio moters is kaires puses kaire ranka per ilga ir atrodo kaip luzus per riesa
Siaip tai labai grazu
Comment