Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Na man tai atrodo, kad krūtinė per aukštai nupiešta, dešinė ranka atrodo kaip išsukta, blauzdą per daug nuploninai. Viską pataisius atrodytų visai gerai. (:
prie galvos nėra ko prikipti, tik gal jos ausytė labai mažai galėtį matytis, toliau vienas petys per trumpas (net jei jis ir toliau), atidengtos kojos šlaunis mano akimis tikrai per ilga, o dar kai toks praskiepas suknelė turėtų plevesuoti labiau, bet gražus veida ir plaukai, šiaip neblogai
Atčiū už kritiką ir pastaba Meginsiu kita karta atkeipti dėmesį į tas vietas
O dėl tos kojos ilgumo man gal ten nelabai pavyko gerai pavaizduoti, bet skeltukas yra žymiai aukščiau nei įprastai būna [ beveik iki kauliukų kurie yra po juosmeniu nežinau tik kaip jie vadinasi ]
prie galvos nėra ko prikipti, tik gal jos ausytė labai mažai galėtį matytis, toliau vienas petys per trumpas (net jei jis ir toliau), atidengtos kojos šlaunis mano akimis tikrai per ilga, o dar kai toks praskiepas suknelė turėtų plevesuoti labiau, bet gražus veida ir plaukai, šiaip neblogai
Viską ką norėjau (blogo) pasakyt, jau pasakė >_> Telieka pridurti - labai šaunu, kad badai išgaut kažkokį judesį piešdama n_n taip ir toliau, linkiu tobulėt.
labai neryškus paveikslėlis, kokybė labai bloga, sunku smulkias detales išskirt, tik proporcingumas normaliai matos na, iš to ką įspitrinu: tolimesnioji ranka laabai trumpa gavosi, bet jos plaštaka graži, ko nepasakyčiau apie artimesnęją, pažiurėjus susidaro toks įspūdis, kad jai tarp kojų bend 20 cm tarpas, akys nelabai vienodos ar ji viena kažkiek primerkus, pėdos lyg pingvino iš filmo "linkmosios pėdutės"... bet apranga visai nieko (tik ne ta marlė vietoj batų), jei ne kreivas sklaistymas plaukai būtų faini, ausis normalioj vietoj ir gero dydžio įstatyta
Comment