Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
siknosparniai tai ne siknospasrniai, ten juk black orders juodi golemai xD jie man primine siknosparnius, todel juos ir pripiesiau vietoj ju!
a, nu tai tada nieko
Šiuo metu milijonai žmonių naršo internete.10 milijonų rašinėjasi skype,2 milijonai ko nors ieško google,daugybė žmonių žaidžia travian.
Tik tu vienas toks durnius skaitai mano parašą.
1mas-visai nieko,2ras-visai nieko,3cias-ausys per arti viena kitos,4tas-ta ranka kuria jis pakeles zymiai per trumpa, ir su pirstais padirbeti reikia, be to, petys dar per siauras toj vietoj.Akys taip pat nekokios, o tas drabuzis tai nezinia kur baigias nugaroj<__<.5tas-man tiktai kojos ju nepatiko, o seip tai grazu.
cia mano greitas darbelis, kuriuo nesu patenkintas:
Seip galetum padirbet labiau su batukais "kedai" lievai atrodo , kelnes prastai sukritusios , pistoletas atrodo kreivas turiu omeny dalis kuria laik ranka per daug pasvirus , plaukai atrodo taip tarsi jis sendien butu ploveis galva ir vietoj sampuno lasiniu uzsikroves ir kaip jau sake veido bruozai prasti(ipa padirbek su ausimi)...
na, dar reiktų padirbėti, labai keista man atrodo stovėsena, nenatūrali kažkokia, o ir galva neproporcingai didelė... bet tikrai neblogai nupieštos rankos, o tas ginklas rankoje laikomas su kita ranka () tikrai fainas
dar galiu pridurt, kad klynas kazkaip atrodo per aukstai
Šiuo metu milijonai žmonių naršo internete.10 milijonų rašinėjasi skype,2 milijonai ko nors ieško google,daugybė žmonių žaidžia travian.
Aše taip savimi patenkintas (ir nesvarbu kad bernioko galva per didelė ir failinau su ranka) I love that DRAGON
Spoileris:
jo..Dragon tai gal ir grazu, bet su bernu padirbeti reikia...
Renata, drakonas grazus, man kliuvo berniuko kaklas jis tikrai per ilgas, pirstai.... geriau patylesiu gal presas ir nugara keistoki, bet nelendi i akis labai Is esmes piesinys
Aše taip savimi patenkintas (ir nesvarbu kad bernioko galva per didelė ir failinau su ranka) I love that DRAGON
Spoileris:
vau, labai gražus piešinys na taip, gal su pirštais nelabai gavosi, o bicepsai-pricepsai kūdoki, bet jie akių nebado labai graži taturuotė ant abiejų broliukų, drakonas išvis fantastika, fonas patiko, vaikino palukai toes kaklu labai realistiskai pasidraikę
Comment