Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
man visu pirma krito i aki rankos, kurios mazu maziausiai yra neproporcingos.Antra-tai plaukai.Kazkokie netokie prieky.Beto peciai nelygus atrodo, lyg jai tie drabuziai verztu.Nu ir nosis man kazkuo uzkliuvo.
Nu tai lyg ir viskas.O pats darbelis tai nebogas, tureciau pasakyti
Šiuo metu milijonai žmonių naršo internete.10 milijonų rašinėjasi skype,2 milijonai ko nors ieško google,daugybė žmonių žaidžia travian.
Tik tu vienas toks durnius skaitai mano parašą.
gražus darbelis labai faina merginos apranga vienintelis užkliuvę dalykas - plaštakos, jos nelabai išraiškingos ir forma keista, kadangi smiliai sulenkti - jų nareliai (nežinau kaip pavadinti kitaip) išryškėja, bet taip pat reikėjo nors nežymiai ir kitus pirštus pabrėžti, dar kažkaip net nežinau kuo merginos žvilgsnis užkliuvo, bet šiaip viskas labai gražu
man visu pirma krito i aki rankos, kurios mazu maziausiai yra neproporcingos.Antra-tai plaukai.Kazkokie netokie prieky.Beto peciai nelygus atrodo, lyg jai tie drabuziai verztu.Nu ir nosis man kazkuo uzkliuvo.
Nu tai lyg ir viskas.O pats darbelis tai nebogas, tureciau pasakyti
peciai tokie yra nes ranka pakelta ranka atrodo neproporcinga nes taip mano nuotraukoje buvo parodyta ir as nesupratau kaip buvo sulenkta taip ;DDD plaukai taip atrodo nes pas mane buvo mazai plauku :// o del nosies sutinku ;DDDD
thanks ;]
Paskutinis pakeitimas nuo bronzine; 2009-10-28, 23:27.
Hey people. Nusprendžiau ir aš įdėt savo mini piešinuką. Pirmas bandymas su kopikais, tai sry kad veido spalva nesiderina su viso kūno Bet šiaip jėga, oficialiai myliu kopikus
Spoileris:
Žinau kad yra šiokių tokių klaidų su pečiais ir kaire ranka. Ir sijono klostės biški off, bet anyways, ką manot?
Paskutinis pakeitimas nuo Nakviša; 2009-10-29, 00:58.
peciai tokie yra nes ranka pakelta ranka atrodo neproporcinga nes taip mano nuotraukoje buvo parodyta ir as nesupratau kaip buvo sulenkta taip ;DDD plaukai taip atrodo nes pas mane buvo mazai plauku :// o del nosies sutinku ;DDDD
thanks ;]
rankos, tai as turejau omeny ne tik pacias rankas,bet ir pirstai nepatiko. Negi kai buvai tokia maza tavo buvo tokie ilgi nagai?
Šiuo metu milijonai žmonių naršo internete.10 milijonų rašinėjasi skype,2 milijonai ko nors ieško google,daugybė žmonių žaidžia travian.
1. labai graži fono spalvų paletė, viskas puikiai persidengia ir susilieja į bendrą visumą kai dėl angelo, jo kaklas galėtų būti plonesnis, nes dabar veidas dėl to per smulkus atrodo, o ir pečiai vizualiai susiaurėja... patiko jo šunuosena lyg prailginta Yagami Light, man patinka
2.šiam išvis neturiu ko prikišt, nebet akies rainelė galėjo būt vos vos labiau pastebima, laaabai fainas darbas
Ech, visi taip 'mandrai' su kompais...
Na koklas man dar ir piestuku per akis ..
Rubai graziai sukrite tai pagirtina , ranku piesima tobulink ypac desine prastai atrido ,plaukai puse velnio , eidas kaip kokio issigimelio padaryk ne toki kreiva viena akis ir ji atrodo neblogai bet kad kitos nesimato tai labai pagadina vaizda bent seseli numest galejai vietoj jos ,ausies piesima taipat patobulink , desine peda grazi , o su kairia prasti reikalai atrodo kaip sulauzyta.
P.S.Su kardo rankena galetu but grazesne. Good luck
Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpic
Tai gal geriau pirma pradek nuo zmogaus pedu o batus veliau
su pedom man nieko, as batu piest nemoku
Comment