Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Renata grazuuuuu x) tik tas durklas ar kas prie sono pritvirtintas ten jis ar nesas ji? jei nesas tai tuetu laikyti o ji kumsti mazdaug sugniauzus o durklas uz to kumscio. dar prijuoste ar kaip tas baltas daiktas tuputi nusukai per daug x) ir vilko pirstu skaicius nevienodas ant priekiniu ir galiniu letenu ar cia taip turi buti? xDD Šaunuolė. ir nebedek man tu padeku x)
Edited:
nu nzn man atrodo visi 4 turi matytis pirstai ir 5 tas virsuj kur buna sone tai tas jo neturi matytis xD bet cia jau dailininko sprendimas kas turi kas ne xDDD
tai kad man ju nereik xD po to durnai atrodo kai mane papraso padeka uz kazka uzmest o as pradedu saipytis kad n...j jos reikalingos xDDDDPaskutinis pakeitimas nuo Psichas; 2009-10-07, 19:31.the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.👍 1Comment
-
👍 1Comment
-
Renata grazuuuuu x) tik tas durklas ar kas prie sono pritvirtintas ten jis ar nesas ji? jei nesas tai tuetu laikyti o ji kumsti mazdaug sugniauzus o durklas uz to kumscio. dar prijuoste ar kaip tas baltas daiktas tuputi sunukai per daug x) ir vilko pirstu skaicius nevienodas ant priekiniu ir galiniu letenu ar cia taip turi buti? xDD Šaunuolė. ir nebedek man tu padeku x)
A kodiel gi ne ? O-oComment
-
Comment
-
Paskutinis pakeitimas nuo cutelucario; 2009-10-08, 11:57.ten aukščiau^mano kukli ir protinga nuomonėComment
-
Pinokio nice sukreivinai veida, ausis,taip pat sarvus nupiesiai taip lyg jis butu pasisukes o pagal viska jis mazdaug tiesiai stovi. dar kardas nelogiskai nupiestas, neturetu jo taip laikyti kazkaip sonu ir dar uz pacio rankenos krasto. man kaip tik linigos tos storos prie sito piesinio labai tinka x) good work xDthe one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
-
Paskutinis pakeitimas nuo cutelucario; 2009-10-08, 16:40.ten aukščiau^mano kukli ir protinga nuomonėComment
-
Comment
Comment