Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Psichas
    Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
    • 147

Renata ir nenoriu pamatyt xD piesinys grazus, pirstus zmogo nrm nupiesiai. graziai sudejai viska

Gatexxx patiko tik paskutinis alukardas is antros porcijos... visi jau tokie igrise is wall kuriuos nupiesiai kad net nemalonu ziuret buvo. bet gerai piesi taip ir toliau. rimtesnius seselius negink deliot
    the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• Integra
      wooooosh.

• 2008 12 31
      • 265

Man vienas zmogus pasake:
      -As visada kopinau, o dabar pats nieko nebesugebu nupiest.
      Geriausia pasiziuret proporcijas, o po to bandyt savo. Juk mes tam ir esam, kad jums padetumem ir pasakytumem klaidas. O kai kopinanate tai vis vien jau nebe jusu piesimo stilius.
      Tad darykit kaip norit as tik galiu patart.;]
      Dėkoju Fasian už sig'a.

Comment

• Jin
        Crazy Weirdo

• 2009 02 06
        • 242

Autorius Integra
        Man vienas zmogus pasake:
        -As visada kopinau, o dabar pats nieko nebesugebu nupiest.
        Geriausia pasiziuret proporcijas, o po to bandyt savo. Juk mes tam ir esam, kad jums padetumem ir pasakytumem klaidas. O kai kopinanate tai vis vien jau nebe jusu piesimo stilius.
        Tad darykit kaip norit as tik galiu patart.;]
        He, o mano draugas išmoko piešt kopijuodamas. Pasideda kokį piešinį ir bando perpiešt. Po 1 metų kopijavimo ir šeip paišymo jis tau gali oi oi oi kaip nupiešt. Plius čia daug priklauso nuo pačio žmogaus sugebėjimų.

Comment

• Integra
          wooooosh.

• 2008 12 31
          • 265

Autorius Jin
          He, o mano draugas išmoko piešt kopijuodamas. Pasideda kokį piešinį ir bando perpiešt. Po 1 metų kopijavimo ir šeip paišymo jis tau gali oi oi oi kaip nupiešt. Plius čia daug priklauso nuo pačio žmogaus sugebėjimų.
          Sutinku su tavo teiginiu. Bet kaip tu sakiai zmogus jei turi talenta greitai pramoksta piesti.
          Bet kitiems patariu tiesiog daug daug praktikos ir jai nesiseka nepykit ir negalvokit, kad nemokat piest.
          Dėkoju Fasian už sig'a.

Comment

• zhmogeliukas
            Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
            • 722

mažiau kalbų daugiau darbų žmogai,marš paišyt visiXD

----------
            Jei rimtai tai atėjau su piku. Buvo liepta man vedžiot kuo ryškesniu,tai va, padariau.

gera ten, kur manęs nėra, tskanatXD

ir taip žinau subanalintas angeliukų vaizdas gal,bet ne tas svarbiausiaXD
            Ir jo, normalių sparnų piešt nemoku~~

EDIT:
            Omg nenorėjau posto naujo rašyt
            Autorius Jin
            Išsitaisyk klaidas O šeip dėl sparnų turėtų padėt šitas
            Spoileris:
            http://www.youtube.com/watch?v=hU8iD2jVW0I
            Susimoviau su kuo kalbųXDDD pataisiau. Lol gerai čiaXD

O dėl sparnų ačiū,žiūrėsiu bandysiu, nes net tutus žiūrėdama iki šiol nelabai padarydavau vistiek v.v reik mokytis vistiek~
            Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2009-10-04, 16:16.

Comment

• Jin
              Crazy Weirdo

• 2009 02 06
              • 242

Autorius zhmogeliukas
              mažiau kalbų daugiau kalbų žmogai,marš paišyt visiXD
              Išsitaisyk klaidas O šeip dėl sparnų turėtų padėt šitas
              Spoileris:
              http://www.youtube.com/watch?v=hU8iD2jVW0I

Comment

• Gin^^
                pakvaišėlė :3

• 2009 06 15
                • 66

o mano darbelio taip ir nepakomentavot normaliai..kas blogai,kas gerai?

Comment

• Psichas
                  Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
                  • 147

Gin^^ reiskia tavo piesinys neapsakomas xDDD

zhmogeliuk nu sparnai.. xD siaip graziai drabuzis uzdetas, debesis grazus. viskas nrm tik sparnai.. xD
                  the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• Gin^^

• 2009 06 15
                    • 66

Autorius Psichas
                    Gin^^ reiskia tavo piesinys neapsakomas xDDD

zhmogeliuk nu sparnai.. xD siaip graziai drabuzis uzdetas, debesis grazus. viskas nrm tik sparnai.. xD
                    netikiu

Comment

• Jin
                      Crazy Weirdo

• 2009 02 06
                      • 242

Autorius Gin^^
                      http://img340.imageshack.us/img340/6726/picture0022.jpg na štai korekcija ir spalvų kaita.. pakomentuokit..ištaisykit :}
                      Na jei taip nori būti pagirta. Šešėlia igražiai sudėti, gražiai nuspalvinta. Gal prie pėdos būtų galima prikibt, bet šiaip viskas puiku. Ai nu gal dar tas žandas nelabai proporcingas kitam. (Turiu omeny putlesnis toks) ( Ar čia turi taip būti?)
                      Sėkmės kūryboje

P.s mūsų nick'ai panašūs Laukiu kitų tavo darbų.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Jin; 2009-10-04, 17:13.

Comment

• Psichas
                        Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
                        • 147

vienodi galima sakyt. pedakaire atvirksciai padaryta. nykstys i isore nupiestas , papai pries paslepiant juos po tuo drabuziu uzkreivoti, kaire koja plonesne, desne ranka plonesne, per platus zandas netgi anime stiliui. is toli vaizdas grazus, plaukai patiko xD prisiprasei Gin^^ xDDDDD

Comment

• Gin^^

• 2009 06 15
                          • 66

dabar ačiū abiems kibsiu toliau prie darbo :3 p.s. Jin- mano vargas prasideda Gin,o tavo kodėl? p.s. šiais metais cosplayinau Fuu ir mano geriausias draugas buvo Jin.. tai mus abu kvietė "džin" ir abu atsisukdavom..smagu buvo xD

Comment

• Jin
                            Crazy Weirdo

• 2009 02 06
                            • 242

Autorius Gin^^
                            dabar ačiū abiems kibsiu toliau prie darbo :3 p.s. Jin- mano vargas prasideda Gin,o tavo kodėl? p.s. šiais metais cosplayinau Fuu ir mano geriausias draugas buvo Jin.. tai mus abu kvietė "džin" ir abu atsisukdavom..smagu buvo xD
                            O man patika vardas Jin. Jis nieko bendro neturi su mano tikruoju vardu. But still i like it!

Comment

• cutelucario
                              Super rasytoja kritike
                              • 2009 08 21
                              • 23

echem!o kas mano darbus pakomentuos???
                              ten aukščiau^mano kukli ir protinga nuomonė

Comment

• Gin^^

• 2009 06 15
                                • 66