Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
na bet tai vistiek kopijavimas :] bet tai turetu tau padet kaip pradedanciajam as ir kopijavau na o dabar pati kuriu ir stengiuos proporcingai piest :]
jei tAu ji patinka niekas tau nedraudzia jos kopijuot ;DDDDif life gives u lemons...
then make a lemonade ;3Comment
-
-
pinokio- cool D bet jos kojos per plonos taip pat ir rankos galva gal truputeli tik truputeli galejei didesne nupiest o siaip tai saunu :] greitai tobuleji ;DDD taip ir toliau varyk ;DDD
horki- pirmo piesinio kojos kreivos taip pat ir pedos dar tos pedos yra mazokos koju atsvilgiu, sulenkimas kojos nenaturalus. atro piesinio kulksnis yra per plona tai tiek tik ;DDDD sekmes :]if life gives u lemons...
then make a lemonade ;3Comment
-
kai piešiau šitų man buvo labai gera nuotaika ^^
Spoileris:I don't need it anymore...
nesigavo man ta skara T___T
Pinokio - šitas man labai patiko, tik pėdutes reik sutravkyti ir busComment
-
Renata- ehh... tau reikejo ilgesnius "trauzus" nupiest ;DDDD ir daugiau kraujo ;DDDDD delno pirstai per liesi ir per daug atskirti vienas nuo kito, galva galejo but siek tiek didesne o apdaras puikiai atrodo ;DDD o taip vos nepamirsau smakras kreivas veido atzvilgiu ;DDDDif life gives u lemons...
then make a lemonade ;3👍 1Comment
-
Daugiau kraujo bus vėliau ... Amm jo skmaras, dmn jį, nepastebėjau kad kreivas >____>Comment
-
Jei tokius piešinius pieši būdama geros nuotaikos,bijau pagalvot apie paišalybes kai esi blogos patarčiau tik smakrą ir ranką pakoreguoti,na gal dar kitos rankos egzistavimo užuominas užmest.Šiaip puešinys tai jėgaNot bad...👍 1Comment
-
Tiesiog sulau - pasedek prie darbelio keliom valndom ilgiau... nenumirs nieks jei papostinsi savo darba kita diena, bet pilnai isbaigta.....
As tau siulau - kai pradedi paisyt, nusipaisyk viska piestuku ir jei ir klaidu taisyk jas ir tik veliau apvedziog tušinuku.... Ir sakau naudok didesnius kontrastus...... gali pakopint pora darbu is kokios mangos ar seip paveiksleliu.... atsirastu sioks toks supratimas kaip paisyt zmogaus kuna kad jis neatrodytu lyg is popieriaus.....
Kaip kazkur girdejau gera fraze : Work harder or fail forever...Comment
Comment