good for you xDD nepastebejau x)
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him. -
Gyrimu naudos dar ir kiek būna, taip tu pakeli žmogaus savimonę, jis įgauna pasitikėjimo savimi ir jėgų judėti toliau. Aš nekalbu apie visišką liaupsinimą (kuris pakelia ego ir ne tobulina žmogų o jam duoda ženklą jog jis perfect ir viskas pas jį chiki), bet prie kritikos visada malonu gauti mielų žodelių, iškart pozityviai nusiteiki, kam tas sausumas?Comment
-
turiu nesutikt, Horki. jei vien kritikuosi dings noras zmogui paisyti. ir netik tdl kad boob gerai ten atrodo (rasau vienaskaita nes tik vienas matosi). apskritai kunas kaip atrodo ten man patikothe one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
-
Jos rankos nykstys yra ne vietoj,kojos susipynisios,atrodo ji tuoj pargrius.Sparnai man patiko,tik dar kreivos akys,per ilga nosis,kazkokia netaisyklinga burna.Ir del plauku as galeciau dar prideti,bet manau,jog tai tiesiog tavo stilius
Sekmes piesiant!ten aukščiau^mano kukli ir protinga nuomonėComment
-
Comment
-
Horki, ten buvo mandagi forma ne daugiskaita (n_n)
cutelucario, kojos taip maždaug turi būti, nes ji ne ant žemės syovi, o ta prasme skrenda.na, ten reik suprasti. Rankų piešti nelabai mokų, bet gal kada nors pavyks viskas.
Stengsiuosi savo klaidas taisyti.
donatass, džiugu, kad patiko.
yra ir geriau piešiančių.
skanuotas piešinys ir truputi apkarpiau, na ir šiaip ant pusės lapo nupiešiau.
Arigato Jums už komentarus ir kritiką. (^-^)👍 1Comment
-
... Omfg uz ka tu taip baudi ta Azonietę....
Atrodo lyg ji turetu 2 dešines kojas...
Vis dar nesusitvarkai su galvos piesimu o ir tie pirstai atrodo gan ziauriai...
Plius negailek piestuku, paspausk juos kad kontrastas atsirastu tarp detaliu....
Kiek pastebejau tavo darbai mazai kuo pasikeite nuo tada kai pradejai cia det piesinius....
Oh come on... kur progresas????
👍 1Comment
-
Hoshii- tu nukopijavai sita piesini http://img101.imageshack.us/i/animew...s11417376.jpg/
Renata - ehh... na ka galiu pasakyt??? akys yra kazkokios isokusios, kojos per ilgos man, rankos plonos, ranku pirstai kazkokie netokie, delnas priplotas atrodo kad jis turi but kartu ;DDD, koju sulenkimas na nezinau kaip pasakyt bet ten nenaturalus tai tiek ;DDDif life gives u lemons...
then make a lemonade ;3👍 1Comment
Comment