Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Ka tik baigiau pabaigiau piesti savo piesini :P As dabar mokausi piesti zmones su seseliais tai toks dabar rezultatas http://katanaboy.deviantart.com/art/Standing-137207334Comment
-
nyuu- uu... colorfull and nice ;DDD and cute ;DDD
na galva yra didoka, kaklas trumpokas ir storokas, smakras??? kazkoks mazas ;DDD na delnai siek tiek didoki bet galbut pas tave toks piesimas ;DDD
o seip tai grazus piesinis :] ir seseliai yra saunu ;] taip ir toliau sekmes ;DDDpif life gives u lemons...
then make a lemonade ;3Comment
-
Nyuu alright grafkiu manijake bet nieko tokio nupiesta manau savitai taip. pusiau chibi normaliem zmonem ji pasirodyt miela sauniai padirbejai
TeisusKas dar vienas alright zali plaukai arba cia del seseliu arba tikrai kaire ranka pas tau siek tiek plonesne isejo ( tas siek tiek pastebimas) o siaip lb patiko galetum su phsh pazaist ir padaryt meno kurinithe one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.👍 1Comment
-
~nyuu -> Nu ką, čia pakomentuoti norėjau, tik, kad mano nuomone dar ir pirštai kažkokie storoki palyginus su rankomis. Na, bet gal čia tik tavo piešimo stilius, iš tiesų. Šiaip tai norėjau labai pagirti, nes man labai patinka, kaip tu sužaidi su atspalviais. Man labai patiko plaukai, žodžiu, sėkmės toliau, lauksim kito darbo.Comment
-
Ant A3 formato lapo piešiau.. pas Žmogeliuka skaneris per mažas ... nu vn žn, mėginom iš atskirų dalių lipdyt, bet kadangi skilu mažai turim tai š gavosi... todėl nepilna dedu ....
Spoileris:
Akvarelė, ir kai kur akvarelinis pieštukas. Laikas - apie 2,5 valandos
EDIT: ant ranku nevaryti, šiam piešiniui pozavo žmogus kuriam artritas dar vaikystėje išsuko ranku sąnarius ...👍 3Comment
-
Nyuu: Kur KLYNAS? Kas jum žmonės darosi xD>? Automatiškai pratęsk jos pečius ir pamatysi, kad kažkuri vieta yra truputėlį nukirsta.
TeisusKas: širdingai dėkoju už klyno paisymą savo darbe... Problematiška darbo vieta - rankos. Jos yra matomai per ilgos. Ištiesk rankas ir jungtį ties alkūne prilygink prie liemens. Pamatysi jog rankų sulenkimas bus žemiau.
- Žmogus nėra metalo kokio gabalas, jis turi raumenis, kurie suspaudžia vienas kitą jiems susilietus. Tavo sulenkta dešinioji ranka ilgio gauna dar ir dėl to, jog raumenis ties alkūne reik labiau suspaust tarpusavį kai taip lenki ranką (pastovėk, pasilankstyk prie veidrodžio, pamatysi ;]) Nes jeigu tavo ranka būtų truputį žemiau, toks suspaudimas dar būtų taisyklingesnis, bet šiuo atveju jis gadina visą reikalą.
- Vieta kuri jungia krutinę, pažastis su rankos raumenimis šiaip yra gana sudėtinga pradedantiesiems (ir man xD) kažkodėl. Tu ją per daug prailginai, kas DAR labiau prailgina dešiniąją ranką. Atrodo, jog ranka lenktųsi ne per alkūne, bet ir per kelis cm nuo peties (note to self, man reik išmokt raumenų pavadinimus -_- Nes tikriausiai dabar varau kokia šumerų kalba...).
- Dešinės rankos alkūnė kaip suspausta kokios gumos.
Šiaip yra geri pradmenys, bet reikia viską koreguot ;]👍 1Comment
-
Renata kuo tolyn tuo grazyn tavo piesiniai pirstus galima butu pataisyti aisku bet siaip lb grazus piesinys keliaus pas Psicha ant dekctopo atsiprasau uz autoriniu teisiu pazeidima
Dark-Tarou ne kas jiem daros bet kas tau daros su tais klynais maniacPaskutinis pakeitimas nuo Psichas; 2009-09-17, 10:21.the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.👍 1Comment
Comment