O iskur zinai kad ten padaryti teisingai?
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
-
Įdomiai atrodo, ypač tas nuphotoshipinimas. Labiausiai į akį krenta kaklas, kuris "magiškai" susijungia su sprandu Pėdos neatitinka kojų padėties, kairys petys, nors ir uždengtas plaukų, nepilnas.
Btw, tas dragon kairėj mielas .👍 1Comment
-
Krūtinė atrodo kaip du arbūzai. Darbe, nuo kurio kopijavai, irgi ne kaip atrodo.👍 1Comment
-
Comment
-
Hellsing_lover,
visų pirma, linijos netvarkingos, apvedant tušinuku darbą reikia atlikti labai kruopščiai, tavo darbe taip nėra (kar ir pavyzdžiui toje vietoje, kur merginos kairė ranka laiko virvę, ten linijos susikirsti neturėtų). Paskaitinėk kokį tutorial apie proporcijas. Dešinė plaštaka turėtų būti nupiešta vertikaliau, nes dabar atrodo, kad ji laikosi už oro, o ne už virvės. Merginos pečių išvis nerasta. Krūtinė nėra trikampė, ji turėtų būti žymiai apvalesnė. Pėdos per plonos, ir kairiosios nykštys turėtų būti vidinėje kojos pusėje (nebent jį sumaišiau su mažuoju piršteliu ^-^;; ). Now, galva. Burna nuplaukusi ant žando, nors turėtų būti apatinės veido dalies viduryje. Kitą kartą piešdama plaukus jų neužbrūkšniuok, tai atrodo labai netvarkingai. Užtektų ir kelių atskirų sruogų.
Sėkmės : 3
Sagara,
tavo piešinį kažkas jau tikrai kritikavo. Nelabai išmanau apie tokio tipo darbus, taigi pasakysiu tik tiek. Tavo pieštos merginos (čia mergina, jo? Ha, boobehs) veidui trūksta moteriškumo. Jos veidas panašus į Son Goko. Tas tavo 'vaikiškas spalvinimas' visai pakenčiamas. Trūksta tik šešėlių, jei ji pasilenkusi į priekį, ant jos kaklo turėtų kristi šešėlis. Burna kiek per aukštai, bet jei bandei piešt DBZ stiliumi, tada viskas gerai.
Sėkmės.👍 2Comment
-
Hellsing_lover,
visų pirma, linijos netvarkingos, apvedant tušinuku darbą reikia atlikti labai kruopščiai, tavo darbe taip nėra (kar ir pavyzdžiui toje vietoje, kur merginos kairė ranka laiko virvę, ten linijos susikirsti neturėtų). Paskaitinėk kokį tutorial apie proporcijas. Dešinė plaštaka turėtų būti nupiešta vertikaliau, nes dabar atrodo, kad ji laikosi už oro, o ne už virvės. Merginos pečių išvis nerasta. Krūtinė nėra trikampė, ji turėtų būti žymiai apvalesnė. Pėdos per plonos, ir kairiosios nykštys turėtų būti vidinėje kojos pusėje (nebent jį sumaišiau su mažuoju piršteliu ^-^;; ). Now, galva. Burna nuplaukusi ant žando, nors turėtų būti apatinės veido dalies viduryje. Kitą kartą piešdama plaukus jų neužbrūkšniuok, tai atrodo labai netvarkingai. Užtektų ir kelių atskirų sruogų.
Sėkmės : 3Comment
-
Tj va. Tas petys yra pasuktas ir jo nesimato. Ir nelabai supratau kuo blogas tas kaklas? xD Ir jokio photoshopo che nebuvo Ash tik padidinau kontrastinguma, kad geriau matytusi, nes kj fotkini tai neatrodo taip pat ryskiai kaip nuskenavus... :rolleyes: Kojos tj tikrai ne ten nusuktos xD
Bet kokiu atveju aciu uz neignoravima
.................................................. .................................................. .....................
Che dar vienas xD
Tipo Blood & Night elves kidz^^ Kawaii nee?
.................................................. .................................................. .....................Comment
-
Sailor-Moon, kaip chibiam rankytės per ilgos, o dėl kawaii'aus tai nelabai. reikėtų didelių akyčių su blikais, tadu būtų mielesnis piešinukas, o dabar kai visai be vyzdžio tai kaip no-soul or something like what.
__________________________________________________ ____________________________________
Spoileris:
Mano lol'iškas piešinys su jo lol'iška story >___>
Na vaikinas katik grįžo iš karo mokyklos mano ir jam tėvai pareiškė kad jis privalo vesti šitą mergaitę. Iš ėsmės jis netgi nežino kaip elgtis su mergaitėm ir netgi jų vengia (jis turi 6 seseris, mažiausei 3metukai ir jin visada kėsinaki "apkirpti" jo uodegą XD ) Ir taip - jis jos bijo labiau negu ji jo ... nemuškit manęs, piešinys poros mėnesių senumo, bet tik dabar atsiminiau kad jis voliojosi mano F diske :dizzy:👍 2Comment
-
Sailor-Moon, kaip chibiam rankytės per ilgos, o dėl kawaii'aus tai nelabai. reikėtų didelių akyčių su blikais, tadu būtų mielesnis piešinukas, o dabar kai visai be vyzdžio tai kaip no-soul or something like what.
__________________________________________________ ____________________________________
Spoileris:
Mano lol'iškas piešinys su jo lol'iška story >___>
Na vaikinas katik grįžo iš karo mokyklos mano ir jam tėvai pareiškė kad jis privalo vesti šitą mergaitę. Iš ėsmės jis netgi nežino kaip elgtis su mergaitėm ir netgi jų vengia (jis turi 6 seseris, mažiausei 3metukai ir jin visada kėsinaki "apkirpti" jo uodegą XD ) Ir taip - jis jos bijo labiau negu ji jo ... nemuškit manęs, piešinys poros mėnesių senumo, bet tik dabar atsiminiau kad jis voliojosi mano F diske :dizzy:Comment
Comment