Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
👍 1Comment
-
Įdomus tavo piešimo style ~ Tik tie žmonės lyg guminiai, daugiau padirbėk su proporcijom, pvz, tos moters delnas, laikantis vaiką, atrodo lyg be kaulų. Idėja įdomi,o ją tereik tobulinti.👍 1Comment
-
Sitas man lb patinka kiek daug detaliu veidas toks uh sukaustantis kunas labai glazei nupiestasPaskutinis pakeitimas nuo Benulis; 2009-08-27, 01:12.👍 1Comment
-
Na va, pabaigiau..
Taigi, po truputi taisiausi, naudodamasis jūsų patarimais ir štai ką nupaišiau ^__^
Taip pat, pirmą kartą spalvinau fotošopu, tad labai nepykit už tokį 'vaikišką' spalvinimą.
Dar, kai atsiscan'inau pastebėjau, kad jos dešinė ranka (iš žiūrovo pusės) daug didesnė už kairią, tas pats tinka bei akiai ir ausiai. Apie šešėlius išvis tyliu, dėjau taip kaip įsivaizdavau xD
Na bet nesvarbu, palieku jūsų kritikai.
Spoileris:Comment
-
Na va, pabaigiau..
Taigi, po truputi taisiausi, naudodamasis jūsų patarimais ir štai ką nupaišiau ^__^
Taip pat, pirmą kartą spalvinau fotošopu, tad labai nepykit už tokį 'vaikišką' spalvinimą.
Dar, kai atsiscan'inau pastebėjau, kad jos dešinė ranka (iš žiūrovo pusės) daug didesnė už kairią, tas pats tinka bei akiai ir ausiai. Apie šešėlius išvis tyliu, dėjau taip kaip įsivaizdavau xD
Na bet nesvarbu, palieku jūsų kritikai.
Spoileris:
Tik va sakau veidas grynai vaikino, nuimtum tuos burbulus butu normalus bernas o dabar..
Čia žiū man labai jau į Dragon Ball nešaComment
-
MitsukiChan, tokie cute tavo piešiniai, kažkodėl man tas trečias labai patinka. Nao, about teh problems: dar nesi gerai įvaldžiusi proporcijų. Kojos atrodo lyg pagaliai, šiaip jos turėtų siaurėti, bet tu pieši jas tiosog tiesias, taip pat nesimato kelių - paryškink juos. Matau per daug nesivargini su drabužių klostėmis, jų beveik nėra (o turėtų!). Antrame piešinyje merginos kaklas per plonas. Antrame ir trečiame - merginų juosmenys per ilgi. Siūlyčiau pasitreniruoti piešti pėdas ir batus. Paskutiniame piešinyje labai keistai atrodo merginos viduryje plaukai. Jei vėjas pučia joms iš dešinės, ar neturėtų jų visų plaukai plevėsuoti į tą pačią pusę? Gražiai atrodo šešėlis ant juodaplaukės dešinėje plaukų, tačiau ranka - ne. Siūlyčiau paistreniruoti piešti ir jas.
Didėliausios sėkmės tobulėjant :3
p.s. Ar man tik atrodo ar pirmam piešiny Mio iš K-on?
Nah :3 Ten ordinery lolita.
Dėl tų plevėsuojančių plaukų ten spitceliai ;P Ten mano anime charas, heheh..
Dėl batų jau išmokau ir dėl pėdų :P Bo sakau, čia seni piešiniai, vis nenuskanuoju naujų.
Šiaip db su akvarele labai pradėjau piešt.
Tos lolitos rankos ir neturi matytis o.O Nors rankad aš normaliai piešiu, ta prasme pirštus.
Dėl proporcijų manau kad tu teisi ^^""""" Bet nevisus piešinius matei, kai kuriuose proporcijos tiesiog nevykusios, o kai kuriose geresnės.
Ačiū dėl "kawaii art" :3
O dėl drabužių klosčių nemanau kad suku galvą dėl to >~< Nors turėčiau, reiks labiau padirbėt, ir pasistengsiu nuskanuoti naujesnių piešinių.Comment
-
Ziuriu kazkaip liko uzmirstas ir nepakomentuotas vienas piesynys tai va ka noreciau pasakyt tai :
Manau pries dedant reiketu apkarpyti.
Tarp koju reiketu pazesni tarpa padaryt. ir ta pirmoji koja kazkaip ne taip padeta, peda reik pataisyt.
Krutine galetum pataisyt (mano manymu tokia per daug rutuline).
Nezinau kaip kam bet man atrodo akys truputi per dideles.
Ir manyciau sijonas keistai stovi.
Tai turbut tiek. Sekmes tobulejant !👍 1Comment
-
-
Comment
-
Dark-Tarou has a point, jo ranka auga iš pažasties. Bet blogiausia - spalvinimas, jei jau nutarei piešinį nuspalvint, daryk taip prideramai, o ne belenkaip (geez, taip nuspalvintą maikę būtų gėda mamai parodyt). Dar vienas dalykas, kardas (ar kas ten bebūtų), arba jis labai trumpas, arba kaip nors įmantriai užsilenkęs, nes jei jis pasviręs tokia kryptimi, turėtųsi matytis ir kitas jo galas. Keistai atrodo ir dešinės rankos raumenys, panašesni į žvynus.
Sėkmės, ir didesnio kruopštumo spalvinant.👍 1Comment
Comment