Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Vilius
    teisinga nuomonė ----->

• 2009 07 19
    • 173

išeina kad ginčą laimėjau aš nes tai kad pradžioj pieštuku jau buvau rašęs.
    va katik nupiešiau:

Comment

• Skaya
      Naujokas
      • 2009 06 04
      • 7

Naujas flash žaidimas http://japetriukas.deviantart.com/ar...s-up-134752372

http://japetriukas.deviantart.com/art/Itachi-134830538
      Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-08-26, 22:43.
      http://japetriukas.deviantart.com

Comment

• Auste
        =^.^=

• 2008 12 03
        • 98

na stai mano naujas piesinys, tik nezinau ar spalvinti paprastu piestuku ar spalvotais
        Spoileris:

Comment

• dattebayo
          random fangirl syndrome

• 2007 11 18
          • 207

Auste, nais tas tavo piešinukas. Šiaip labai tingiu klaidas aiškint, tai eisiu tiesiai prie to ko klausi. Siūlyčiau spalvint su spalvotais pieštukais. Tavo piešinyje be galo daug detalių, ir spalvinant paprastu pieštuku jos neišryškėtų.

P.s. Daryk ką nors su plaukais, kad neatrodytų kaip šalmas.

Comment

• Shary
            woof.

• 2009 02 26
            • 173

Autorius Renata
            Nu čia tie matis veikėjai kaip ir praeitame poste ^^ gomene, kad neapkarpytas - pas pussesere nėra su kuom >___>

Spoileris:

P.S. reikėtų foną patamsinti
            Įdomus tavo piešimo style ~ Tik tie žmonės lyg guminiai, daugiau padirbėk su proporcijom, pvz, tos moters delnas, laikantis vaiką, atrodo lyg be kaulų. Idėja įdomi,o ją tereik tobulinti.

Comment

• Benulis
              Forumo maniakas

• 2008 10 04
              • 404

Autorius WiliuX
              išeina kad ginčą laimėjau aš nes tai kad pradžioj pieštuku jau buvau rašęs.
              va katik nupiešiau:
              Joks ce ne gincas. plunksons kaip is skardos , jos nera tokios astrios. Junk linijas, nedaryk tarpu kur ju nereikia. Googleje paziurinek ir pasitreniruok veido piesimo. Kaire ranka lyg ir nieko tokia bet desines pirstai kaip suluze. Uzdek truputi seseliu, kad ir su tuo paciu rasikliu jog neatrodytu kaip is spalvinimo knygutes. kaip ir viskas is mano puses.

Autorius Auste
              na stai mano naujas piesinys, tik nezinau ar spalvinti paprastu piestuku ar spalvotais
              Spoileris:
              Sitas man lb patinka kiek daug detaliu veidas toks uh sukaustantis kunas labai glazei nupiestas
              Paskutinis pakeitimas nuo Benulis; 2009-08-27, 01:12.

Comment

• Sagara
                Ferrum Aeternum.

• 2009 07 20
                • 78

Na va, pabaigiau..
                Taigi, po truputi taisiausi, naudodamasis jūsų patarimais ir štai ką nupaišiau ^__^
                Taip pat, pirmą kartą spalvinau fotošopu, tad labai nepykit už tokį 'vaikišką' spalvinimą.
                Dar, kai atsiscan'inau pastebėjau, kad jos dešinė ranka (iš žiūrovo pusės) daug didesnė už kairią, tas pats tinka bei akiai ir ausiai. Apie šešėlius išvis tyliu, dėjau taip kaip įsivaizdavau xD
                Na bet nesvarbu, palieku jūsų kritikai.
                Spoileris:

Comment

• Soulless
                  Naujokas

• 2009 06 18
                  • 25

Autorius Sagara
                  Na va, pabaigiau..
                  Taigi, po truputi taisiausi, naudodamasis jūsų patarimais ir štai ką nupaišiau ^__^
                  Taip pat, pirmą kartą spalvinau fotošopu, tad labai nepykit už tokį 'vaikišką' spalvinimą.
                  Dar, kai atsiscan'inau pastebėjau, kad jos dešinė ranka (iš žiūrovo pusės) daug didesnė už kairią, tas pats tinka bei akiai ir ausiai. Apie šešėlius išvis tyliu, dėjau taip kaip įsivaizdavau xD
                  Na bet nesvarbu, palieku jūsų kritikai.
                  Spoileris:
                  Bernas su papais Man patiko tavo "nemokšiškas" piešimas.
                  Tik va sakau veidas grynai vaikino, nuimtum tuos burbulus butu normalus bernas o dabar..
                  Čia žiū man labai jau į Dragon Ball neša

Comment

• MitsukiChan
                    Psychosocial.
                    • 2009 06 22
                    • 14

Autorius dattebayo
                    MitsukiChan, tokie cute tavo piešiniai, kažkodėl man tas trečias labai patinka. Nao, about teh problems: dar nesi gerai įvaldžiusi proporcijų. Kojos atrodo lyg pagaliai, šiaip jos turėtų siaurėti, bet tu pieši jas tiosog tiesias, taip pat nesimato kelių - paryškink juos. Matau per daug nesivargini su drabužių klostėmis, jų beveik nėra (o turėtų!). Antrame piešinyje merginos kaklas per plonas. Antrame ir trečiame - merginų juosmenys per ilgi. Siūlyčiau pasitreniruoti piešti pėdas ir batus. Paskutiniame piešinyje labai keistai atrodo merginos viduryje plaukai. Jei vėjas pučia joms iš dešinės, ar neturėtų jų visų plaukai plevėsuoti į tą pačią pusę? Gražiai atrodo šešėlis ant juodaplaukės dešinėje plaukų, tačiau ranka - ne. Siūlyčiau paistreniruoti piešti ir jas.

Didėliausios sėkmės tobulėjant :3

p.s. Ar man tik atrodo ar pirmam piešiny Mio iš K-on?

Nah :3 Ten ordinery lolita.
                    Dėl tų plevėsuojančių plaukų ten spitceliai ;P Ten mano anime charas, heheh..
                    Dėl batų jau išmokau ir dėl pėdų :P Bo sakau, čia seni piešiniai, vis nenuskanuoju naujų.
                    Šiaip db su akvarele labai pradėjau piešt.
                    Tos lolitos rankos ir neturi matytis o.O Nors rankad aš normaliai piešiu, ta prasme pirštus.
                    Dėl proporcijų manau kad tu teisi ^^""""" Bet nevisus piešinius matei, kai kuriuose proporcijos tiesiog nevykusios, o kai kuriose geresnės.
                    Ačiū dėl "kawaii art" :3
                    O dėl drabužių klosčių nemanau kad suku galvą dėl to >~< Nors turėčiau, reiks labiau padirbėt, ir pasistengsiu nuskanuoti naujesnių piešinių.

Comment

• Vampyrecross
                      vampyriuke
                      • 2009 06 12
                      • 10

Autorius beatux
                      nebeiskenciau-pagaliau idejau savo darba
                      Spoileris:
                      Ziuriu kazkaip liko uzmirstas ir nepakomentuotas vienas piesynys tai va ka noreciau pasakyt tai :
                      Manau pries dedant reiketu apkarpyti.
                      Tarp koju reiketu pazesni tarpa padaryt. ir ta pirmoji koja kazkaip ne taip padeta, peda reik pataisyt.
                      Krutine galetum pataisyt (mano manymu tokia per daug rutuline).
                      Nezinau kaip kam bet man atrodo akys truputi per dideles.
                      Ir manyciau sijonas keistai stovi.
                      Tai turbut tiek. Sekmes tobulejant !

Comment

• pinokio
                        友情

• 2008 11 16
                        • 218

Sveiki visi,
                        Va čia dar vienas mano darbas

Comment

• Dark-Tarou
                          I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                          • 486

O kur jo petys? O.O
                          /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• bronzine
                            music freak *

• 2009 04 12
                            • 149

Autorius pinokio
                            Sveiki visi,
                            na jo veidas kazkoks yra keistas :// jis yra priplotas neisizeisk bet nematau kad jo veidas butu pasuktas ar ziuretusi is priekio :/ bent jau man taip atrodo ;DDDD
                            if life gives u lemons...
                            then make a lemonade ;3

Comment

• dattebayo
                              random fangirl syndrome

• 2007 11 18
                              • 207

Autorius pinokio
                              Sveiki visi,
                              Dark-Tarou has a point, jo ranka auga iš pažasties. Bet blogiausia - spalvinimas, jei jau nutarei piešinį nuspalvint, daryk taip prideramai, o ne belenkaip (geez, taip nuspalvintą maikę būtų gėda mamai parodyt). Dar vienas dalykas, kardas (ar kas ten bebūtų), arba jis labai trumpas, arba kaip nors įmantriai užsilenkęs, nes jei jis pasviręs tokia kryptimi, turėtųsi matytis ir kitas jo galas. Keistai atrodo ir dešinės rankos raumenys, panašesni į žvynus.

Sėkmės, ir didesnio kruopštumo spalvinant.

Comment

• vrblitz
                                ningen..

• 2008 10 01
                                • 223

nesutinku su dattebayo.. raumenys gerai padaryti, kaip DBZ

Comment

Working...