Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • MitsukiChan
    Psychosocial.
    • 2009 06 22
    • 14

Naujų piešinių aš neturėti, bet turėti senesnių, o jei kam nors labai patiks prašom
    apsilankyt mano YT'bėj. ^^ (link duosiu per pm)

Comment

• beatux
      keistuole
      • 2009 06 13
      • 5

nebeiskenciau-pagaliau idejau savo darba
      Spoileris:

Comment

• dattebayo
        random fangirl syndrome

• 2007 11 18
        • 207

MitsukiChan, tokie cute tavo piešiniai, kažkodėl man tas trečias labai patinka. Nao, about teh problems: dar nesi gerai įvaldžiusi proporcijų. Kojos atrodo lyg pagaliai, šiaip jos turėtų siaurėti, bet tu pieši jas tiosog tiesias, taip pat nesimato kelių - paryškink juos. Matau per daug nesivargini su drabužių klostėmis, jų beveik nėra (o turėtų!). Antrame piešinyje merginos kaklas per plonas. Antrame ir trečiame - merginų juosmenys per ilgi. Siūlyčiau pasitreniruoti piešti pėdas ir batus. Paskutiniame piešinyje labai keistai atrodo merginos viduryje plaukai. Jei vėjas pučia joms iš dešinės, ar neturėtų jų visų plaukai plevėsuoti į tą pačią pusę? Gražiai atrodo šešėlis ant juodaplaukės dešinėje plaukų, tačiau ranka - ne. Siūlyčiau paistreniruoti piešti ir jas.

Didėliausios sėkmės tobulėjant :3

p.s. Ar man tik atrodo ar pirmam piešiny Mio iš K-on?

Comment

• Renata
          Meanie

• 2008 05 25
          • 715

Nesugalvoju kaip man foną padaryti... help ?
          Spoileris:

ir neleiskit man daugiau klausyti "Kirsk kardeliu"
          AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• dattebayo
            random fangirl syndrome

• 2007 11 18
            • 207

Autorius Renata
            Nesugalvoju kaip man foną padaryti... help ?
            Spoileris:

ir neleiskit man daugiau klausyti "Kirsk kardeliu"
            Kieta tema tavo piešinio
            Matau kelias klaideles, bet jei jaudiniesi ne dėl to, tai tiesiog pamirškim jas. Dėl fono, mano manymu pats tas būtų koks nors rugių laukas (lul). Piešti jį nesunku, o ir temą atitinka. Gali bandyt piešt mišką, jei netingi paišyt medžių. Gali būt ir kapinės. Vienu žodžiu, choice is yours. Aš rinkčiausi turbūt kokią pievą, ir dramatiškai besileidžiančią saulę

Comment

• Vilius
              teisinga nuomonė ----->

• 2009 07 19
              • 173

va vakar nupiešiau žinau galva per didelė, ir gal kairė ranka kiek per ilga.

Comment

• Renata
                Meanie

• 2008 05 25
                • 715

Nu čia tie matis veikėjai kaip ir praeitame poste ^^ gomene, kad neapkarpytas - pas pussesere nėra su kuom >___>

Spoileris:

P.S. reikėtų foną patamsinti

Comment

• Benulis
                  Forumo maniakas

• 2008 10 04
                  • 404

Autorius WiliuX
                  aš nuo kudikystės su tušinuku paišau o tu sakai neskubėk?, be to man tušinukas labiau už pieštuką patinka todėl nes jo neištrinsi ir neišmozosi piešinio perbraukes pirštu.
                  NA tai ir stovEk vieTOJe vien su savo tusinIU "vISA gyvEniMA" piesI ir kaskaip mAzAI TEsiMaTo TO vIrTUoZiSKUMO SU TuO tUSINIu...BETO nebutina pirstu mozot kad apderktum piesini..........
                  Autorius WiliuX
                  va vakar nupiešiau žinau galva per didelė, ir gal kairė ranka kiek per ilga.
                  DEsineS renkOS KarDo suEmImo nEsIMAto, NEtgI ATRoDO JOg KARDAS PeRAUKSTAI NUPIEStaS, tarpas tarp ausies ir zandikaulio PERDIDELIS, pagal galva kunas permazas, pagal galva ranka dar ir pertrumpa ir kumstis permazas(kaire ranka), sonu akis netaip piesiama, kelniu klostes jei jas taip galima vadinti neturi logikos ju isdestyme, o siap pati ideja tai patiko
                  Paskutinis pakeitimas nuo Benulis; 2009-08-26, 17:01.

Comment

• Baka
                    For Christs Sake

• 2007 09 11
                    • 133

Renata gal pagrindini minti, ar bent kas ten pikse vyksta pasakysi? Bo as jau prisigalvojau neaisku ko aka tas riteris bande raepint ta mergina, o jos bachuras tipo jam galva nukirto jo? Bet tada ko jis toks atsiputes almost, juk ir ji suzeide, o jo veido israiska, ciu ne ko spoksai, nori i liuli gaut? Manau toks "bendravimas" su ziurovais nelabai butinas, jukvisgi jo mergina raepint bande, also galetu ir labiau jam skaudet. A ir kodel tas vaikas kaip saldaini gaves? Ar ne trauma jam turtu but, bent asaros ar ko reiktu imho.
                    Drugeliai atrodo idomiai bet WTF O.Oa galvos dydzio pakarti drugeliai ateiviai I want the shit you smoke
                    Na ir pabaigai, kas ten per saule/raudonoji skyle zoleje? Na su ateiviais drugeliais gal ir siejas, bet O.O hmm

O siaip manau jog papolkas piesinyj yra trys atskiros zonos, kurios tarpusavyj labai sunkiai siejas, truksta vienodumo, tai drugeliai, bachuras ir mergina su vaiku. Kiekviena is ju isemus is piesinio gausim nauja piesini, o senasis nieko nepraras.
                    Simta kartu atsiprasau uz baisia kritika, bet ... na ... taip zodziu

Comment

• Vilius
                      teisinga nuomonė ----->

• 2009 07 19
                      • 173

Autorius Benulis
                      NA tai ir stovEk vieTOJe vien su savo tusinIU "vISA gyvEniMA" piesI ir kaskaip mAzAI TEsiMaTo TO vIrTUoZiSKUMO SU TuO tUSINIu...BETO nebutina pirstu mozot kad apderktum piesini..........
                      bet visada yra rizika... ypach jeigu daug prispalvini su pieštuku tai gali užtekti tik netyčia brūkštelėti.
                      beto aš čia rašau antrą kartą: aš pradžioj pieštuku nupiešiu, o tada su tušinuku "paryškinu" kontūrus ir pripiešiu šešėlius

Comment

• dattebayo
                        random fangirl syndrome

• 2007 11 18
                        • 207

Autorius Renata
                        Nu čia tie matis veikėjai kaip ir praeitame poste ^^ gomene, kad neapkarpytas - pas pussesere nėra su kuom >___>

Spoileris:

P.S. reikėtų foną patamsinti
                        Tavo vaizduotė pribaigtų Chuck'ą Norisą. O šiaip tavam piešiny trūksta konkretumo. Aš supratau ką norėjai nupiešt, bet kitas gali ir nesuprast. To kraujuojančio žmogelio centre poza kone įstriža, regis jis tuoj nugrius. Veidai turi daugiau nei vieną emociją - piešinyje to nesimato. Nemažos bėdos su proporcijomis. Kitą kartą ką nors spalvindama labiau spausk pieštuką, nes spalvos nuplaukusios. Mergina su beibiu turėtų būt žymiai ryškesni, nes fonas juos užgožia. Idėja su drugeliais gera, bet šiek tiek ne į temą. Patys drugeliai atrodo juokingai - lašo formos kūnas, siūlo plonumo nukarusios kojytės, o dar tie kryžiukai vietoj akių...

Sėkmės.

Comment

• Szubskin
                          One bad apple cored.
                          • 2009 08 01
                          • 51

Sveiki, na sita kelioneje paisiau tad sorry kad lapas padevetas gerokai.

Comment

• dattebayo
                            random fangirl syndrome

• 2007 11 18
                            • 207

Szubskin, siūlyčiau pirma pasitreniruoti piešti žmones paprastesnėse pozose, o paskui eiti prie visų mandrumų, nes reikalai su proporcijomis tragiški. Kojos turėtų būti vos ne dvigubai ilgesnės, kairė ranka taip pat per trumpa. Viena didžiausių problemų - delnai. Taip, juos piešti sunku, bet neišsisuksi piešdama(s) blyną vietoj plaštakos. Plaukai nėra plastikiniai, jie turėtų atrodyti dinamiškiau. Jei vėjas pučia taip, jog pakelia paltą, ar neturėtų vėjyje plevėsuoti ir plaukai? Jei pasistengei nupiešti foną, tai nepatingėk nupaišyt ir žemės, nes paliktas baltas plotas atrodo tiesiog keistai. Skrybėlė panašesnė į pyragaitį ant lėkštės, ji turėtų būt didesnė, o jos atbraila siauresnė.

Sėkmės.

also,
                            Wiliux, gana tų argumentų. Jei ir laimėsi ginčą internete, herojumi netapsi.
                            Benuli, tau lygiai tas pats. Rašymas didžiosiomis ir mažosiomis raidėmis nepadaro tavęs kietesniu.

Comment

• Benulis
                              Forumo maniakas

• 2008 10 04
                              • 404

Autorius WiliuX
                              bet visada yra rizika... ypach jeigu daug prispalvini su pieštuku tai gali užtekti tik netyčia brūkštelėti.
                              beto aš čia rašau antrą kartą: aš pradžioj pieštuku nupiešiu, o tada su tušinuku "paryškinu" kontūrus ir pripiešiu šešėlius
                              Am num tada viskas tvarkoje jei pagrindas piestuku

Comment

• Renata
                                Meanie

• 2008 05 25
                                • 715

Spoileris:
                                Autorius Baka
                                Renata gal pagrindini minti, ar bent kas ten pikse vyksta pasakysi? Bo as jau prisigalvojau neaisku ko aka tas riteris bande raepint ta mergina, o jos bachuras tipo jam galva nukirto jo? Bet tada ko jis toks atsiputes almost, juk ir ji suzeide, o jo veido israiska, ciu ne ko spoksai, nori i liuli gaut? Manau toks "bendravimas" su ziurovais nelabai butinas, jukvisgi jo mergina raepint bande, also galetu ir labiau jam skaudet. A ir kodel tas vaikas kaip saldaini gaves? Ar ne trauma jam turtu but, bent asaros ar ko reiktu imho.
                                Drugeliai atrodo idomiai bet WTF O.Oa galvos dydzio pakarti drugeliai ateiviai I want the shit you smoke
                                Na ir pabaigai, kas ten per saule/raudonoji skyle zoleje? Na su ateiviais drugeliais gal ir siejas, bet O.O hmm

O siaip manau jog papolkas piesinyj yra trys atskiros zonos, kurios tarpusavyj labai sunkiai siejas, truksta vienodumo, tai drugeliai, bachuras ir mergina su vaiku. Kiekviena is ju isemus is piesinio gausim nauja piesini, o senasis nieko nepraras.
                                Simta kartu atsiprasau uz baisia kritika, bet ... na ... taip zodziu

Niekas nieko neprievartavo... ech ilga pasaka man tektų rašyti kad paaiškinčiau piešinį (nu bet piešiniui įkvėpė A.Orlovos - kirk kardeliu ) :dizzy: Ir nieko aše nerūkau - me beveik visą laiką ir taip nuplaukus

Dėkui už kritika

Comment

Working...