Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
animatronika > cia tik daba pamaciau koki cia nerd rage'a kelei XD
Taigi dark tarou komentavo ta paveiksla kur "panasus i lust" (jai jis beje buvo paskutinis), tuo tarpu as ir derogatory komentavom jau mums paskutini pika kur ten ranka buvo pakelta. Manau pirma reiktu geriau isigilinti, o paskui pykti ant zmoniu uz kritika, kurios galbut kitu atveju isvis negautum.
Taipogi, kiek man teko susidurt pakomentuojama dazniausiai paskutinis piesinys (arba postas jei jame daugiau piesiniu), tad patarimas, arba nedek piesiniu i atskirus postus, o sudek i viena "batch'a" ir papostink, arba prilaikyk arklius aka papostinai viena, palauk bent pora dienu, kad zmones issikomentuotu ka norejo pasakyt, tada jau dek sekanti darba.
Visgi nenoriu cia naciu but, bet net ir pradedanciuju threadas nera saslavynas kur viska ir visaip galima det, ta prasme jei nupiesi10 piesiniu perdiena tai malonek atsirinkt viena ar kelis geresnius, nes nespes, o gal ir net noro nebeliks visu komentuot.
tik nepaimk to pazodziui, kaddarbu nedet, det, bet su tam tikru saiku ir logika ^^
Tai sekmes darbe ir kurybojComment
-
P.S. Lust, kuo sketch'as netinka pažengusiems?Comment
-
Aš kol kas vėl tik su sketchu atėjau kritikos ir pagalbos~
Yea,nieko negaliu be pagalbos,bet taip mokomasi,ne?
Ką daryt su jos dešine ranka?Patikti ar išvis tegu nesimato?
Ką daryt su klostėm,gali jos būt taip belenkaip ar reik kažkaip kitaip daryt? Kiek ieškojau nelabai ką radau....
Ką dayt su katinu ir klostėm prie jo? O.o'
Ir šeio kur matot kad reik būtinai taisyt,m?~~
Noriu pabaigti, kad bent normaliai būtų, nes įdėją turiu,hehe XD
p.s. gomen blankoka kokybė bet kol toks greitas sketchas nesinori lb ryškiai daryt,jei kartais daug trint reitkų~Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2009-08-19, 12:28.Comment
-
http://yune-himitsu.deviantart.com/a...ntic-133943508
čia kažkas labai ne taip... o_O
nebežinau kas... O_O
(p.s.: Jo plaukai turi būt dideli xDD)Comment
-
Žmogeliuk - susitiksim skype.Comment
-
zhmogeliuk, argh, nieko nesimato tavo piešiny... O dabar ką galiu pasakyti apie tai ką įžiūriu. Dešinę ranką geriau jau ištrink, nes dabar ji atrodo, kaip ta, kuri lenda iš po lovos per siaubo filmus. Klostės. Patarčiau tiesiog susirast panašų piešinį kuriame būtų gerai nupaišytos klostės ir jas nukopinti (aš taip darau beveik visada, klostės - troublesome bsns). Katinas. Jis atrodo kaip priklijuotas prie sienos, geriau atrodytų jei būtų horizontalioje padėtyje. Klosčių prie jo turėtų būti žymiai daugiau ir jos turėtų sudaryti antklodės, kurią kažkas tempia žemyn vaizdą. Visi kiti pastebėjimai. Žmogus nėra stačiakampio formos, antklodė turėtų bent kiek priglusti prie jo kūno formų. Daugiau neturiu ką pasakyti, nes sunku ką daugiau įžiūrėt.
Tikiuosi bent kiek padėjau.
Sėkmės :3👍 1Comment
-
Šitą esu gan seniai nupiešus ir nufotinus, bet tik dabar prisiminiau kad jo buvau nedėjus....taip jis siaubinkas... ypač snukeliai T__T Ai ir dėl suknelės rankovės - man tadu rankos ėmė drėbėti >__>
Spoileris:
Comment
-
Renata, didžiausia blogybė tavam piešiny - to tenshio smakras, damn, net nežinau kaip tai išaiškint... Tiesiog jo smakras atrodo tap, lyg būtų sulindęs į veidą. Taip pat viršutinė merginos rankos dalis per plona. Jos suknelei neužtenka kelių klosčių ties juosmeniu, reikėtų daugiau apačioje. Ir šiaip, viršutinė merginos kūno dalis atrodo kiek per trumpa (nebent norėjai ją nupiešti labai žemo ūgio). Linijos netvarkingos, kitą kartą pasistenk viską atlikti kruopščiau. Ypač netvarkingai atrodo sparnas. Kalbant apie sparnus, o kur antrasis? Ar čiuvas tyčia turėjo būt viensparnis?
Anyway, sėkmės ateities darbuose! :3👍 1Comment
-
Dėl smakro skupratau, tačiau nemokėčiau pataisyti T_T Mergina turėjo gautis žemo ūgio, ir taip - čiūvelis viensparnis (neklausk kodiel) ^^
Dėkui, kad nepatingėjai komentuoti ^^
Teliko išsiaiškinti kaip piešti smakra ir galėsiu perpiešti :]Comment
-
Long time , no see ehh vasara nėra laiko piešti
Spoileris:👍 1Comment
-
vaje vaje kaip jus graziai piesiat...
cia su pele piestas darbelis:
http://play.scanvas.net/pictures/play_35584.png
crits are welcome!Paskutinis pakeitimas nuo cutelucario; 2009-08-21, 12:12.ten aukščiau^mano kukli ir protinga nuomonėComment
-
Comment
Comment