Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
pasiziurek i piesinio pavadinima. zmogus turi daugiau nei viena emocija.
Tai siek tiek kritikos tau: Visu pirma, kaklas kaip zirafos, na kam taip persistengti, per stati peciu linija, siulyciau gerai pastudijuoti zmogaus anatomija, o ypac veido, per daug istemptas, o ir nosis ne vietoj.
Paskutinis pakeitimas nuo Lust; 2009-08-17, 13:34.
oh okey.. as dar tik mokaus.. dailes mokyloj dar zmogaus piest vsai nemoko..taigi kantriai laukiu... tai seip tenka paciai mokintis.. bet aciu Lust ^^ i will do my best to improve! yey!
- 1,2,3,4 I chalange u to a thumb war
- 5,6,7,8 I use this hand to masturbate
-
oh okey.. as dar tik mokaus.. dailes mokyloj dar zmogaus piest vsai nemoko..taigi kantriai laukiu... tai seip tenka paciai mokintis.. bet aciu Lust ^^ i will do my best to improve! yey!
paprastoj dailės mokykloj žmogų nelabai mokins piešt ,nebent mordą
Lust, darai sau gėdą čia postindama. Kvailas tas sketchų draudimas pažengusiųjų topic'e, nes tavo piešiniui ten ir vieta.
Here's mai bulšit. Norėjau nupiešti nekaltai ant lovos sėdinčią mano OC, bet atėjo rapist'as ir ją išprievartavo. Ir jai tai patiko.
Žinau, kad viskas negerai, bet čia tik poros minučių papaišaliojimas, nieko rimto. Pabaigti jį trūksta kantrybės ir noro...
Spoileris:
Pardon už kokybę, teko fotkint.
Paskutinis pakeitimas nuo dattebayo; 2009-08-17, 17:57.
Lust, darai sau gėdą čia postindama. Kvailas tas sketchų draudimas pažengusiųjų topic'e, nes tavo piešiniui ten ir vieta.
Here's mai bulšit. Norėjau nupiešti nekaltai ant lovos sėdinčią mano OC, bet atėjo rapist'as ir ją išprievartavo. Ir jai tai patiko.
Žinau, kad viskas negerai, bet čia tik poros minučių papaišaliojimas, nieko rimto. Pabaigti jį trūksta kantrybės ir noro...
Manyčiau tamstai derėtų jamti rimtesnę programą nei paint'as ^^ O šiaip veidelis labai sustingęs, tokis be emocijos, būtų gražiau jaigu jin šipsotusi ;] (bent jau man taip atrodo)
Manyčiau tamstai derėtų jamti rimtesnę programą nei paint'as ^^ O šiaip veidelis labai sustingęs, tokis be emocijos, būtų gražiau jaigu jin šipsotusi ;] (bent jau man taip atrodo)
Nėr už ką ^^
Chuuu~~~ Labi gražū , tik manyčiau jos kaklas kiek per storas ir to banto kraštai pašepę kaip škurliukas. Man įdomu, o tu šitą grožį spalvinci ar pakilsi taip kaip yra ?
animatronika kaip matau kruopstumo yra pas tave bet reiketu pirma pasizaist su anatomija ir proporcijom.... Tos merginos galva kazkaip nuvaziavus i sona, kaklas neteisingai stovi, jei plastaka dar pakankamai normali tai pati ranka kazkokia nei tokia nei anokia... nesiziuri... ir taip paziurejus i ja (nekaitant veido) ateina mintis kad tai merginai reiketu numest svorio biski.... XD
HORKI: ir proporcijas ir anatomija as puikiai zinau kaltinkit fotoaparata, visa vaizda sušiko ...na šiaip ar taip dėkui už kritika, pasistengsiu kita karta tokiu klaidu nebedaryti na, o del jos svorio tai, jai ji būtu kūda kaip šakalys tai manau atrodytu nei šiaip nei taip
Nėr už ką ^^
Chuuu~~~ Labi gražū , tik manyčiau jos kaklas kiek per storas ir to banto kraštai pašepę kaip škurliukas. Man įdomu, o tu šitą grožį spalvinci ar pakilsi taip kaip yra ?
Comment