Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
tik kaskaip pats Autorius neparase jog tai sketch, juolabiau jog tai siurkstusis sketch'as, nes tada komentas keistusi, o kadangi to nepaminejo tj...o tavo darbe man patiko fonas.
Paskutinis pakeitimas nuo Benulis; 2009-08-15, 18:59.
Laarf, kadangi pati pati esu visiska suckere spalvinimo reikaluose, ta tau dYdelis nykstys aykstyn. Puikiai padirbeta, seseliai ten kur ir turi but, pasirinktos grazios spalvos. Nesu didele fane lineart'o kuri pasirinkai, taciau cia jau asmeninis reikalas. Noretusi daugiau atspalviu plaukuose. Labai graziai nuspalvintos akys :3
Jūs su tais savo sketchais offtopic darotės. Dėkit pic kas nors.
Szubskin, nesu didelė tokių piešinių ekspertė, bet pabandysiu. Geriausias dalykas juose - šešėliai (pati su jais visiškai nesusitvarkau, todėl pavydžiu visiems kurie tai moka). Noretųsi, kad porelė būtų nupiešta šiek tiek ryškiau ir tamsiau, objektai esantys priekyje visada turi būti ryškesni, o tai kas fone - blyškiau. Keisčiausiai man atrodo mėnulis, lyg plotas kampe, kurį pamiršai užpildyt, pridėk daugiau šešėlių. Rekomenduočiau pasitreniruoti piešti žmones, nes reikalai su proporcijomis nekokie.
Sėkmės tobulėjant :3
Paskutinis pakeitimas nuo dattebayo; 2009-08-16, 11:10.
Pirma - prieš piešdamas, pasidrožk pieštuką, taip išgausi gražesnias linijas, o ne tik storas. Um, plaukai ant veido atrodo keistai, gal dėl to, kad juos piešei "iš akies", dar nenusibrėžęs veido kontūrų. Pečiai per dag apvalūs ir šiaip su proporcijom reik padirbėt. Tada spalvinimas - kam jo išvis reikėjo? Tie brūkšneliai ant plaukų ir tas dalykas imituojantis šviesą (ant plaukų) atrodo kaip kokia užlipdyta juosta...
Comment