Pasiaurink jos nosį ty tuos taškelius, taip pat jei reikėtų sutvarkyti plaukus (pasistenk kirpčiukus, tavo piešinyje ypač kaktos piešt "nuo pat šaknies", tu, kas justume jog pas ja plaukai, o ne kažkoks pakarpytas skuduras ant galvos (atsiprašau už palyginimą). Aš suprantu, ką tu norėjai padaryt su lūpom, bet jos atrodo ne šiaip real looking ar padažytos bet labai sudžiuvusios. Akys per daug kvadratiškos (čia jau stilistikos dalykas), bet man kaip žiūrovui jos tikrai nemalonios formos.. Ir jas reikėtų truputėlį labiau priartint vieną prie kitos :]
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
O tu dariai skečą ant popieriaus ar su pele piešei ? Manyčiau, kaip pirmas su PS atliktas darbelis, visai neblogai (pati taip nesugebėčiau :dizzy: ) . Prie anatomijos lyg ir nega;liu prisikabinti, tik man jos poza keista ir veido mina surūgusi... Na šiaip saunuolė ;] sėkmės besimokantComment
-
Kad kritikuot anatomija jūs turit mane~
Kliuvo labiausiai pečiau, ty jie per daug yra nuolaidūs, raktikaulius pakelk. Rankų kūdumas ty dar stilistikos dalykas, bet kojos tikrai per daug plonos. Ji kaip kokia lėlė, jos stovysena (gerai renata pastebėjai) yra kaip tos pačios lėlės. Ji stovi kaip sustingus. Taip pat bateliai labai keisti, pirštus patvarkyt reikėtų.
Šiaip gerai su pele paišai, gera pradžia digital arto :]Comment
-
Jeigu taip nori...
Vardinsiu fatališkiausias klaidas, nes daug kur dar trūksta šiaip stilistikos, kūrios įgausi su patirtimi, kai savo stilių pradėsi formuot.
Kaklas stovi ne toj vietoj kur reikia. Ty, jeigu tu pieši ne 3/4, ar kažkaip kitaip, kaklą staty centre. Šiaip kaklo pavažiavimas yra labai dažna problema pradedantiesiems, man ir taip buvo xD Tik plius mano visi pečiai buvo po 90 laipsnių xD Khem khem, akys nevienodos. Apatinė kūno dalis, po korsetu, atrodo tuoj išvis atsiklyjuos. Reikia rišti ne ant korseto kūna o iš pradž kūna piešt, paskui visus papildus, tada nebus tokių "bajerių". Ir figūra, per daug plonytė viršutinė kūno dalis ty neįtilptų šaunkauliai, korsetas suspaudžia tik pilvą. Ausis arba labai atlėpusi arba beatsiklyjuojanti nuo merginos. Pakreiptum ja šonan, parink perspektyva. Be to, ji per maža. Ranka išėjo per ilga. Tokioje pozoje per daug matosi tos rankos.
Šiaip lengviau kritiką suprast praktikoje, ty vizualiai pavaizduotą. Jei turėsiu laiko dažniau stengsiuos būtent taip taisyt darbus, daugiau prasmės bus. Tobulėkit~👍 1Comment
-
Num nuspalvojau aną paskutinį mano piką.
http://zhmogeliukas.deviantart.com/a...ured-133256907
komentarai visi po juo surašyti~
Nekenčiu jo plaukų >_<''Comment
-
Ghmm.. gal nelabai tinkamai chia palyginsiu, bet butu panashu jei sutikt koky Ciurliony ar S.Dali ir pasakyt: srr zhmogau, uzhknisai su savo stilium.. gal pabandyk ka naujo nupaishyt ..
nemanau, kad Renata kazhka kopijuot stengiasi ar paisho sheip ka.. tada butu galima sakyt, kad klaidu davelnia.. na aishku ten tas ar anas neatitinka, anatomija ir bla bla :/ sheip jei vertint pagal viska - taip.. bet jei vertint pagal stiliu ar kaip chia pasakyt.. na ash galiu ir vietoj galvos koja nupaishyt, jei mano toks stilius.. ir ka man ash nesakau, kad: Renata, paishyk kruvom ir nieko ten naujo nebandyk, netobulek, nedaryk, nes labai faina ir t.t.. ash tik palaikau zhmogaus stiliu ir ydejas, tokius, kokie yra ..Comment
-
-
-
Taip ir atnaujins kai pamatys/pajus kad JAM laikas judėt toliau.Comment
-
Na vat, laisvalaikio rezultatas. Nuskanavo tai lievai..
Spoileris:
Background'e truksta dealiu, ranka merginos nebaigta. Visa kita ivertinkit.Paskutinis pakeitimas nuo Szubskin; 2009-08-15, 09:40.Comment
Comment