Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dark-Tarou
    I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
    • 486

Pasiaurink jos nosį ty tuos taškelius, taip pat jei reikėtų sutvarkyti plaukus (pasistenk kirpčiukus, tavo piešinyje ypač kaktos piešt "nuo pat šaknies", tu, kas justume jog pas ja plaukai, o ne kažkoks pakarpytas skuduras ant galvos (atsiprašau už palyginimą). Aš suprantu, ką tu norėjai padaryt su lūpom, bet jos atrodo ne šiaip real looking ar padažytos bet labai sudžiuvusios. Akys per daug kvadratiškos (čia jau stilistikos dalykas), bet man kaip žiūrovui jos tikrai nemalonios formos.. Ir jas reikėtų truputėlį labiau priartint vieną prie kitos :]
    /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• .yu-yu
      _infanta;

• 2009 03 11
      • 164

Pirmą kartą bandau piešti Photoshop'e. Piešiau be planšėtės.

Spoileris:

.every me and every you
      .DON'TWATCHME

Comment

• Renata
        Meanie

• 2008 05 25
        • 715

Autorius Tristania
        Pirmą kartą bandau piešti Photoshop'e. Piešiau be planšėtės.

Spoileris:
        O tu dariai skečą ant popieriaus ar su pele piešei ? Manyčiau, kaip pirmas su PS atliktas darbelis, visai neblogai (pati taip nesugebėčiau :dizzy: ) . Prie anatomijos lyg ir nega;liu prisikabinti, tik man jos poza keista ir veido mina surūgusi... Na šiaip saunuolė ;] sėkmės besimokant
        AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• .yu-yu
          _infanta;

• 2009 03 11
          • 164

Renata
          Dažniausiai piešiu ant poperiaus, bet ne dabar. Norėjau pameginti kažką naujo.
          Aciū. x)

.every me and every you
          .DON'TWATCHME

Comment

• Dark-Tarou
            I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
            • 486

Kad kritikuot anatomija jūs turit mane~

Kliuvo labiausiai pečiau, ty jie per daug yra nuolaidūs, raktikaulius pakelk. Rankų kūdumas ty dar stilistikos dalykas, bet kojos tikrai per daug plonos. Ji kaip kokia lėlė, jos stovysena (gerai renata pastebėjai) yra kaip tos pačios lėlės. Ji stovi kaip sustingus. Taip pat bateliai labai keisti, pirštus patvarkyt reikėtų.

Šiaip gerai su pele paišai, gera pradžia digital arto :]

Comment

• Auste
              =^.^=

• 2008 12 03
              • 98

mano darbu irgi nekritikuoja

Comment

• Dark-Tarou
                I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                • 486

Autorius Auste
                stai dar vienas
                Spoileris:
                Jeigu taip nori...

Vardinsiu fatališkiausias klaidas, nes daug kur dar trūksta šiaip stilistikos, kūrios įgausi su patirtimi, kai savo stilių pradėsi formuot.

Kaklas stovi ne toj vietoj kur reikia. Ty, jeigu tu pieši ne 3/4, ar kažkaip kitaip, kaklą staty centre. Šiaip kaklo pavažiavimas yra labai dažna problema pradedantiesiems, man ir taip buvo xD Tik plius mano visi pečiai buvo po 90 laipsnių xD Khem khem, akys nevienodos. Apatinė kūno dalis, po korsetu, atrodo tuoj išvis atsiklyjuos. Reikia rišti ne ant korseto kūna o iš pradž kūna piešt, paskui visus papildus, tada nebus tokių "bajerių". Ir figūra, per daug plonytė viršutinė kūno dalis ty neįtilptų šaunkauliai, korsetas suspaudžia tik pilvą. Ausis arba labai atlėpusi arba beatsiklyjuojanti nuo merginos. Pakreiptum ja šonan, parink perspektyva. Be to, ji per maža. Ranka išėjo per ilga. Tokioje pozoje per daug matosi tos rankos.

Šiaip lengviau kritiką suprast praktikoje, ty vizualiai pavaizduotą. Jei turėsiu laiko dažniau stengsiuos būtent taip taisyt darbus, daugiau prasmės bus. Tobulėkit~

Comment

• vrblitz
                  ningen..

• 2008 10 01
                  • 223

ir beveik viskam skyrei detaliu, o veida palikai tuscia, plokscia

Comment

• zhmogeliukas
                    Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
                    • 722

Num nuspalvojau aną paskutinį mano piką.
                    http://zhmogeliukas.deviantart.com/a...ured-133256907
                    komentarai visi po juo surašyti~
                    Nekenčiu jo plaukų >_<''

Comment

• Benulis
                      Forumo maniakas

• 2008 10 04
                      • 404

Autorius Anita
                      Ghmm.. gal nelabai tinkamai chia palyginsiu, bet butu panashu jei sutikt koky Ciurliony ar S.Dali ir pasakyt: srr zhmogau, uzhknisai su savo stilium.. gal pabandyk ka naujo nupaishyt ..
                      nemanau, kad Renata kazhka kopijuot stengiasi ar paisho sheip ka.. tada butu galima sakyt, kad klaidu davelnia.. na aishku ten tas ar anas neatitinka, anatomija ir bla bla :/ sheip jei vertint pagal viska - taip.. bet jei vertint pagal stiliu ar kaip chia pasakyt.. na ash galiu ir vietoj galvos koja nupaishyt, jei mano toks stilius.. ir ka man ash nesakau, kad: Renata, paishyk kruvom ir nieko ten naujo nebandyk, netobulek, nedaryk, nes labai faina ir t.t.. ash tik palaikau zhmogaus stiliu ir ydejas, tokius, kokie yra ..
                      JIE YRA TOKIE KOKIE YRA, BET REIKIA VISKA ISMEGINTI KAD DAR GERIAU SUPRASTUM VISAS PIESIMO GUDRYBES ryskai nepagauna ka turime omenyje sakant TOBULETI...

Comment

• Dark-Tarou
                        I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                        • 486

Žmogus pats nuspręs kada atnaujint savo kūryba.

Comment

• Benulis
                          Forumo maniakas

• 2008 10 04
                          • 404

Autorius Dark-Tarou
                          Žmogus pats nuspręs kada atnaujint savo kūryba.
                          kaip atnaujins jei tik viena dalyka uzkabliuoja, reikia ziuret uz horizonto ne vien tik kas po kojomis, juk jei zmogus ismoksta padainuoti viena daina jis dar ne zvaigzde ir tikrai ne dainininkas
                          Paskutinis pakeitimas nuo Benulis; 2009-08-14, 15:44.

Comment

• Dark-Tarou
                            I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                            • 486

Taip ir atnaujins kai pamatys/pajus kad JAM laikas judėt toliau.

Comment

• Benulis
                              Forumo maniakas

• 2008 10 04
                              • 404

Autorius Dark-Tarou
                              Taip ir atnaujins kai pamatys/pajus kad JAM laikas judėt toliau.
                              Matyt nelabai jaucia

Comment

• Szubskin
                                One bad apple cored.
                                • 2009 08 01
                                • 51

Na vat, laisvalaikio rezultatas. Nuskanavo tai lievai..
                                Spoileris:

Paskui pamaniau kad truksta kazko, bet pirminis varijantas man labiau patinka.

O dieve kokie peciai merginos.XDD Dabar tik pastebejau ...

Sorry del pirmojo dydzio, bet ji galit susimazinti narsykliu pagalba. Ctrl + ratukas per firefox'a.

Background'e truksta dealiu, ranka merginos nebaigta. Visa kita ivertinkit.
                                Paskutinis pakeitimas nuo Szubskin; 2009-08-15, 09:40.

Comment

Working...