Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Benulis
    Forumo maniakas

• 2008 10 04
    • 404

Autorius meow

Pakomentuojam ^^
    Agam galva siek tiek perdidele va ce turetu padeti suprasti kaip taisiklingai ir graziai ja nupiesti ---->http://media.photobucket.com/image/h...r1/circle4.jpg
    http://www.polykarbon.com/tutorials/...s/profile1.GIF
    http://www.cablenet.ne.jp/~japanime/...ial/head3a.gif
    http://www.howtodrawguide.com/wp-con...aces/faces.jpg
    http://edutainmenteng.files.wordpres.../11/front1.gif
    http://media.photobucket.com/image/h...ls/head_06.jpg
    http://th09.deviantart.net/fs17/300W...aos__Child.jpg fju Sekmes

Comment

• zhmogeliukas
      Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
      • 722

Tos catgirl dar ir ausytės kažkaip ne taip žiūrisi, gal žemiau nuleist reiktų..

--------------------

Čia šioks toks sketch.
      Su ranka jau klausiau,bet neištvėriau pati pabandžiau nupaišyti nežinau ar gavos.
      P.S. Gomen už kokybė, skanuot kol kas dar nenorėjau o fotikas labai jau šviesiai daro,bet iš kelių pabandymų šitas gan gerai nusifotkijo gal..

Muškit,kritikuokit ir jei netingit kur lb reikia pataisykit~
      Dedu kaip ir eskizą, nes noriu pataisius jį nuspalvot,tai iškart geriau klaidas sužinot~

P.S. Ne per daug jis kūdena?Ar gerai bus, nes amn šonas prie labiau sulektos rankos keistai žiūrisi...
      P.P.S. Noriu ką nors jam ant kaklo uždėt,pakabukį kokį ar ką, bet nesugalvoju ką...
      P.P.P.S. Norėjau kokią įdomesnę pozą padaryt negu visada atsibodo juk jau v.v tikuosi ne labai susimoviau v.v

Comment

• Yune*
        Naujokas
        • 2008 08 17
        • 17

Autorius zhmogeliukas
        iš žiūrovo pusės: kairės rankos pirštai kažkokie netokie... o dešinė ranka truputį palaužyta atrodo (ties riešu) O_O

Comment

• Renata
          Meanie

• 2008 05 25
          • 715

Autorius zhmogeliukas
          Tos catgirl dar ir ausytės kažkaip ne taip žiūrisi, gal žemiau nuleist reiktų..

--------------------

Čia šioks toks sketch.
          Su ranka jau klausiau,bet neištvėriau pati pabandžiau nupaišyti nežinau ar gavos.
          P.S. Gomen už kokybė, skanuot kol kas dar nenorėjau o fotikas labai jau šviesiai daro,bet iš kelių pabandymų šitas gan gerai nusifotkijo gal..

Muškit,kritikuokit ir jei netingit kur lb reikia pataisykit~
          Dedu kaip ir eskizą, nes noriu pataisius jį nuspalvot,tai iškart geriau klaidas sužinot~

P.S. Ne per daug jis kūdena?Ar gerai bus, nes amn šonas prie labiau sulektos rankos keistai žiūrisi...
          P.P.S. Noriu ką nors jam ant kaklo uždėt,pakabukį kokį ar ką, bet nesugalvoju ką...
          P.P.P.S. Norėjau kokią įdomesnę pozą padaryt negu visada atsibodo juk jau v.v tikuosi ne labai susimoviau v.v
          Jis visai ne per liesas ;] Ir šiaip jis visai gerai atrodo, tik delną kairio( iš žiūrovo pusės) pirštus reikėtų biške kitaip pararyti.... hmmm nežinau kaip čia pasakius... aše tau per skypa pasakysiu ;] ai, dar jo klynas keistai atrodo.
          AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Integra
            wooooosh.

• 2008 12 31
            • 265

Mano prastesnis darbelis.Senai nesirodžiau.:rolleyes:
            Dėkoju Fasian už sig'a.

Comment

• Renata
              Meanie

• 2008 05 25
              • 715

Lol... ant lapo atrodo geriau

Spoileris:

http://renatele.deviantart.com/art/D...-pet-132982606 <--- čia, jei norėsite, galėsite paskaityti piešinio istorija :]

P.S. taip - pamiršau nuspalvinti tą vaikį

Comment

• Soulless
                Naujokas

• 2009 06 18
                • 25

Renata , galima ir girti ir keikti tavo darbus, bet kažkodėl nematau kad tu tobulėtum. Išmėgink daugiau piešimo būdų t.t. vis tikiuosi pamatyti kažką įdomesnio iš tavo pusės bet nelabai sekasi. Nustebinus buvai su vienu piešinėliu berods , bet daugiau nieko naujo iš tavęs negirdėti.

Comment

• Renata
                  Meanie

• 2008 05 25
                  • 715

Autorius Soulless
                  Renata , galima ir girti ir keikti tavo darbus, bet kažkodėl nematau kad tu tobulėtum. Išmėgink daugiau piešimo būdų t.t. vis tikiuosi pamatyti kažką įdomesnio iš tavo pusės bet nelabai sekasi. Nustebinus buvai su vienu piešinėliu berods , bet daugiau nieko naujo iš tavęs negirdėti.
                  Tobulėjimas yra labai ilgas procesas. man tikriausiai aka "ledynmetis" užėjo, beto visokios prabliemos ir dar terminai spaudžia... nėra laiko tobulėjimui, tik įdėjom įamžinti

Comment

• Anita
                    The watcher..

• 2008 03 23
                    • 132

Ghmm.. gal nelabai tinkamai chia palyginsiu, bet butu panashu jei sutikt koky Ciurliony ar S.Dali ir pasakyt: srr zhmogau, uzhknisai su savo stilium.. gal pabandyk ka naujo nupaishyt ..
                    nemanau, kad Renata kazhka kopijuot stengiasi ar paisho sheip ka.. tada butu galima sakyt, kad klaidu davelnia.. na aishku ten tas ar anas neatitinka, anatomija ir bla bla :/ sheip jei vertint pagal viska - taip.. bet jei vertint pagal stiliu ar kaip chia pasakyt.. na ash galiu ir vietoj galvos koja nupaishyt, jei mano toks stilius.. ir ka man ash nesakau, kad: Renata, paishyk kruvom ir nieko ten naujo nebandyk, netobulek, nedaryk, nes labai faina ir t.t.. ash tik palaikau zhmogaus stiliu ir ydejas, tokius, kokie yra ..

Comment

• Integra
                      wooooosh.

• 2008 12 31
                      • 265

Nieks matau čia nekritikuojat mano darbų.
                      Dėkoju Fasian už sig'a.

Comment

• Ayami
                        Menas buti savimi.

• 2009 05 10
                        • 123

Autorius Integra
                        Mano prastesnis darbelis.Senai nesirodžiau.:rolleyes:
                        Kazkaip man uzkliuvo jo dantys, atrodo jog jis ju turetu tik viena Ka dar galiu pasakyt... Is akiu galima manyti kad jis daug laiko nemiegojas Ir dar manau jog tavo linijos per grubios tokios kampuotos. O seip piesinukas man tikrai atrodo grazus Turi talenta. (happy)

Aaaaaaa!

Comment

• Soulless
                          Naujokas

• 2009 06 18
                          • 25

Autorius Anita
                          Ghmm.. gal nelabai tinkamai chia palyginsiu, bet butu panashu jei sutikt koky Ciurliony ar S.Dali ir pasakyt: srr zhmogau, uzhknisai su savo stilium.. gal pabandyk ka naujo nupaishyt ..
                          nemanau, kad Renata kazhka kopijuot stengiasi ar paisho sheip ka.. tada butu galima sakyt, kad klaidu davelnia.. na aishku ten tas ar anas neatitinka, anatomija ir bla bla :/ sheip jei vertint pagal viska - taip.. bet jei vertint pagal stiliu ar kaip chia pasakyt.. na ash galiu ir vietoj galvos koja nupaishyt, jei mano toks stilius.. ir ka man ash nesakau, kad: Renata, paishyk kruvom ir nieko ten naujo nebandyk, netobulek, nedaryk, nes labai faina ir t.t.. ash tik palaikau zhmogaus stiliu ir ydejas, tokius, kokie yra ..
                          Atsiprašau nenorėjau nieko aš įžeist ar dar kanors , tiesiog mano akyse Renata netobulėja. Nežinau ar tai galima piešimo stiliumi pavadinti (kartoju : mano akimis) man atrodo Renata gali padaryti geriau nei daro dabar.

Comment

• Anita
                            The watcher..

• 2008 03 23
                            • 132

Autorius Soulless
                            Atsiprašau nenorėjau nieko aš įžeist ar dar kanors , tiesiog mano akyse Renata netobulėja. Nežinau ar tai galima piešimo stiliumi pavadinti (kartoju : mano akimis) man atrodo Renata gali padaryti geriau nei daro dabar.
                            taigi tu nieko ir neyzheidei.. ir nereik chia atsiprashinet ishvis tiesiog kiekvienas pasako savo nuomone.. visi teisus
                            o del komentavimo: ash sheip bijau bishky komentuot.. nes dauguma chia gali akis ishdraskyt jei kazhka netaip pasakai poto tik nervuotis reik , kad netaip suprato :/

Comment

• Meduteja
                              Narys

• 2009 03 29
                              • 35

Autorius Anita
                              taigi tu nieko ir neyzheidei.. ir nereik chia atsiprashinet ishvis tiesiog kiekvienas pasako savo nuomone.. visi teisus
                              o del komentavimo: ash sheip bijau bishky komentuot.. nes dauguma chia gali akis ishdraskyt jei kazhka netaip pasakai poto tik nervuotis reik , kad netaip suprato :/
                              Sutinku su tavim . Vos ka nors ne taip pasakai iskart akis draskyt pradeda

Comment

• Integra
                                wooooosh.

• 2008 12 31
                                • 265

Autorius Ayami
                                Kazkaip man uzkliuvo jo dantys, atrodo jog jis ju turetu tik viena Ka dar galiu pasakyt... Is akiu galima manyti kad jis daug laiko nemiegojas Ir dar manau jog tavo linijos per grubios tokios kampuotos. O seip piesinukas man tikrai atrodo grazus Turi talenta. (happy)
                                Piešiau kaip ir mergaitę bet matau kad daug kam atrodo berniukas.;D
                                Nežinau kodėl bet ypratus piešt kampuotai. Norėjau pavaizduot kaip nesuprantančia ir nusivylusia.;D

Dar vienas panašaus stiliuko piešinys.
                                Paskutinis pakeitimas nuo Integra; 2009-08-12, 12:00.
                                Dėkoju Fasian už sig'a.

Comment

Working...