Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Renata- saunuole ;DDD lb graziai gavosi bet man ji siek tiek atrodo sulysusi ;DD bet tj gal taip ir turi but ;DDD koks skirtumas sitas pas tave lb vykes piesinis ;DDD
Horki-man patinka jo drabuziai ;DDD as taip turbut net nesugalvociau ;DDD bet jo veidas keistas ;DDD israiska akiu gera bet man atrodo nosis prie lupu nelabai derinasi o dar ir ranka kaires ranka man atrodo maza :] bet gal taip ir turi but ;DDD man patinka tavo sitas piesinis ;DDDD
Na, pabandžiau padaryti foną kažkaip...Susimoviau man rodos v.v
Na bet nebandant juk netobulėsi ^^
Tai tiek.Pati nesugalvoju ką piešt tai čia buvo Renatos idėja "Nupiešt catboy žiūrintį į drugelį"
Į drugelį jis nežiūri, bet ant rankos laiko. XD
btw, sulenkta koja turbūt irgi nelabai taisingai nupiešta, bet nesugalvoju taip kitaip~
zhmogeliuk, nesinori sakyt, bet klaidu tikrai pastebejau. Pirma i akis krintanti klaida jog pasirinkai labai mandra rakursa. Jei zinios gerai nesa tai tokia perspektyva yra naudojama abai labai tolimiems ar toli besitesianciams pastatams atvaizduoti. Manau nuleidus horizonta truputeli virs lapo vidurio (zinoma su atitinkama perpektyva) butu isgautas tikroviskesnis vaizdas (beto ir lengviau suvokiamas bei nupiesiamas). Na o jei visgi ziureti su tuo kas yra tai tie medziai (sprendziu pagal mini suoliuka) yra neproporcingi pastatams aka jie yra permazi, susidaro ispudis jog pastatas yra milzinas, bent 3 4 aukstu dydzio, o uz kampo pasislepus persona ugiu irgi neatsilieka, juk ji ciut ciut uz medi didesne O.O'
Nebent cia krumai, bet tada tuo manes neitikinai plius suoliukas taptu ryyyyskiai permazas.
Kas del pacio kaciaus, anatomijos klaidos aka pertrumpos kojos arba (priklausomai kaip labiau patinka) perilgas liemuo. Klyno apatine dalis turetu buti mazdaug ties svarko apacios riba, o musu atveju klynas ten tik prasideda. Taipogi ranka perdaug perdaug atsikisus, pamegink pries veidrodi paziuret, pamatysi jog maximum ji bus issikisus per veido (neskaitant plauku) ploti. Taipogi pats berniukas rodos artai anoreksija serba ar is slangos padarytas... visgi nors ir vyras, bet visgi zmogus, tad nepamirsk kaz zmones ne is tiesiu formu padaryti
Na o kojos, sulenkta koja (jo desine, musu kaire) turi but nupiesta truputi auksciau (kalbu apie peda, viskas kitas zinoma atitinkamai), nes ji yra ne vienoj linijoj su desine/kaire. Zodziu problemos su perspektyva.
Ai ir dar apie fona, pasistenk kita karta padaryt ji maziau aktyvu aka nors kiek sviesesni uz berniuka.
Jei jau klaidu nevardt tai leisk paklaust, O photoshopo irgi kompe neturi? Apkarpyt reik lapa, pakoreguot spalvu balansa, kad estetiskiau atrodytu. O dabar pateikta kaip mazdaug, se pasprinkit, tik tyliai tai darykit
Siaip klausimas, o tas poduomas tikrai reikalingas? Man tai kazkaip jau su madom ir popsu o ne metalu pradeda tai asocijuotis
No offense intended
1.Naudokit kur tik norit ir kam tik jum reikia, net mano parašo gi nėra ant piešinio
2.Iš esmės piešinyje viskas matosi, tai nemanau, jog reikia balansu, saturation'ų ar dar ko nors.
3.Kadangi tai nėra realiai išdirbtas piešinys (ir niekados tokiu netaps) tai ir apkarpymai nereikalingi.
4. klausimas "Baka'i": koks skirtumas ant kokios scenos grojama muzika? AC/DC irgi ant panašios grojo, taigi manau asocijacija su madom ir pan. nelabai tinkanti
5.Mintis buvo ne "pasprinkit", o prisiminkit vis dar egzistuoja tema kuria piešiniai laukiami
6. Ir NE, aš neįsižeidžiu dėl kritikos.
P.s. pas mane kompiuteryje yra Photoshop'as.
Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.
Comment