AČIŪ
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
-
Naujas piešinukis,per šendieną.
Net ne mano įdėja (in DA parašiau.)
čia tas pats,kur ir linkę į da, tik kad iškart minaitiura matytusi
Šeip niekad anesugalvoju ką piešti v.v
Any ideas?
p.s. nupiesk sita padidinta versija
p.s.s. veliau savo art idesiuEch tie seni laikai ..👍 1Comment
-
p.s. dėl to piko,bet nežinau, nemokėsiu manauXD nors kąžką panašaus gal kada,vistiek jokių įdėjų daugiau nėr~~
p.p.s. laukiam,laukiam~~Comment
-
Naujas piešinukis,per šendieną.
Net ne mano įdėja (in DA parašiau.)
čia tas pats,kur ir linkę į da, tik kad iškart minaitiura matytusi
Šeip niekad anesugalvoju ką piešti v.v
Any ideas?Visi skirtingi. Visi lygūs.Comment
-
Šei neblogai. Prie charo pirmame plane, aš priekabių neturiu~
O vat dėl antrojo...Kraujas kažkoks žožinis ir labai keistai,Ar neturėtų ji labiau krist ir nesijungt tiek daug..Jis nos tirštas, gal ne tiek...Ir manau, kad žuvęs kūnas netūrėtų būti toks įsitempęs (nors čia ir sekundė ar kiek, vistiek atrodo, kad raumenys jau ir per tiek laiko turėtų būti atpalaiduoti labiau). bet šeip tikrai neblogai👍 1Comment
-
TeisusKas: kraujas nelabai patiko. katana atrodo kaip stikline, nes blogai nutrinei koju konturu linijas... beje, zmogus antrame plane atrodo lyg... butu tuscias is vidaus. ir tesiog pripildytas kraujo
seip man patinka tavo piesimo stilius. Ta angela, kuri kazkada cia idejai, atspauzdinau ir pakabinau ant sienos ))Comment
-
Renata- lb grazus priesinys tikrai ;DDD as tokio ko gero net nenupiesciau ;DDD bet mergina jos krutys yra keistos ir veido forma bet galvos forma man yra lb gera ;DDD
Horki- wow wow ir dar karta didelis WOW ;DDD gerai cia pasistengei ;DD tik lupa kazkokia keista ;DD neisizeisk ;DD o galetum parodyt to zmogaus nuotrauka ar tu pats cia sugalvojei??if life gives u lemons...
then make a lemonade ;3👍 1Comment
-
Kad ir kaip bebūtų, bet man darbas patiko, ypatingai drakonas, o prie tos merginos gal reikėjo 10min daugiau pasėdėt ir pataisyt netikslumus.Visi skirtingi. Visi lygūs.👍 1Comment
Comment