Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Vakarykštis pasipaišymas.
http://zhmogeliukas.deviantart.com/a...-sky-128842056
Vakar kol tėtis pc užėmęs buvo, o aš kaip tyčia neturėjau ką veik,nusprendžiau papaišaliot.Čia buvo įdėja kad gera a[švietimą ir pan,padaryt,bet supratau, kad iki šešėliavimo man dar oj kaip toli,ir tokį padariau. Kad su rankas super daug problemų pati matau, be tkaip pataisyt ir nežinauXDComment
-
👍 1Comment
-
O dėl plaštakos, gal per siaura tada tik?nes ilgis atskleidus pirštus normaliai gautusi.
Kas pasakys kokkrečiai kaip pataisyt,ir kaip jos turi atrodytComment
-
O siaip ir šešėliavimas būtų gerai:👍 1Comment
-
Taaip... AR neatrodo, kad kaklas per ilgas. Lyg būtų ištampyas ar pan. O dėl rankos... Visiškai tiesi [per daug] ir... Man tai kliuvo ne tai, kad nesimato alkūnės ar pan, o tai, kad ji visai ne toj vietoj. Ranka turėtų būti arčiau nugaros. Beveik prie pat, o ne per vidurį kūno . Na, o daugiau lyg ir nieko blogo nepastebėjau. Šiaip gan įdomus piešinukas.Paskutinis pakeitimas nuo _rolle; 2009-07-09, 14:13.Comment
-
👍 1Comment
-
-
Akys gražios :] tačiau antakiai yra toj vietoj kur turėtų matytis vokai. Ašaros – jos per ryškios, reiktu truputi pablukinti. Nosis – ji per aukštai, ir ta tiesi linija turėtu būt kaip ammm su kuo čia geraiu palyginus ammm... katino nosytę (?) lūpas taip pat galima šiek tiek nuleisti žemiau :] Rankos neblogai gavosi, tik riešai labai jau ploni, ir jos drabužėlis labai tokis aptemtas ir kietas atrodo - reikia raukšliu. Visumoje dar reikėtų pasižieti veido proporcijas, bet šiaip neblogai :]Comment
-
Comment