Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Renata
    Meanie

• 2008 05 25
    • 715

TeisusKAs - pirmam piešinį kliūva gitaristo anatomija, beto gitaros "kūnas" per mažas, o grifas per ilgas ir gitaristo veido išraiška labai komiška, o tas kitas dėdė visai gerai gavosi, tik delnai mažoki. O antras darbas tai vamzdietc... labai gražus, tu gal jam citriną sušėriai kad taip susiraukė ? šiaip labai nerealus, aše irgi tokio noriu ant sienos
    AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• denix2
      Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
      • 350

Užsikerėplinau į Deviną ir įdėjau darbelį http://denix2.deviantart.com/art/95NT31-127321817
      Paskutinis pakeitimas nuo denix2; 2009-07-01, 11:31.
      “I reject your reality and substitute it for my own.”
      www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• SeiSoraYu
        That's my pie.

• 2007 03 09
        • 212

Autorius Renata
        Čia turėjo būti paprastas "pamokinis" male charas, bet gavosi visai simpatingas gothic stailo berniokas ^^
        Spoileris:
        P.S. jo vardas Ravenas
        Haah kaip tik vakar the Crow II pažiūrėjau xDD Kalbant apie piešinį, tai tikrai galiu pagirti Tačiau yra ir klaidelių. Džiugu, kad rūbai neatrodo įaugę į kūną, tačiau vietoj tavęs tarpą tarp kūno ir rūbo palikčiau šiek tiek mažesnį, nes kelnės turi tokią savybę smukti, kai yra per plačios, o petneša turėtų būti šiek tiek labiau įsitempusi Linkiu tobulėjimo anatomijoje, nuleista ranka šiek tiek keistai jungiasi su kūnu ir, žinoma, plaštaka - silpnoji vieta Patariu paeskizuoti veidų, nes tavieji šiek tiek asimetriški ir norėtųsi dailumo. O šiaip tikrai vienas iš geriausių tavo darbų

My DeviantArt

Comment

• n'Huun
          Solid aggression.
          • 2009 06 12
          • 72

Autorius denix2
          Užsikerėplinau į Deviną ir įdėjau darbelį http://denix2.deviantart.com/art/95NT31-127321817
          Mano manymu tai su tokiu piešiniu tikrai ne į pradedančiųjų keverzones tau. Man kolkas kiekvienas tavo darbas patinka ir negaliu nei vienos klaidos rast (na bet kadangi stilius labai originalus tai klaidų surast yra labai sunku). Tikrai šaunuolis! Keep the good work!
          Carpe diem... and place no trust in tomorrow.

Metallica - ...And Justice for All...

Comment

• Horkis
            Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
            • 637

Ka gi senas mano sasiuvinis sunaikintas tai naujam reikia atitinkamo virselio.... tai stai... bet vistiek kazkas man cia nepatinka.....
            Spoileris:

Turbut eilini karta nupiestas "akmeninis" veidas

Comment

• mylichka
              laižiakas į skruostą

• 2007 12 28
              • 223

Jos deŠinė šlaunis keistos formos. O taip tai neturiu prie ko daugiau prisikabint. (Na, nebent norėtųs ryškesnių šešėlių plaukuose)
              Ass.as.sin.

Comment

• Yuffie
                Cute as Hell.

• 2009 01 04
                • 123

HORKIS - taaaip dešinė šlaunis tikrai keistai atrodo. Taip pat piešdamas kojas ant pačio galo galėjai kiek labiau pasiaurinti. Šiaip labai gražus darbas, spalvos gražiai suderintos, taip pat gražus merginos veidas. ;>>

Comment

• Aivaras
                  ką tu?

• 2008 09 10
                  • 358

Jos klubai, gal tiksliau šlaunys per platūūūūūūūūs, nors ir turi būt platūs, bet čia per daug ;D

Comment

• Horkis
                    Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                    • 637

Fak koja tikrai ziauri.... pataisiau jau... tikiuosi...
                    As megstu paisyt placiaslaunes XD
                    Toks darbas kaip sis buna retai.. tik tad kai nusiperku nauja sasiuvini... spalvos... mano copikai jau baigia isdvest....

Comment

• Benulis
                      Forumo maniakas

• 2008 10 04
                      • 404

Autorius Aivaras
                      Jos klubai, gal tiksliau šlaunys per platūūūūūūūūs, nors ir turi būt platūs, bet čia per daug ;D
                      Ne per platus o neproporcingai isdelioti :P
                      Paskutinis pakeitimas nuo Benulis; 2009-07-05, 13:15.

Comment

• Horkis
                        Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                        • 637

Jau kad kalbet apie proporcijas, tai tavo drabe su jom tikrai nemazai padirbet reiketu....

Comment

• Džiro sesė
                          X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                          • 604

Rankos mano kaip medinukai, zettai neklauso manęs >_<
                          Paišo, kaip joms norisi ir panašiai.....
                          So po plius minus trijų mėn nepaišymo, matosi, kas gaunasi T_T

Spoileris:

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• Yune*
                            Naujokas
                            • 2008 08 17
                            • 17

Autorius denix2
                            ar man pasirodė, ar viena akis tikrai žemiau už kitą? o_O

Šiaip tai patinka. Įdomus toks. :]

Comment

• denix2
                              Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                              • 350

Džiro sesė
                              Na toks darbas cute , nieko daugiau pasakyti negaliu nes kiek suprantu "tokiom" proporcijom, specialiai piešei, nors ilgiau pažiūrėjus man jis pasirodė kažkoks be apimties. Nors ir yra ten kažkokie šešėliai bet jų reiktu daugiau ant kokios gal kaires peties, aš tai tikriausiai kaire puse netamsinčiau (na čia man taip norisi, geriau to nedaryti), tikrinusia, kad tu tokias 3 lupas specialiai uždėjai, bet man kažkaip jos nepatinka( čia tik man tikriausiai ), na tris mėn. nemažas laiko tarpas, kasdien reikėjo piešt greitą skečiuką na visumoj visiškai geras darbas, galėjai net neskaityti mano rašliavos
                              “I reject your reality and substitute it for my own.”
                              www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Džiro sesė
                                X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                                • 604

Dėl šėšėlių - specialiai jų dėjau kuo mažiau~
                                Nenorėjau rimto darbelio daryt, nes nebuvo nei kada,
                                nei su kuo (nes mano pikas copicas išdvėso, teks naują pirkt~)
                                Dėl lūpų - jos irgi tokios specialiai, be tpritariu, kad negražiai jos išėjo,
                                tiesiog ranka sudrebėjo~~ Bet ašen atsigriebsiu, prasidės atostogos
                                ir prasipaišysiu~~ Gal ir in AZ ką inmesiu~
                                Dėkui~

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

Working...