Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
👍 1Comment
-
for music contest
http://devilmaycry100.deviantart.com...alls-126754206
atsiprasau, kad neuzbaigtas (eksperimento reikalais) tad matyt keliaus i scrap skyriu ar isvis trinsiu del daug skubotu nesklandumu..o pastatu brushai nera mano, bet parasiau note kieno jie
p.s. muzika "Angel falls"Paskutinis pakeitimas nuo WailfulDevil; 2009-06-22, 02:12.Comment
-
More fantasy
Spoileris:Comment
-
to Horkis:
Šauniai čia pas tave gavosi. Davai daugiau tokio tipo darbų. Man patiko. Dėja apmaudu kad taip nevėkšliškai nufotkinta, plius popieriaus lapas užsisukes, taigi negaliu vertinti klaidų šito piešinio. Šiaip šaunuolis, patinka man toks tavo stilius.
to Denix2:
Na tavo darbai kaip visada sukelia man susidomėjimą. Prie jų prikibt neįmanoma nes tai atskiras kurybos stilius. BET! Piešdamas visada labai tarpusavyje panašius piešinius, jie greit visiems nusibos... Taigi stenkis galvoti kanors naujo.
to Benulis:
Aš radau raumenų klaidų... Bet kaip sakiai, niekas čia nepyksta, tiesiog aukojam savo brangų laiką ir rodom žmonėms jų klaidas kad jie galėtu tobulėti, jug tam čia tuos piešinius ir dedat... Kad išgirst kritiką, o ne vien tik pagirimus.
- Šiek tiek gal pėrsistengiai su raumenų skaičiumi ant jo kairės rankos (rodos ten vienas tikrai pašalinis raumuo yra, bent jau iš matymo tai tikrai. Medicininėmis žiniomis patvirtint to nesugebėčiau), kairysis petys per daug atsikišes į viršų (pas tokį raumenuotą samurajų neturėtų taip būti), kairės rankos suėmimas (na ten ta vieta kur jis kataną laiko) netaisyklingas (matau ten bandei padaryt teisingai, bet krumpliai susiliejo su vaizdu/pirštais ir atrodo taip, jog pirštai labai ilgi, beto rankena katanos irgi susiliejo su vaizdu/pirštais), perdaug atsikišes dešinės rankos bicepsas (man rodos taip vadinasi tas pagrindinis rankos raumuo, manau pats pamatysi šią klaidą), gal kiek perstori klubai.
+ Patiko labai šešeliavimas, labai gerai nupiešiai kataną ir šeip patiko piešinio idėja.
Todėl galėčiau drasiai dėti šiam piešiniui 8/10. Šaunuolis.Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
Tiesiog kai taip iš šono fotkinta, tai nelabai galiu ir vėrtint, nes viskas biški nukrypė į šoną... Pvz nežinau ar ten mašina ištikro tokia kreiva, ar tik dėl to kad popierius sulinkes...
Šeip sakau, stilius toks man patinka, laukiu tavo kito piešinio bet jau atskanuoto.Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
Comment
-
Labai gražiai pas tave atrodo šešėliavimas,būtų smagu jai darbus ir pats pakomentuotum,nes tematika,būtent ką norėjai pavaizduoti gali būti nesuprasta,na bet jai leidi tiesiog atsiskleisti tavo fantazijai - daugiau pridurti nieko negaliu,man labai patiko tavo piešiniai :}Comment
Comment