Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
to Auste:
Pirmasis piešinys:
- Biški nelabai proporcingai gitara gavosi (ypač fretai kurie išmetyti kaip papuola), su merginos iltimis persistengiai (atrodo tarsi priklijuotos), nera šešėlių (nors tikriausiai jų čia ir neturėjo būti).
+ Patiko piešimo stilius, tvarkingas ir gražus darbas, mažai klaidų, neblogas spalvų bei black&white žaismas. Manau kaip pradedančiujų kėvėrzonėms visai neblogas darbas.
Antrasis piešinys:
- Menulio šonas iš dešinės kažkaip negražiai užtušuotas juoda spalva (manau ten netyčia taip gavosi), meginos kairė ranka keistai pasibaigia (emmm tiesą sakant nesupratau kas ten pas ją ant rankos), keistokai atrodo ta vieta kur prasideda batai.
+ Patiko proporcijos, piešimo stilius vėlgi savotiškas ir pritraukiantis dėmesį, gražus spalvinimas, neblogas šešeliavimas, neblogai gavosi aplinka.
Žodžiu abu piešiniai man tikrai patiko! Laukiu tavo kitų darbų. Keep the good work!
to Renata:
- Neteisingai gavosi jo dešinė ranka (ta kuri ant knygos padėta), manau alkūnė kiek kitaip turi būt nupiešta, mano manymu reikėjo tvorą piešt susiliejančią su horizontu - būtų gražiau, na bet čia jau nesmerksiu jai patingėjai, užkliuvo tas juodas pieštukas kuris ne į temą užtušavo malonią šviesiai mėlyną spalvą, kiek neryškiai ir "perplonai" gavosi dūmai nuo cigaretės (gal tu taip ir norėjai, bet man kažkodėl nelabai patiko, turėjo būt arba platesni arba tada jau ryškesni), gitaros korpusas kiek perdidelis o neck'as permažas, permažai šešėlių (jai jau ant kojų juos uždėjai, kodėl nenušešėliavai viso kūno?).
+ Patiko spalvinimas (neskaitant tos juodos vietos kurią jau minėjau), patiko piešimo stilius, neblogos proporcijos.
Šeip piešinys irgi patiko. Šaunus darbas Renata!Paskutinis pakeitimas nuo n'Huun; 2009-06-21, 17:53.Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...👍 2Comment
-
Na ant lapo "tas juodas" taip nesijpauna, ir šiaip kūnas nušešeliuotas rusvu pieštuku, bet fotikas jį suvalgė(nes fotinau ne ant saulės) >_> Na o dėl dūmų - eše nerūkantis, ir su tokiais nesimalu( ne dėl to kad diskriminuočiau ar ką, tiesiog mano draugų tarpe tokių nėra) ir neisivaižduoju kokius dūmus leidžia cigaretės, todiel paišiau kaip nuo smilkalo ^^' dėkui n'Huun :]
Na Renata iš žalio į žydrą švelniai perėjai. Todėl ir pasirodė kad į juodą kiek pergrubiai ten, reikėjo gal švelniau...
Na o raganaitė simpatiška išėjo. Gal nereikėjo taip storai juoda spalva plaukus apvedžiot (nes tada plaukai gaunasi perstori) ir šiek tiek ranka permaža išėjo (delnai turi būti tokie, kad apgriebtu visą veidą kaip game.exe pamokoje).Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
Na bet jos ragana juk mergaitė..nemanau, kad esant nemažam veidui rektų visiškai tokius pat delnus piešti..Ir mažesni merginoms gal tiks. Nors raganaitei jas padidinti tikrai reikėtų.
Renata -> mudvi su tavim kada susėsim ir kartu mokysimės normalias rankas paišyt, davai?XD
-------------------
O kodėl čia atėjau..Tai vis galvojau ką čia tai muzikai mandro sugalvot, bet nepavykoXD
taigi nupeckiojau dabar turbūt patį banaliausią ir lengviausią variantą:
Comment
-
Dar vienas piešinys iš mano fantazijų kolekcijos
Spoileris:Comment
-
Renata> tikrai tokia kawaiina raganaitė gavos. Jau esu pripratus kai tu pieši vien fantastines būtybes pvz: drakonai, elfai, raganos...Todėl kiekvieną kartą laukiu ką nupieši, kokią dar būtybę sugalvosi :}
pinokio> ne kiekvienas sugeba taip gerai nukopijuoti kokį žmogų nuo žurnalo, o tu sugebi...Norėtusi, kad nekopijuotum darbų, o geriau pats sugalvotum ką gražiai nupiešt ir išnaudoti savo talentą.
denix2> pagaliau pradedu gaudytis tavo fantazijų pasauly Supratau kad nupiešei lygintuvą Ir žinoma tau pliusas vėl už šešėliavimą. Laukiu kitų piešinių iš tavo beribės fantazijos pasaulio👍 2Comment
Comment