Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Nupiesiau kazka.. Ispradziu tai buvo paprasciausias sketch ant prancuzu kalbos sasiuvinio lapo..
Man pasirode labai mielas sis berniukas ir nusprendziau pabandyt pabaigt piest ji.
so.. here are you're
P.S. Manau, kad sketch'e jis mielesnis
Tik dabar supratau, kad su batais kambary zmones dazniausiai nebuna, guilty.Comment
-
-
to Hellsing_lover:
Pirmasis piešinys:
- Šiek tiek perdidelės galvos, berniuko ranka labai neteisingai nupiešta (toks jausmas kad puse rankos nupjauta), pėdos neproporcionaliai mažos pas berniuką, keistai atsikišes jo dešnysis petys, pats labai negražiai pasvires į priekį (tarytum tuoj tuoj nukris veidu į asfaltą), paliktos neištrintos pilnai klaidos (pas mergaitę pvz matosi toks neištrintas mini sijonas, ranka ir t.t.), gėlės palyginus su visu piešiniu yra neryškios, mergaitės kojos irgi neryškios (stenkis palaikyti vienodą ryškumą), nėra šešėlių, darbas visumoje nešvarus (daug pašalinių linijų, nedatrintų vietų ir t.t.).
+ Gana neblogai išėjo berniuko veidas ir mergaitės proporcijos.
Visumoje darbas nepatiko nes jis labai netvarkingas, nešvarus ir neryškus, be šešelių... Kitą kartą pasistenk labiau!
Antrasis piešinys:
- Dešinė jos koja labai neteisingai nupiešta (atsisėsk prieš veidrodį ir pabandyk koja taip padėt, pamatysi rezultatą), dešinė ranka kaip supratau išsukta nes nikštys išorinėje pusėje (i mean cmon, kaip galima tokią klaidą padaryt??), vėlgi yra nedatrintų vietų kurios gadina vaizdą.
+ Visai neblogai išėjo veidas ir kūnas.
Visumoje piešinys geresnis už pirmąjį... Stenkis kolkas tokių sunkių pozų nepiešt, nes tau nelabai gaunasi. Treniruokis su žmogaus anatomija, perpiešinėk žmones iš fotografijų skirtingomis pozomis kad suprastum kaip turėtu viskas atrodyti. Tau reikia daugiau praktikos!
to zhmogeliukas:
Pėčiai mano manymu perplatūs, sulenktoji ranka perilga (man taip atrodo kad ją ištiesus ji tikrai būtų ilgesnė už kitą ranką), šiek tiek reikėjo pastorinti kojas.
Stipriai į piešinį nesigilinsiu nes jau vėlu ir reikia eiti miegoti, bet svarbiausias klaidas kurias pastebėjau parašiau.
to headbang_:
Mano manymu piešinyje vaikinas išėjo geriau nei sketch'e. Beto, labai pagirtina kad proporcingai Fender'į nupiešiai. Ir šiaip nelabai turiu prie ko prisikabint, todėl galiu pasakyt - Good job.Paskutinis pakeitimas nuo n'Huun; 2009-06-19, 13:07.Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...👍 2Comment
-
Comment
-
Nupiesiau kazka.. Ispradziu tai buvo paprasciausias sketch ant prancuzu kalbos sasiuvinio lapo..
Man pasirode labai mielas sis berniukas ir nusprendziau pabandyt pabaigt piest ji.
so.. here are you're
Tik dabar supratau, kad su batais kambary zmones dazniausiai nebuna, guilty.
1.rankos per trumpos pagal žmogų ir alkūnės nupieštos per aukštai. Jei padės tai atsistok ir pabandyk išties rankas nuleist jas žemyn ir po to jas pabandyk sukišt į kišenius. Tai pamatysi kur padarei klaidą piešiant.
2.Tau reikia padirbėti piešiant daiktus nes kai kurie atrodo plokšti kiti kreivi, o dar kiti tik šiek tiek primena tai kas turėtų gautis.
P.S. Labai geras darbelis tokių ir daugiauComment
-
Comment
-
so.. here are you're
Tik dabar supratau, kad su batais kambary zmones dazniausiai nebuna, guilty.
Mat visos daiktų linijos turi sueiti į horizontą. O taip nėra. Vienos eina į vieną tašką, o kitos į kitą.
Prie anatomijos nekibsiu, mat kiti ten komentarų prirašė.Comment
-
Na, jis toks ir turi būti, nes tai tėra skečas, t.y. aš jį vėliau spalvinsiu, nutrinsiu likusias linijas ir sušešėliuosi, o įdėjau tam, kad kaip ir rašiau, galėčiau po to pataisyti kokias nepastebėtas/nesuprastas proporcines bėdas Visgi, ačiū už išsamią kritiką.Comment
-
senokai as jums nerodziau savo darbu ;DD tj va cia jie ;DD
1.http://s710.photobucket.com/albums/w...t=IMGP2372.jpg
2.http://s710.photobucket.com/albums/w...t=IMGP2368.jpg
3.http://s710.photobucket.com/albums/w...t=IMGP2370.jpgPaskutinis pakeitimas nuo bronzine; 2009-06-19, 15:43.if life gives u lemons...
then make a lemonade ;3Comment
-
bronzine - pirmam ir paskutiniam piešinukę galvos kiek per didelės, na o antras labai mielas, bet gal plaukai labai netvarkingi :]
Na toks, kaip ir galima pasakyti Sci-FiSpoileris:
P.s neužtenka tik istorijos ir galima kurt šizova manga👍 1Comment
Comment