Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Netikiu kad tai tavo pirmas darbas... Gal norėjai pasakyt: "Pirmas darbas kurį išdrysau parodyti žmonėms"?Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
-
Comment
-
ECH... gražus darbas..labai gražus... galiu įsivaizduot,kaip pati tokį nupieščiau.. bet tada neičiau į forumą..."pradedančiųjų keverzonės" o dabar aš...
Tai pirmas mano normalaus piešimo darbas..ta prasme su šešėliais ir proporcijom..Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-06-17, 20:40.Comment
-
Comment
-
Pastebėjau jaunimas labai mėgsta vartot dabar madingą reikalą - fotožopą. Tai ir aš susiradęs išmėginau, pasidalinsiu savo šedevru ir meniniais skillais. Toolsai: kažkuris photoshopas ir pelė. Skirta šitai gijai, bet manau tinka ir visam AZ:
Spoileris:👍 2Comment
-
Dar vienas, nieko ipatingo, labai nesistengiau :P http://benulis.deviantart.com/art/Kiss-126249528Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
Aišku nuolatines liaupses jau ir taip žinai: orginalumas, puikus šašėliavimas ir t.t. Tai jau esi girdėjęs, todėl manau tau nelabai ir idomu.Paskutinis pakeitimas nuo mylichka; 2009-06-17, 22:43.Comment
Comment