manai kad nemoki seseliuot, ane? mano akimis ziurint tai labai gerai suseseliuotas darbas. man iki tokio lygio tai dar toli sviecia......
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
👍 1Comment
-
to Mealxnea:
- Jai jau veido linijų nedėjai nereikėjo lūpų taip apvedžiot (negražiai atrodo tada), visumoje veidas kiek perdaug plokščias, perstoras kaklas, akys skirtingu atstumu nuo nosies, trūksta šešėlių.
+ Gražiai nupiešti plaukai.
P.S. Gin^^ & Mealxnea - nedarykit doublepost'ų , moderatoriai supyks. Jai kanors pamiršote parašyti savo ankstesnėje žinutėje, žinutes apačioje dešinėje yra mygtukas "keisti".Paskutinis pakeitimas nuo n'Huun; 2009-06-17, 16:24.Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
Autorius Mealxneamano;]..su angliuku chja rasit:
http://img35.imageshack.us/i/atvaizd0043.jpg/Comment
-
stai dar; tik cia bea seseliu,,laabaj tyngisi cja piesiau dar viena draugej jaj rejkejo..
http://img30.imageshack.us/i/atvaizd0041.jpg/sigpicDon't be mad because of that..Comment
-
ok...dingstu..gal grįšiu vakare...reik akis eit pasimokyt piešt ^^ love ya...Paskutinis pakeitimas nuo Gin^^; 2009-06-17, 16:43.Comment
-
oa tu pamengink;]]ir atsiusk;]ish pradziu ash labaj akis wisur piesiau,ir taip po truputy isejo;] ash pwz,,priesh metus laiko anime susidomejau...bet daug piest nepiesiau,,laiko nebuwo,bte dbr wel ruosiuos lawintis,sigpicDon't be mad because of that..Comment
-
Gerai kiek supratau tai čia vaikinukas tai va.
1.Kur pilvukas pasigedau raumenukų aišku ten turėtų būti šešėliai po jais, bet jai raumenukų nepieši tai vistiek užmesk šešėlių prie bambos tai turėtų padaryti gylio vaizdą nes aplink ją šiek tiek giliau ten pvz. įsižiūrėk kaip raumenys eina ir šešėliai.
2. ir prie kaklo ten man nesižiūri šešėliai ir pats kaklas. Ir dar jei pieštai kaklą tai ten dar ir raumens eina tai trūksta .
3.Dar man dešinė ranka kažkaip keistai sulenkta atrodo lyg guminė ten pakoreguot reikia pvz. gali bandyt taikyt jo dešinės rankos pagalba.
Ir dar kelias matau,bet patvarkius šitas detales jos paprasčiausiai nublanks ir jų nebesimatys.
Bet galiu pagirt šaunus darbelis.
stai dar; tik cia bea seseliu,,laabaj tyngisi cja piesiau dar viena draugej jaj rejkejo..
http://img30.imageshack.us/i/atvaizd0041.jpg/
aha matau, kad šešėlių nepiešei. Ir matau vietų kurios man nesižiūri ir klaidų matau
1. Tai akys nevienodai nupieštos.
2. Smakras ne proporcingas.
3. Keliai nelabai gražiai gavęsi ten kauliukų iškilimų trūksta.
4. Ne dabaigta suknelė piešt.
5. Ir ant sparnų plunksnų nematau tik iškarpymus.
P.S. šaunus darbelis tokių daugiauPaskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-06-17, 17:18.Comment
-
- Vidurinio berniuko pėdos permažos (game.exe pamokoje pradedantiems piešti yra parašyta apie tai, susirask šitoi gijoi ir pasiskaityk), vidurinio vaikino ir dešinės merginos apykaklės keistos (štai kairiosios merginos apykaklė normali) ir pagal piešinį sprendžiu kad ten balti marškiniai o ne marsiečių kostiumas todėl apykaklės neturėtu būti tokios, keisti rankų pirštai, vaikino galva kiek perdidelė (na bent jau man taip atrodo), neatsargus spalvinimas (daug kur spalvos išeina už ribų, arba ryškiai palikti nenuspalvinti tarpai).
+ Patiko kairioji mergina (visai neblogai išėjo).
Su apykaklėm, tai pravalas, būtūm nepasakęs(i) - nepastebėčiau. Dėkui :]Comment
Comment