Ne, ten plaukas užstoja
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
Primina Nami ish One Piece tik su kreivu Zorro [one piece] veidu [ ce apie izzo darbeli ] Bet taip netgi smagiau. Ish darbelio aishku kad Zorro su papukais izzo labiau patinka.I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
Muzika
Tikrai matos, kad Izzo OP stilium bando piešt, visai nieko, tik dėl tos ausies aš nesupratau taip pat kaip ten yra...Tai vat, pateikiu ir aš savo darbelį muzikos tematika, nežinau kaip čia gavos , kad nupiešiau( nes nepasižymiu super gebėjimais piešt:} ), žinau dar kad ranką per trumpą nupiešiau..
Comment
-
headbang_: Gražus darbas tik va rankos...
Izzo: Su ausim ir kaklu problemos.Truputi krutine kažkokia šleiva.Bet šis piešinys turi savo gražių datalių.
Miglaja: ar man tik atrodo ar tu tikrai piešei ankščiau žymiai geriau.?xD
Kažkodėl dabar visi pradėjo piešt piešinius susijusius su muzika.;DDėkoju Fasian už sig'a.
👍 1Comment
-
Cha cha cha....čia gerasabejoju ar aš anksčiau geriau piešdavau, tik gal taip išeidavo, o visi piešia darbus sisijusius su muzika, nes susitarėm visi piešt ta tema ankstesniuose postuoseComment
-
headbang_: Gražus darbas tik va rankos...
Izzo: Su ausim ir kaklu problemos.Truputi krutine kažkokia šleiva.Bet šis piešinys turi savo gražių datalių.
Miglaja: ar man tik atrodo ar tu tikrai piešei ankščiau žymiai geriau.?xD
Kažkodėl dabar visi pradėjo piešt piešinius susijusius su muzika.;DPaskutinis pakeitimas nuo Benulis; 2009-07-05, 13:19.Comment
-
Štai keletas mano darbų (jeigu juos taip galima pavadinti)......
Spoileris:
Spoileris:
Spoileris:
nepykit dėl prastos kokybės.... fotikas lievas xDComment
Comment