Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Kadangi, kai man patinka kažkoks piešinys, nebematau piešimo klaidų, tai tau jų ir nepasakysiu.
Be to, iš manęs prasta piešėja. Aš tik grožėtis moku. :3Comment
-
aš ir vėl čia atsibeldžiau.Šendien Renata man įdavė į rankas popierių ir sako ''piešiam'' (nu nepamenu kaip ten tiksliaiXD) ir pradėjom.
Tai vat, bandžiau nupiešti Momo.
Štai kas gavosiXD
Žinau, kad eilinį kartą problemos su rankom (man sakė, kad plaštaka blogai (ir pati matau) bet nežinau kaip pataisyt,kas su paintu papeckios~)
Tai teik.Laukiu pataisymo, nes reik pradėt mokytis iš klaidų jau👍 1Comment
-
-
aš ir vėl čia atsibeldžiau.Šendien Renata man įdavė į rankas popierių ir sako ''piešiam'' (nu nepamenu kaip ten tiksliaiXD) ir pradėjom.
Tai vat, bandžiau nupiešti Momo.
Štai kas gavosiXD
Žinau, kad eilinį kartą problemos su rankom (man sakė, kad plaštaka blogai (ir pati matau) bet nežinau kaip pataisyt,kas su paintu papeckios~)
Tai teik.Laukiu pataisymo, nes reik pradėt mokytis iš klaidų jau
Pagal mane kaklas šiek tiek plonesnis galėtų būt arba kita išeitis ji šiek tiek ilgesnį piešt. Pečiai gavosi gerai< bet kur pažastys linija galėtų būt šiek tiek žemiau nes dabar keistai atrodo. Na dar delnas labai plokščias jei uždėtai kauliukų iškilimus ir kur nykštys jį pradėtai piešt arčiau delno apačios ranka atrodytų tikroviškiau. O šiaip piešinys tikrai geras👍 1Comment
-
Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Na as tingiu visus atskirai surasyt tai paimkime glaustai. http://tarkimga.deviantart.com ka manot apie mano funny keverzones? XDech...Comment
-
Pagal mane kaklas šiek tiek plonesnis galėtų būt arba kita išeitis ji šiek tiek ilgesnį piešt. Pečiai gavosi gerai< bet kur pažastys linija galėtų būt šiek tiek žemiau nes dabar keistai atrodo. Na dar delnas labai plokščias jei uždėtai kauliukų iškilimus ir kur nykštys jį pradėtai piešt arčiau delno apačios ranka atrodytų tikroviškiau. O šiaip piešinys tikrai geras
P.S. pritariu dėl bendros temos, įdomu būtų~Comment
Comment