o kur man galima rasti kaip piest rankas? nes nelabai moku ;DDD
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Spoileris:
Lailailai xD Man atėjo pavasaris... (mano veikėjas Meidenas, jau turėtų būt matytas x])
Benuli: kas labiausiai į akis krito, tai čiuvelio per didelis žandikaulis. Dėl spalvinimo, tai kaip pradedančiąjam tai gerai manau... Nk dabar nereikalausiu, bet pradėk rimčiau žiūrėt į šėšėliavimą, pas tave jis toooks neįdomus ir blankus, vientisas x[ Tie šarvų įdrėskimai nesiriša su visu piešiniu, aplamai yra didelė klaida, kai negalvotai kažkas riša "realistinį" dalyką su filmukiniu 2d pasakykim. Reikia, kad viskas derėtų ir skambėtų tarpusavy. (čia tik mano asmeninis skonio dalykas, gali priimt gali ne). Good luck :]👍 1Comment
-
Spoileris:
Lailailai xD Man atėjo pavasaris... (mano veikėjas Meidenas, jau turėtų būt matytas x])
Benuli: kas labiausiai į akis krito, tai čiuvelio per didelis žandikaulis. Dėl spalvinimo, tai kaip pradedančiąjam tai gerai manau... Nk dabar nereikalausiu, bet pradėk rimčiau žiūrėt į šėšėliavimą, pas tave jis toooks neįdomus ir blankus, vientisas x[ Tie šarvų įdrėskimai nesiriša su visu piešiniu, aplamai yra didelė klaida, kai negalvotai kažkas riša "realistinį" dalyką su filmukiniu 2d pasakykim. Reikia, kad viskas derėtų ir skambėtų tarpusavy. (čia tik mano asmeninis skonio dalykas, gali priimt gali ne). Good luck :]Paskutinis pakeitimas nuo Benulis; 2009-05-04, 17:18.Comment
-
Kitaip sakant, nenoriu per daug būti reikli piešinio atžvilgiu, nes kaip suprantu, čia buvo tavo pirmas blynas :]Comment
-
Galva atrodo kaip atskira ir nepritvirtinta prie kūno ir dar ranka toji kur nieko nelaiko kiek aukščiau plaštaka turėtų būt mano žiniomis, o šiaip jeigu čia tavo vaizduotės vaisius tai labai giriu. Matosi daug darbo įdėta. Good job Keep on.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Miklinau ranka, kad visai nesumedetu, imesiu cia, nes tik doodlas :}
http://yurla.deviantart.com/art/Dood...cold-121976682Comment
Comment