Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lust
    a.k.a Yurla

• 2006 12 17
    • 274

Taip norejau nupiest kazka soul eaterisko :3
    atsirado 'laisva' minutele, ir pascriblinau ir uzmeciau spalvas. Kadangi ner rimtas darbas, o ir vel bijau i galva gaut kam tokius dedu i pazengusiuju gija, imesiu cia :}

http://yurla.deviantart.com/art/Soul...odle-120891360
    Lust-Yurla @ DeviantArt

Comment

• Benulis
      Forumo maniakas

• 2008 10 04
      • 404

Autorius Derogatory`
      Aš manyčiau, kad kaklas nėra per storas, bet jis yra per ilgas. Na, ir dešinėje esanti akis yra per daug plati palyginus su kairėje esančia.
      Bet šiaip toks emocionalus ir ekspresyvus eskizas, todėl man ir patinka. Kartais eskizai net unikalesni būna už darbus, kur ilgai dirbi, labai stengiesi. :]
      Kaip anime arba manga veikejai kaklas tikrai perstoras ne per ilgas

Comment

• Dark-Tarou
        I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
        • 486

Yurla: Jo ranka.... Viskas būtų kaip ir gerai, bet ji gadina visą vaizdą. Labai pratesiai tą vietą nuo riešo iki pirštų pradžios. Soulo išraiška tikrai gera, tikrai įtiko, patiko ir jo kostiumelis. Bet maka man nepatiko. Jos veidas (dėl nosius ir lūpų pozicijos).
        /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• denix2
          Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
          • 350

http://sp7.fotolog.com/photo/7/39/12...22162819_f.jpg
          http://sp7.fotolog.com/photo/7/39/12...36529216_f.jpg
          “I reject your reality and substitute it for my own.”
          www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• bithuthe
            Last Frame Studio

• 2003 11 14
            • 399

Autorius denix2
            Spoileris:
            Šizovi tavo piešiniai, bet man patinka.

Comment

• bronzine
              music freak *

• 2009 04 12
              • 149

na norejau ko nors idomaus nupiest tj va...
              if life gives u lemons...
              then make a lemonade ;3

Comment

• denix2
                Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                • 350

Autorius bithuthe
                Šizovi tavo piešiniai, bet man patinka.
                Kaip suprast Šizovi ?
                “I reject your reality and substitute it for my own.”
                www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Moni@
                  Narys

• 2008 04 08
                  • 80

bronzine, labai faina poza jos,bet mano manymu desine ranka siek tiek per ilga ^^ o taip tai grazu.
                  denix2, man patinka : D ta pirma, berods ant sasiuvynio piesei ane? ^^ gan meniskai atrodo ; D

Nu tai parodysiu ir savo keleta darbu ^^ taip nesiryzau, bet nusprendziau vistiek parodyti.
                  http://mdgzmustang.deviantart.com/ar...Girl-121220595
                  http://mdgzmustang.deviantart.com/ar...-Boy-121220038
                  Na, o cia vienas senesniu piesiniu ^^ http://mdgzmustang.deviantart.com/ar...ears-117981448 (nekreipkit demesiu i labai baisu colour'inima,nes nemoku xD) kaip memokejau koju piesti , taip ir nemoku.

Comment

• bithuthe
                    Last Frame Studio

• 2003 11 14
                    • 399

Autorius denix2
                    Kaip suprast Šizovi ?
                    Nu pas tave piešiniuose keistos ir įdomios detalės, visokie išvedžiojimai, strichai. Iš dalies būtų galima vadinti jog tai iš dalies abstraktus darbas, bet ten pas tave vienam - kažkoks pieštukas (dabar lyg ir vaidenasi, kad tai peilis ), kitam - kažkokios moteros. Ir šiaip čia kažkokia mintis užslėpta abiejuose darbuose, na nors man taip atrodo.

Anyway, ne kokia iš manęs kritikuotoja. Neesu gera piešėja ^^, tai nemoku ir nežinau kaip komentuot, išskyrus tik tai, kad arba man patinka arba ne. Na dar ir šiaip dabar tingiu smulkintis. Kiti pakritikuos

Comment

• svajone
                      Tiesiog žmogus

• 2008 09 21
                      • 176

mdgzmustang, man tai patiko tie du juodai balti darbai, tik pas berną rankos kažkokios šleivos xD o tas bunny ears tai nelabai man koks pasirodė...

Comment

• Baka
                        For Christs Sake

• 2007 09 11
                        • 133

Lust> Kaip jau kazkas minejo - prblemos su paremta ranka, atrodo lyg jis ne ant kumscio remtusi, o ant pirstu vidurio. Zinoma tai imanoma, bet pamegink ant taip pasedet, pazesim kiek iskentesi Na taipogi tie pirstai atrodo trumpoki, et cia gali buti tik netaisyklingos rankos iliuzija. Kas del veido, tai jau spejau suprast jog tai tavo stilius, nu tai nepeiksi gi stiliaus

denix2> nesu tokiu piesiniu fanas aka nematau ten nieko kas susije su anime, nebent pirmam piesinyj veidas primena Roboto marso veida XD. O siaip vienintelis patikes dalykas, jog lapas lyg ir apibreztas, bet staiga kazkoks daiktas ima ir issoka is tu ribu, toks idomu ala judesys atsiranda, suteikia paveikslui gyvumo

bronzine> pradzia gera, piesk tokiu ne vienetais o desimtim, taipat pradek mokytis anatomijos

mdgzmustang> Pas mergina pedos labai plokscios, susidaro lastu ivaizdis, pataisyt galima seseliais. Delnai taipogi truputi reikalauti daugiau darbo; tas kur ant kelio atrodo labai blogai, pataisyt galima pasiprasius konors papozuot ir perpaisyt.
                        Pas bachura velgi plokscios pedos. Taipogi rankos pas ji turetu buti sakaliukai , bent jau jo desinioji. Dargi perdaug ir pernelyg nevietoj rauksliu. Taipat nelabai aiskus reikalai su delnais, jie man atrodo truputi mazi, bent telefonas tai toks tikrai yra.

Comment

• Original_Prankster
                          Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                          • 200

Autorius Baka
                          denix2>nematau ten nieko kas susije su anime, nebent pirmam piesinyj veidas primena Roboto marso veida XD.
                          O tu įsitikinęs, jog turi būtinai būt susieje su anime? Čia pradedančiųjų keverzonės, o nes pradedančiųjų anime piešėjų keverzonės or whatever...
                          Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                          There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• Baka
                            For Christs Sake

• 2007 09 11
                            • 133

Autorius Original_Prankster
                            O tu įsitikinęs, jog turi būtinai būt susieje su anime? Čia pradedančiųjų keverzonės, o nes pradedančiųjų anime piešėjų keverzonės or whatever...
                            O sveikas, kaip gerai kad mano komentara isdraskei
                            Sakiau kad nesu tokiu piesiniu fanas, taipogi parasiau kodel nesu, nes tai nesusije su anime. Kurnors rasiau, kad jis netinka i si threada? Surasi parasyk.
                            Taipogi jei labai nori nurasyk komentara i offtopinima, tai visgi parasiau kas piesinyje man patiko.
                            Taigi, kame problemos?
                            Ai taipogi galeciau parasyt jog tu tamsta man irgi nepatinki, bet skirtingai nuo pirmojo posto to daryt negaliu, tai jau tikrai offtopinimas

Comment

• Lantislt
                              ♥♥♥

• 2009 02 27
                              • 135

Comment

• Benulis
                                Forumo maniakas

• 2008 10 04
                                • 404

Hi na parsisiunciau adobes PS ir galvoju reikia isbandyt kaskaip tai na ir stai prikepes pirmasis blynas :P http://benulis.deviantart.com/art/Gladiator-121291920

Comment

Working...