HORKIS mano viena draugė yra tavo gerbėja ir tikrai manau neveltuj. Nes tavo piešiniai kaip visada kietovi.xD
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Sveiki iki dabar nieko gero nenupiesiau deja
Metu sita gal patiks. Pakomentuokit XD
Spoileris:Comment
-
Spoileris:👍 1Comment
-
Spoileris:Comment
-
-
Benuli 1,2 ir4 piesiniuose kaklai ziaurus(pirmame per trumpas antrame ne toj vietoj ir ketvirtoje tas pats....) is visu tavo darbu man labiausiai patiko 3. (Neziurint i ausis)
Dekko13 petciai per siauri, pedos per mazos , akys neproporcingos.Paskutinis pakeitimas nuo TeisusKas; 2009-02-19, 18:52.Comment
-
-
skirtingai galima i toki piesini ziuret. mano nuomone toks piesinukas yra labai elementarus. rankas tu specialiai taip padarei, kad butu delnai i prieki, ar todel, kad nupiesti nemoki? as anksciau taip piesdavau, kai rankaos neiseidavo normaliai. zinoma, gal tu specialiai taip padarei, as nesikabinu, tik pasidomejau o siaip tai kietas piesinukas, idomus spalvu derinys paimtas. saunu, sekmes tobulejantComment
-
Bha ha ha~
Ui atleiski, labai juokinga buvo kaip skaičiau komentarą~
Taigi ačiū už jį~
Hai, rankas specialiai delnais in priekį nupaišaliojau~
Dievinu šitą giją, čia smagu~~~~~^____^
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
tai atlesik tada ^^. as pati, kai mazesne buvau paisydavau sitaip rankas, kad niekas nesuprastu jog nemoku ranku piest na, kadangi sis trukumas atkrenta, tai darbas yra liuks ^^, kita karta bandyk piesti ka nors sunkesnioComment
Comment