Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Čia piešiau kai su Žmogeliuku buvo mieste :] (aka to tiko dar nebaigiau, neturėjau laiko >__>)
[perspėju - didelis pikas]
Spoileris:
man nepatinka jo kairė (ir žiūrovo pusės) koja ir su letenom susimoviau . II'm hopeless👍 1Comment
-
Nu galvojau ir aš rodytis ar ne.
Vakar-šendien darbukas.
Bandžiau spalvint,nemoku spalvint.Ir noriu gerų pieštukų v.v
http://zhmogeliukas.deviantart.com/a...rson-132447199Comment
-
kažkada buvau šitą inmetus tik nespalavitą. vąą dabar pabaigiau
Spoileris:
(fotinau, todiel nesimato jokių šėšėlių ir atsalvių ir t.t. lape atrodo truputį geriau)👍 2Comment
-
Comment
-
Comment
-
Jeigu jums nepatinka nuogybės ir jeigu jūs esate vyriškos lities, tai geriau nežiūrėkit
Spoileris:
Čia mano pirmas Kurozukos FanArt'as Šito bičo vardas Kuon.___________________________________
O čia šiaip įkvėpimo pagauta piešiau [didelis pikas]
Spoileris:
Ir taip - aše nesveikai mėgstu mėlyna spalvą
--------------------
Szubskin - nu tai tada aše būsiu pirma :]. Na o dėl tavo piešinio: kaklas per trumpas, o veidas per daug smailus(?) reikėtų jį suapvalinti... patarčiau patirinėti shoujo, ne gal geriau shonen mangas - ten visai kawaii veidukai būna ^^. dar kojos per trompos ir pas ją visai klubų nėra - talija visai nesiskiria nuo subinės.👍 1Comment
-
Amm, tai kad aše kiekvieną dieną nepaišau... šitie visi piešinai prisikaupė per maždaug mėnesį, kadangi neturiu nuosavo fotiko nei skanerio, tai man tenka savo keverzones vežti pas drauges arba laukti kada nii-san atvažiuos... tai va... todiel ir sukeliu savo ššššedevrus iš karto.Comment
Comment