Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
ranka kuri laiko baliona nepatinka, su ta nosim ji truputi i vyra panasi( moteru nosis turetu buti mazesnes ir siauresnes) kaspino galai kai apverstos Y raides ir kaklas kazkaip keistai susijungia su galva(gal taip ir turetu buti pagal sumanyma,betnesiziuri kazkaip) Patiko: batai, akys, plaukai. Visai neblogas piesinys.Comment
-
Miglaja ten turėjo buti aptemptų kelnių raukšlės
TeisusKas sutinku nosį ir ranką tikrai reikėtų pataisyti ir su kaklu ten kažkaip nesigavo.
mėginsiu piešinį pataisyti na o kolkas kitas mano darbelis šiek tiek su šėšėliais [ na arba bent kažkuo panašiu]
Spoileris:Comment
-
-
Comment
-
bleach - bleacho nežiūru ir nežiūrėjau, kažkaip netraukia, bet klaidas išvardyti manau galėčiau Vidurinio ranka per plona, rabužis nenatūraliai atrodo. Ta mergina profiliu, taipogi ranka per maža. Apatinis kairysis - rankos pirštai nenatūralūs, be to galvos forma keistoka man pasirodė. Viršutinis dešinys - ir vėl tos rankos. Gal bleache taip ir piešia rankas, suplonintas
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Nu zmones niekam cia nerupi ar kas ranka susizeide ar dar kas nors trugde, bet as manau kad nera reikalo det NEUZBAIGTUS darbus..... ir sakyt kad dar uzbaigsiu.... patarciau pradet nauja geriau jau..... PS. Naudok spoilerius darbams....
Ir kad taip jau sukritikavau tai daba galit kritikuot mane ....
sita piesineli bandziau piest kitokiu stilium bet regis nieko neisejo
Spoileris:
Comment
-
HORKIS - Galva ir kaklas tikrai per dideli. Dar man kojų padėtis neptiko, kreivoka ar kokia, nežinau, bet man nesižiūri. Ir delnas per mažas.
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
na kai as piesiau savo ta piesini tai stengiausi ne i taisykles atsizvelgt, o i pati bleach stiliuka siaip as tik norejau kad ivertintumet, nes dabar kuri laika nebegalesiu piest, nes, kaip jau minejau anksciau, susizalosjau ranka ir be to, as nemoku spoilerio uzdet...
Horkis- kai isiziuri i tavo piesini, labai lengva pastebeti visu kuno daliu neproporcinguma. kaklas- didelis, gal ir tiktu pr galvos, taciau atsizvlgus i likusi kuna visiskai netinka. kojos neprporcingos paciam liemeniui, per daug dideles. rankos taip pat kazkokios keistos. bet siaip jei neziurint i tokias smulkmenas tai piesinis is pirmo zvilgsnio tikrai originalus ir grazusPaskutinis pakeitimas nuo bleach; 2009-02-18, 03:12.Comment
-
atsizvelgiant i tai, kad paisei tik 10-15 min ir dar mokykloj per pertrauka tai zinoma, jei darba butum ilgai dares ir kraptesis prie jo daug, tada klaidu galima ieskot, o siuo atveju, tai darba kietas, man patiko ir dar pralinksmino tik galiu pasakyti, kad rankos, ypac kairej pusej ranka, labai klisos. ten net alkunes nera, kazkoks keistas kvadratukas ne savo vietoj. be to krutine tikrai neprasideda nuo peties ar pazastiesPaskutinis pakeitimas nuo bleach; 2009-02-18, 14:28.Comment
Comment