Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
👍 1Comment
-
Ideja del tos temos yra ne mano, tai visa tai ka parasysiu tik pasiulymas.
Del temos konkretumo: manau kuo daugiau laisves tuo geriau, bet tik, kad tema atsispendetu kuo aiskiau, na zinoma anime stilius
Kas paisoma: na kangi anime stilius tai turi matytis, jog juo paisoma, pvz muzika ir tiesiog smuikas nupiesta, na vistiek nelabai risasi su anime, tai gal butu reikalavimas, zmogus anime stilium kad bent butu. Taipogi jei fan'art'as (na veikejas is kokio animie paimtas) tuomet turetu buti prierasas kas toks ir is kokio anime (nes zinoma, jog kuryba yra kuryba).
Pats konkursas: manau reiktu nauja tema sukurti, kur butu galima nuolatos postinti ir aptarineti tuos darbus, o dabar taip maisosi postai tai nelabai ir patogu atsirinkti.
Tai va, savo nuomone isdesciau, tik gal butu geriau, jog butu anonimiskai, nes vistiek kazkaip kai matai ir praitus zmogaus darbus ir zinai kokio zmogaus tie darbai, tai vistiek kitaip ziurisi, o jeigu anonimiskai, tuomet gal ir daugiau zmoniu isdrystu sudalyvauti ir kritika butu taiklesne.
Taigi jeigu ka pilnai prisideciau prie tokio aparatoSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Yay, pasireikšsiu ir ašen, sorry, jei nelabai temon pataikysiu~
Tokie "piešimo konkursai" man atrodo smagus dalykas~
Pamenu, kažkada reginausi in vieną forumą vien dėl to,
kad ten tokie vat konkursai vyko~
Ašen esu UŽ tokią indėją~ Tik vat del temų, gal reikėtų
bent pradžiai duoti paprastas, net vaikui suprantamas,
na ne filosofines~ Tai tiek - ašen mielai dalyvaučiau~
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
-
Gi randames ANIMEzonoje, tai manu ir konkursas turi buti ANIME stilium.
Beje muzika tai nera tokia jau nekonkreti tema, kadangi reikalavaimai butu parodyti, jog tai tikrai anime stilius ir butu imanoma suprasti, jog tai atspindi tema. O pagrindinis tikslas manau butu skatinti zmoniu vaizduote, one siekti kazkokiu aukstumu. Ir dar manau, jo gcia butu ne konkurso statusa turintis dalykas, nes prizu ar kazkokiu apdovanojimu nebutu.Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Na esme ne prizuose, vaizduotes cia ash jau prisiziurejau sociai - jos tikrai netruxta
Anime gerai..tik nematau as cia tokiu kas Anime stiliu ivaldes, tad nezinia kas cia gausis...
Na bet bus idomu paziuret taip ar kitaip
P.S. Muzika? ....K - ON surely ir beje bandant laimeti ne aukshtumos siekimas?Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-06-09, 23:10.Comment
-
Sunku piešti "ne animišku stiliumi", jeigu tavo stilius būtent taip susiformavęs ir nieko su tuo negali padaryti (kiekvienam asmeniui savaip, nekalbu už save, bet ir už žmones kuriems išties nebus lengva).
Šiaip paskui, kad neprasidėtų visokie "čia anime stilium čia ne anime stilium" tegul visi piešia taip kaip tik moka ir pripratę piešti. Kiek žiūrėjau postintų piešinių, tikrai dauguma piešia anime stiliumi, o visi kiti nemanau, kad konkursui pieš kokį realistinį žmogaus paveikslą, vistiek išliks tas "animacinės" krypties piešinys.
Ir tikrai pritariu naujai gijai šia tema :]Comment
-
Tai va aš į ją pažiūrėjau tai pirma ką pamačiau tai, kad ji visai neturi kaklo, o tai žmonių rasei kažkaip keista. po to antra Jos pirma koja atrodo kaip įkišta į grindinį. dėl kojos patarčiau ją piešt šiek daugiau pakeltą ir po je padaryt ryškesnį šešėlį tada ji neatrodys kaip dabar trečia aš visai nematau jos ausies . aš suprantu kad dalį turėtų uždenk ausinė bet juk ne visą. Ketvirta tavo piešinyje mergina neturi nagų. nors šiaip ten jie nelabai būtini bet aš jų pasigedau. Penkta aš manau kad tas makijažas ar šešėlis po jos akimi ten tikrai nereikalingas nes akys yra išraiškingos ir dabar su juo ji atrodo ji atrodo kaip gavus fanarą. Tai va čia mano pastebėjimai. Jei pataisytai tas klaidas tai piešinys būtų tobulas
P.S. Sėkmės piešiant kitus piešinius.Comment
Comment