Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Renata - pirmas piešinys, tos širdys ne in temą,
barzda visai ne centre~
Antras piešinys - tie lapai man irgi nekaip žiūrisi~
Daugiau teisiog nežinau, ką ir bepasakyti~
WailfulDevil, labai grazus piesinys. Kai buvo sumazintas, klaidu nesimate, taciau kai padidinau, i akis krito desine ranka, kuri per alkune uzsilenkia, kazkaip keistai ir ciurnos, kurios labai storos, sulyg bluzda ^^
Kiekvieno sirdis kazko pilna
Pas vienus gera,kitus bloga
Tik pas mane ji tuscia
Nieko joje nebera
WailfulDevil, labai grazus piesinys. Kai buvo sumazintas, klaidu nesimate, taciau kai padidinau, i akis krito desine ranka, kuri per alkune uzsilenkia, kazkaip keistai ir ciurnos, kurios labai storos, sulyg bluzda ^^
ye ...thnx..teisybe sakai....galvojau ciurna suplonint, bet pamirsau
Hau, sveiki.
Vėl aš apsireiškiau. Tai va sugalvojau truputį papaišyt. ...pasiėmiau dažų ir išėjau...bet kadangi ponams geriesiems policininkams vat tokie darbeliai nelabai patinka....
Laimonas tu geriau dar pasketchintum negu dazus svaistytum tokioms atsiprasau no offence bet shit. Kada gerus sketchus graff darysi tada bandyk kaska idomaus ant sienu arba traukiniu daryti nes lewai atrodo :
Hau, sveiki.
Vėl aš apsireiškiau. Tai va sugalvojau truputį papaišyt. ...pasiėmiau dažų ir išėjau...bet kadangi ponams geriesiems policininkams vat tokie darbeliai nelabai patinka....
...nusprendžiau persimest atgal ant popieriaus:
Patobulėjau, a?
ir nematau nuo kokio tasko tu aptobulejai
Am antam paveiksliuke dar reiktu padirbet su anatomija nes veidas taj nevykes
Paskutinis pakeitimas nuo Benulis; 2009-02-08, 21:47.
Comment