horki, galetum det labiau isbaigtesnius darbus, dabar visus random metai. nesvarbu kad pradedanciuju lygis bet tu gali ir daug geriuau, tad is levu ir nepabaigtu darbu kritika netenka prasmes.
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Horki, tavo daugumoje piešinių man užkliūna vienintelė vieta, tai galva ir jos sujungimas su kaklu, juk internete pilna pamokų, galėtum kada išbandyt O visa kita dažniausiai puikiai nupiešta
Airiz, tamstos piešinyje nuo akmens šešėlis ar kažkas panašaus į tai (gal ne taip supratau) krenta, o nuo žmogaus nebėra. Sunku ką komentuoti, nes darbas atrodo nepabaigtas arba aš kažko nesuprantu, tad būtų malonu išgirsti pasakojimą, kas čia per milžinas, apvalūs akmenys ir keisti medžiai, nenoriu interpretuoti savaipComment
-
Sėkmės keliaujant iki galutinio darbo variantoComment
-
Sakyčiau, kad trūksta dar pagrindų žmogaus veido, galvos piešimui. Pirmiausiai nėra nosies sustatymo. Akys žvairokos atrodo, nes ne vienodų formų. Ir šešėliai labai jau slobni - reikėtų daugiau kontrastų. Taip pat gražiau juos sudėlioti - mat dabar piešinys plokščias, toks beformis. Ypatingai rūbas ir krūtinė.Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-04-23, 22:00.Comment
-
Šį kartą dedu čia. Mat pastarieji yra tiesiog eskizai. :]
Pirmasis tai eskizas grafikai, cinko raižiniui. Tik, kad per PS uždėjau tekstūrą.
http://derogatorylt.deviantart.com/a...rtex-120535690
Antrasis - buvo labai greitas mano mangos pagrindinio veikėjo papaišymas. Kadangi tingėjau galvoti giga-mega-pozą. Tai bandžiau perspektyvą, bet tokią, pakankamai realią, o ne fish-eye efektą. Ir vėl šiek tiek tekstūrų ir spalva su PS.
http://derogatorylt.deviantart.com/a...-you-118676463
Šiaip smagu būtų sulaukti konstruktyvios kritikos. ^^Comment
-
Derogatory' - "In mind Vortex". Labai neblogai su drabužių klostėmis išėjo. Taip pat tikroviška išraiška. Poza truputį keista, manyčiau per daug jis pasikreipęs atgal. Dar fonas gražus
"Let me tell you...". Puikus šėšeliavimas. Ir vėl išraiškingas veidas (kaip visada ^^) Galbūt man tik pasirodė, bet matau, kad kairėje (iš žiūrinčiojo padėties) pusėje jam trūksta trupučio plaukų. Nes šiaip kaip matau jis gana "apšepęs", todėl ten pagal mane jie turėtų būti ilgesni.
HORKIS - rankos per plonos, na bent jau dešinioji (ir vėlgi iš žiūrinčiojo padėties). Be to ar man tik atrodo ar šešėliai krenta į skirtingas puses? Tų dviejų daiktų ant žemės (sorry nežinau kas tai yra, kaip bebūtų gaila nežaidžiau Guilty Gears) meta šešėlius į skirtingas puses. Bet tenka pagirti spalvinimą - jis tikrai gana neblogas, dar perspektyva manyčiau gerai padaryta.
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
👍 1Comment
-
Šį kartą dedu čia. Mat pastarieji yra tiesiog eskizai. :]
Pirmasis tai eskizas grafikai, cinko raižiniui. Tik, kad per PS uždėjau tekstūrą.
http://derogatorylt.deviantart.com/a...rtex-120535690
Antrasis - buvo labai greitas mano mangos pagrindinio veikėjo papaišymas. Kadangi tingėjau galvoti giga-mega-pozą. Tai bandžiau perspektyvą, bet tokią, pakankamai realią, o ne fish-eye efektą. Ir vėl šiek tiek tekstūrų ir spalva su PS.
http://derogatorylt.deviantart.com/a...-you-118676463
Šiaip smagu būtų sulaukti konstruktyvios kritikos. ^^Comment
-
Derogatory' - "In mind Vortex". Labai neblogai su drabužių klostėmis išėjo. Taip pat tikroviška išraiška. Poza truputį keista, manyčiau per daug jis pasikreipęs atgal. Dar fonas gražus
"Let me tell you...". Puikus šėšeliavimas. Ir vėl išraiškingas veidas (kaip visada ^^) Galbūt man tik pasirodė, bet matau, kad kairėje (iš žiūrinčiojo padėties) pusėje jam trūksta trupučio plaukų. Nes šiaip kaip matau jis gana "apšepęs", todėl ten pagal mane jie turėtų būti ilgesni.
Ir antrasis, jo plaukai pakankamai trumpi, o kadangi pas jį yra plaukų skyrimas, tai vienoje pusėje yra mažesnis plaukų kiekis negu kitoje.
O šiaip dėkui. ^^
Airi, smagu, kad patiko. :]Comment
-
Tiesa Spirit of Nightmare... pas man šešėliai visada neatitinka reaybes krenta bet kur ir i visas puses....
Tie daiktai ant zemes - jos antpeciai ar kazkas panasaus...
Izzo nu cia mano vaizduotės gal tik fonas yra.... XD cia vienas is paskutiniu Guily gear charu kuriuos perdariau i kita lyti... Originalas taip atrodo ir jis turi 1 labai ryskia vyriska detale XD
Spoileris:
Comment
Comment