Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Kažkaip neišeina prie rimtesnių darbų sedėti paskutiniu metu :/
Tavo visokie fantastiniai piešiniai tikrai gerai atrodo, tačiau šitas - paprastas, realus - puikus ir man jis eina net aukščiau ankčiau tavo rodytų darbų 10/10!
Paskutinis pakeitimas nuo Ruonis; 2014-01-15, 20:36.
Yeah, I probably got a couple of screws up in my head loose.
Seniai bemačiau tokį gerą darbą, tad norėjau pasidalinti nuomone, jei tik neįkyrėsiu.
1. Nosis - kadangi tavo pieštas veidas yra pakreiptas, tai nosies akcentuoti tiesios negali, privalai šiek tiek pakreipti pagal veidą, nes ji bus kreiva. Kadangi nupiešei ją mažą, to pastebėti negali, bet jei suvestum linijas, tuoj pat kristų į akį.
2. Delnas - pažymėta linija yra visai nereikalinga, nes atrodo kaip susiraukšlėjusios senės ranka, na, bet čia kaip kam.
3. Pirštai - Nerodai antrojo sąnario lenkimo vietos, jos visai nežymi, bet čia grynai asmeninio stiliaus bruožas, man, asmeniškai, atrodo kaip nereikalinga smulki klaida, bet kiti gali visai teisėtai ir nepritarti.
4. Petis - jis per toli nuo kūno ir šiek tiek per žemai.
Ąčiū! Labai labai labai dėkoju už jūsų kritiką ! Man ji tikrai buvo labai reikalinga, smagu pagaliau atrasti žmonių nusimanančių šioje srityje ir gauti patarimų .
Ąčiū! Labai labai labai dėkoju už jūsų kritiką ! Man ji tikrai buvo labai reikalinga, smagu pagaliau atrasti žmonių nusimanančių šioje srityje ir gauti patarimų .
Prašom, tiek, kad nesu itin daug nusimanantis, nors šį tą su daile esu baigęs, tai manęs patyrusiu kritiku nepadaro, beje, "ačiū" nosinės nereikia
Comment