Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Oho, After, nebloga tavo landynė *_* tikiuosi pamatysim daugiau jos stebuklų :>
JY-KO-X: veltui išėmei darbus, žinau, nesamonė tas gijų skirstymas, bet šitoj gijoj vistiek daugiau feedback sulauksi, plius manau žmonėm būtų įdomu pamatyt tavo darbus idk (aš tai spėjau pagaliau pamatyt xD), tik nereik dėt iškart tokiais mega kiekiais <:I
Juoda Letena netikiu, kad pirmas xD vaikystėj jų tikriausiai pilną pripaišei! Pritariu dėl tos vizijos gimimo ir patariu taip pat pasieškot gerų pavyzdžių veido piešimui, nes matau poza tikrai paremta kažkuo, ir gyvas piešimas, kad ir anime veikėjų, tikrai padeda tobulėt. Beje, nežinau ar padės patarimas, bet: jauti koks jis susispaudęs? atpalaiduok jį, atpalaiduok linijas ir hiperbolizuok, nebijok jį padaryt nors ir anatomiškai kreivą, bet ekspresyvų ;> (anatomija ateis su laiku don't worry)👍 1Comment
-
-
Spoileris:
aš sujungčiau erelį su žmogum vardan kompozicijos /;w;/ ir padaryčiau erelį tokį pat rimtą kaip žmogus👍 2Comment
-
-
Gražiai padirbėjai Tik va, iškart į akis krenta, kad mergaitei truputį klubų trūksta, apačia labai užkliuvo. Ir man regis, veido padėtis ir galvos pasukimo kampas truputį neatitinka vienas kito. Dar ties pirštais galima irgi padirbėti labiau. Patiko, kaip akvarele nuspalvinai jos švarką - graži tekstūra išeina Taip pat su plaukais neblogai susitvarkei👍 2Comment
-
-
mattusha
atvirai sakant piesimas nera geras ir net prastas net stikmenams, bet pati ideja perteikta puikiai ,sauniai ir atvirai isreiksta nuomone )Isaugok savo talentus, panaudok uzsispyrima ir rask savo kurybai laiko nes tik po sunkaus darbo kai busi tinkamai ivertintas pajusi, jog to siekti yra tavo gyvenimo tikslasComment
Comment