Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • meow
    mrrrr.....

• 2008 01 01
    • 69

trastania-piesi tikrai neblogai!rankos truputi per mazos,pirmos merginos kulniukas kas koks isisukes ir uzpakalio ji neturi xD jei daug piesi per pora menesiu turetum pasiekt neblogu rezultatu

Spoileris:

new one.
    Paskutinis pakeitimas nuo meow; 2009-03-28, 12:22.

Comment

• Renata
      Meanie

• 2008 05 25
      • 715

Autorius meow
      trastania-piesi tikrai neblogai!rankos truputi per mazos,pirmos merginos kulniukas kas koks isisukes ir uzpakalio ji neturi xD jei daug piesi per pora menesiu turetum pasiekt neblogu rezultatu

Spoileris:

new one.
      Veidas galėtu būti išraiškingesnis, nes dabar jis neutralus, galva per didelė arba per siauri pečiai, kaklas labai plonytis, krūtinė patenkinama, rankos per ilgos (atsižvelgiant į kojas), didelė subinė, dešinėj puei reikėtų didesnį lanką padaryti ( ta prasne, kad kai pasisuki tokiu kampu turi būti toks išlinkimas, damn nekoku paaiškinti >.>), šlaunys per trumpos. Drabužėliai labai aptemti, reikia raukšlių. Bet Šiaip miela mergaitė ;] tikiuosi bent kiek padėjau(?)

o dabar ne į tema: kas yra "akademinis" piešimas (taip žinau - aš neišmanėlė ) ?
      AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Džiro sesė
        X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
        • 604

Autorius Renata
        o dabar ne į tema: kas yra "akademinis" piešimas ?
        Štai vienas pavyzdžių~
        Perspėju, kad foto didelė~
        Spoileris:

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• TeisusKas
          Animal Liberation

• 2008 12 04
          • 127

Dailės pamokoje reikėjo nupiešti kažką, tai ir nupiešiau:
          Spoileris:
          Paskutinis pakeitimas nuo TeisusKas; 2009-03-28, 15:50.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
          Smart Boy Alex

Comment

• Semashke
            U can call me Sema

• 2009 01 16
            • 425

Va pabandziau as nupiesti ka nors su katana, ir VA kaip gavos piesiau net negalvodama, o veliau pastebejau kad kazkuo veikejas panasus i Ichigo is Bleach, o drakonas tai kaip driezas gavos xD -___- pasirinkau platesni kolorita nei paskutini karta, pridejau daugiau smulkmes palieku piesini JUSU teismui =]

semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• Renata
              Meanie

• 2008 05 25
              • 715

Autorius Džiro sesė
              Štai vienas pavyzdžių~
              Spoileris:
              Ačiū :] dabar žinosiu... <> (kaip gerai, kad nelankau dailės )
              TeisusKas - darbas kiek nobuodus, bet švarus ;]
              Semashke - drakonas . Dabar apie žmogą : delnai per maži, o kairysis tik su 4 pirštais. Daugiau nesikabinėsiu, nes darbas man labai patinka
              AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Semashke
                U can call me Sema

• 2009 01 16
                • 425

aciu Renata! ten is tikro tai 5 pirstai tik mano mobo fotikas ne toks kietas xD 5 pirstas ten yra tik labai maza as ji nupiesiau
                semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• Auste
                  =^.^=

• 2008 12 03
                  • 98

mano darbai ;]
                  Paskutinis pakeitimas nuo Auste; 2009-03-28, 19:28.

Comment

• Spirit of Nightmare
                    !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                    • 209

Auste Pirmajame darbe pečiai žiauriai platūs. Taip pat galva mažoka. Gražios akys ir iltys Taip par miela skrybelė. Antrasis ne taip patikęs darbas. Žmogelis tarsi sulaužytas, visas kvadratinis ir kampuotas. Ranka kurios delno nesimato per ilga. Šėšialiavimas irgi keistokas pasirodė, nes toks jausmas, kad šėšėliai krenta iš keleto pusių. Trečiojo rankos per ilgos, akys per didelės. Ko gero kaip ir viskas.

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• bleach
                      Kawaii >:D
                      • 2008 08 06
                      • 84

Autorius Džiro sesė
                      Štai vienas pavyzdžių~
                      Spoileris:
                      Tu lankai kokia meno mokykla? Kelintokas tada pagal tai esi tu? As dabar penktoke(pries paskutiniai metai) ir tikrai dar tokiu dalyku nepiesem. be to ziurint is priekio, to vyriskio koja ties blauzda labai keistai islinkus, namanau, kad taip stovet ilgai imanoma jei tu pats kurei si darba suprantama, bet jei kopinai nuo skulpturos, tai tada klaidu yra
                      I wish i could have five lifes! Then I could have been born in five different towns and eaten five lifetime`s worth of food and have five different careers, and...
                      ...fallen in love with the same person, five times...
                      sigpic

Comment

• Derogatory`
                        Loki'd

• 2007 10 06
                        • 350

Autorius bleach
                        Tu lankai kokia meno mokykla? Kelintokas tada pagal tai esi tu? As dabar penktoke(pries paskutiniai metai) ir tikrai dar tokiu dalyku nepiesem. be to ziurint is priekio, to vyriskio koja ties blauzda labai keistai islinkus, namanau, kad taip stovet ilgai imanoma jei tu pats kurei si darba suprantama, bet jei kopinai nuo skulpturos, tai tada klaidu yra
                        Kalbi nelabai supratimą apie akademinį piešimą turėdamas. "Kopinai nuo skulptūros" - taip niekad nevadina piešimo iš natūros, kai skulptūra stovi prieš klasę ir visi ją piešia. Akademinis piešimas iš esmės ir yra, piešimas iš natūros, kai daiktas/žmogus/skulptūra stovi priešais.
                        Ir keista, kad tavojoje dailės mokykloje nėra akademinio piešimo pamokos. Tai kas ten per dailės mokykla? Gal galima pavadinimą sužinoti?
                        Mat, pavyzdžiui, Vilniaus Justino Vienožinskio dailės mokykloje nuo parengiamųjų klasių stojimo egzaminams yra akademinio piešimo pamokos, tik žmogaus tada dar neduoda piešti. Žmogų ar atskiras jo kūno dalis duoda piešti jau nuo trečios klasės, o kartais ir antros pabaigoje.

Comment

• Džiro sesė

• 2005 11 12
                          • 604

Autorius bleach
                          Sorry, Bleach~
                          Bet kiek prisijuokiau~~~
                          Dievaži, manei čia mano paišyta?
                          Eik jau, jei mokėčiau taip - tai in padanges pasikelčiau~
                          Aišku, pagal tai kur dabar mokausi ir kuriam kurse esu - turėčiau taip mokėti, bet deja
                          ašen esu lėvas padaras ir man nesiseka akademinis piešimas~
                          Ir nesikabinki per daug prie anatominių klaidų, čia jų minimumai~
                          Šis piešinys yra iš piešimo peržiūrų Rusijoje, kur
                          akademinis piešimas yra labai stiprus~

O dėl pasakymo "kopinai nuo skulptūros" tai taip niekas nesako~
                          Piešime viskas būna kaip sumąsto dėstytojai: arba pieši iš natūros -
                          tai yra gyvą modelį-pozuotoją matai ir paišai, arba pieši kokią nors skulptūra
                          (dažniausiai tai būna antikinių skulptūrų kopijos) arba natiurmortą,
                          na priklausomai nuo specialybės~ Neišsiplėsiu čionais~

P.S. ir Ašen esu ji~ tad klausimas "Kelintokas pagaltai esi?" nelabai korektiškas~

Comment

• bleach
                            • 2008 08 06
                            • 84

Autorius Džiro sesė
                            Sorry, Bleach~
                            Bet kiek prisijuokiau~~~
                            Dievaži, manei čia mano paišyta?
                            Eik jau, jei mokėčiau taip - tai in padanges pasikelčiau~
                            Aišku, pagal tai kur dabar mokausi ir kuriam kurse esu - turėčiau taip mokėti, bet deja
                            ašen esu lėvas padaras ir man nesiseka akademinis piešimas~
                            Ir nesikabinki per daug prie anatominių klaidų, čia jų minimumai~
                            Šis piešinys yra iš piešimo peržiūrų Rusijoje, kur
                            akademinis piešimas yra labai stiprus~

O dėl pasakymo "kopinai nuo skulptūros" tai taip niekas nesako~
                            Piešime viskas būna kaip sumąsto dėstytojai: arba pieši iš natūros -
                            tai yra gyvą modelį-pozuotoją matai ir paišai, arba pieši kokią nors skulptūra
                            (dažniausiai tai būna antikinių skulptūrų kopijos) arba natiurmortą,
                            na priklausomai nuo specialybės~ Neišsiplėsiu čionais~

P.S. ir Ašen esu ji~ tad klausimas "Kelintokas pagaltai esi?" nelabai korektiškas~
                            Kaip tu prisijuokei is mano darbo, taip amno reakcija po tavo zinutes buvo tiek pat nustebusi. daugmaz ai, oi ir viskas labai atsiprasau, kad suklydau, zinau ka tai reiskia kai priskiria ne ta gimine o pagalvojau, kad tavo darbas, nes ikelei ji cia, tai ir apsigavau zinau, kad Rusijoj akademinis piesimas tikrai stiprus, nes kiek girdejau, pagrindinis dalykas, kuri ten mokina dailes mokyklose ir yra daugiausiai akademinis piesimas. o proporcijos tame piesinyje geros, tik figura, kazkokia labai jau moteriska tik su daugiau raumenu xD o mano minti, kad ,,kopinai nuo skupturos" ir ne taip supratai. as pasakiau tik labai primytiviai turejau galvoje ,,piesi, ziuredamas i skulptura". be to, manau, kad kai piesiamas sis daiktas, priesais buvo pastatyta skulpturele, o ne zmogus, panasiai kaip as dabar meno mokykloj piesiu atskiras Dovydo dalis. siuo atveju, tai buvo visa skulptura
                            I wish i could have five lifes! Then I could have been born in five different towns and eaten five lifetime`s worth of food and have five different careers, and...
                            sigpic

Comment

• Džiro sesė

• 2005 11 12
                              • 604

Autorius bleach
                              Kaip tu prisijuokei is mano darbo, taip amno reakcija po tavo zinutes...
                              Dievaži, ašen prisijuokiau iš tavo darbo??
                              Kur kada??

Comment

• bleach
                                • 2008 08 06
                                • 84

Autorius Džiro sesė
                                Dievaži, ašen prisijuokiau iš tavo darbo??
                                Kur kada??

ne darbo, o zinutes.
                                sigpic

Comment

Working...