Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
sketchas pagaliau issirinkau pagr veikejos rubus stai jie xD man kazkaip ji uznesa i piratiska stiliu ech speju kaip ir ano sketcho ir sito niekas nenori in savo namuos priglaust ech matyt nepakankamai geras kad niekas nenoriPaskutinis pakeitimas nuo untold-picture; 2011-05-20, 07:37.👍 3Comment
-
ta-da! blizgančioji on-air
Spoileris:
prašom nuomonės. ir dėmesio. ir meilės. ir ledų. ^^*meluoju ^^Comment
-
kaip suprast priglaust namuose?Comment
-
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
-
C'mon galima ir kruopsciau. Pasinagrinek kaip piesiama anime stiliaus rainele akies, Hmmmmmmm...plaukai.... num cia truputi i siaudus panasu ;DDD tik nepyk. megink laisviau ranka laikyt, pasitreniruok, kad plaukai gautusi ne riebaluoti bet plastiskis. OMG melynas tusinis ir piestukas...... cia jau baaaddd.... ranka su plastaka ne toje vietoj jungias kaip turetu na kadangi cia anime stilius, tai anatomiskai i veido klaidas galima kaip ir nekreipt. keep on workin'
kaip suprast priglaust namuose?Comment
-
Autorius 青の狐 Ao no KitsuneRayYuka čia iš kitos versijos. Sakei veidai netinka, kas tiksliai krenta į akį?
Aš noriu tobulėti!..
O siaip tavo vietoje tobulinciau abieju vaikinu galvos formas... abieju per daug suplotos ir truputi neteisingai islenktos... siulyciau mestelti aki i kaukolekus internete, kai daug prisiziuri poto ir galvos forma iseina gera padaryti XDDD
Dar man asmeniskai labai nesiziuri sedincio vaikino kaklas... tokioj pozoj sededamas nelabai gali tureti toki ilga ir tiesu kakla...
O siaip baisiai patiko antras planas... zinau, ka reiskia piesti pastatus su daug simestrisku lygiagreciu ir visokiu kitokiu liniju, taigi suprantu kiek darbo cia idejai... tiesiog super \(^.^)/👍 1Comment
-
O nereiktu istobulinti savo technika tiek, kad tai butu ne tik sketchas, bet pilnai atliktas darbas? Nes siuo atveju, kai pati neturi kur jo det ,to sketcho, nelabai isivaizduoju kur ir kitas turetu ji deti. hmmm..isiremint? num kazin, perbrangu pirkt remeli, o dar ir siena gadint del keliu piestuko brukstelejimu :P o jei tik i stalciu pasidet, tai ta gali padaryt ir pati ;] man rodos bus dar ir naudingiau, taigi susikoncentruok ties pilnai atlikto darbo ir keep on workin' ;]Comment
-
-
Arkliukas patiko xD 4 eskize tai akys kazkaip veide nesiziuri o ir seip pas tave kazkaip atrodo kad galvos per dideles zmoniu ir tos merginos rankos tokios labai jau plonos xD
P.S. Man irgi xD👍 1Comment
-
Jei kalbi apie paskutiny tai ten ne pana. xDDD Ten bandyta anime'zuoti iš Gazette band'o gitaristą kuris ir šiaip atrodo kaip mergaitė. O dėl galvų dydžio tai sutinku, labai seniai piešiau tai todėl proporcijos durnos xDDDhttp://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
-
Žirgus tai jau nuo mažens piešiu, bet šitas buvo tik eskizas todėl pagailėjau laiko jam. Šiaip tokių pozų žirgų dažnai nepaišau. Dažniausiai būna tokios:
Spoileris:
ir panašios.
Tokia žirgo pozą yra tikrai sunku nupiešt, nes labai jau daug raumenų xDDD Ir vis dar mokausi piešt kopindama. xDDDhttp://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
-
Žirgus tai jau nuo mažens piešiu, bet šitas buvo tik eskizas todėl pagailėjau laiko jam. Šiaip tokių pozų žirgų dažnai nepaišau. Dažniausiai būna tokios:
Spoileris:
ir panašios.
Tokia žirgo pozą yra tikrai sunku nupiešt, nes labai jau daug raumenų xDDD Ir vis dar mokausi piešt kopindama. xDDDComment
Comment