Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ausra
    ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
    • 272

Autorius Bardakas
    Ten elnias ;/
    Bet nosytė kaip meškučio Tada elniukas mielas
    Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/

Comment

• Miglaja
      Cute potato ~

• 2007 12 16
      • 551

Pradėjau ekspermentus, kurie tikiuosi bus į gera. hah...visą amžinybę čia nieko nedėjau..
      Spoileris:

Spoileris:

Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• Blizgancioji
        Narys

• 2010 12 06
        • 43

Miglaja, ok. dabar man turėsi pasakyt kaip tuos fainus ištaškymus padarei, nes aš kai bandžiau veidas spalvotas liko ir kažkaip nefainai. prasauprasauprasau
        *meluoju ^^

Comment

• untold-picture
          Rimtas forumo narys

• 2010 07 19
          • 127

ummm xD mokykloj nupiesiau paprasta piesinuka mastau gal reiks kaip in klp vel bus cosplay ateit ir kai bus piesimas ten imt ir atiduot nes pas mane greitai tie krenta i siuksliadeze piesiniai mani xD bet kazin ar apsimoka nes preita karta tik 1 zmogui tepatiko mano nupiesta vaikinukas medzio virsuneje

Life is not about love its about what you want to do that wont waste it.

Comment

• lialia
            GD <3

• 2010 07 18
            • 383

Spoileris:
            Autorius untold-picture
            ummm xD mokykloj nupiesiau paprasta piesinuka mastau gal reiks kaip in klp vel bus cosplay ateit ir kai bus piesimas ten imt ir atiduot nes pas mane greitai tie krenta i siuksliadeze piesiniai mani xD bet kazin ar apsimoka nes preita karta tik 1 zmogui tepatiko mano nupiesta vaikinukas medzio virsuneje

Nu tavo piešiniai ir tie ''paprasti eskiziukai'' man labai patinka. Šitas nerealus ir tik neišmesk tu jo į šiukšliadėžę nes galima dar pvz su PS arba šeip su kuo nors padaryt spalvotą....
            Labai mielas vaikinukas man truputį pečiai per siauri o daugiau nieko nematau blogo. Nerealūs pas tave darbai taip ir toliau piešk ir mane džiugink
            http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
            Max parašo aukštis 130

Comment

• Miglaja
              Cute potato ~

• 2007 12 16
              • 551

Autorius Blizgancioji
              Miglaja, ok. dabar man turėsi pasakyt kaip tuos fainus ištaškymus padarei, nes aš kai bandžiau veidas spalvotas liko ir kažkaip nefainai. prasauprasauprasau
              Dirbau su akvarele tai dėl to vandeningumo ir pavyksta pridirbt. Padedi spalvotą(skystą) tašką ant lapo ir su šiaudeliu pūti kur nori ir visa magija o kad nesusilietų su nenorima vieta, reikia tiesiog palaukt kad ta vieta pradžiųtų, tada nesilies
              Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• lialia
                GD <3

• 2010 07 18
                • 383

Autorius Blizgancioji
                Manau dar galima vieną spalvą ant kitos liet su šiaudeliu. Taip gali išgaut gražią spalvų gamą.
                Max parašo aukštis 130

Comment

• untold-picture
                  Rimtas forumo narys

• 2010 07 19
                  • 127

Autorius lialia

Nu tavo piešiniai ir tie ''paprasti eskiziukai'' man labai patinka. Šitas nerealus ir tik neišmesk tu jo į šiukšliadėžę nes galima dar pvz su PS arba šeip su kuo nors padaryt spalvotą....
                  Labai mielas vaikinukas man truputį pečiai per siauri o daugiau nieko nematau blogo. Nerealūs pas tave darbai taip ir toliau piešk ir mane džiugink
                  smagu . o tas ne kad per siauri zinai kai ema ir alkunes iskisa i prieki xD ? na gal is jo puses kairyji reiks padidint o tai ka man su jais daryt? xD

Comment

• toma
                    Šokoladoholikė

• 2010 03 16
                    • 368

Uch seniai cia lankiausi Turiu du naujus piesinukus
                    Va mergyte kaip pupa traumuota akim xDDD

Ir black Rock Shooter OC, kuris man jau kelis menesius sukas galvoj. Pagaliau isejo nupiest, bet kaip visada per mazai vietos lape tai truputi suplota gavos nupiest xDDD

Comment

• lialia
                      GD <3

• 2010 07 18
                      • 383

Autorius untold-picture
                      smagu . o tas ne kad per siauri zinai kai ema ir alkunes iskisa i prieki xD ? na gal is jo puses kairyji reiks padidint o tai ka man su jais daryt? xD
                      nu tai padidint
                      Tiuoma - mieli piešinukai tik 1-ame kažkaip ta ranka atrodo weird... -.- ;DDD o 2-ame tai jinai labai kreiva xDDD bet gražūs piešiniai
                      Max parašo aukštis 130

Comment

• Squalleh
                        .MØNSOON.

• 2009 01 12
                        • 1892

Išbandžiau save David Ho stiliuje. Aišku man iki jo kaip iki Šanhajaus pėsčiom, bet vistiek..

Paskui kitas dvi gal pabaigsiu.

Comment

• untold-picture
                          Rimtas forumo narys

• 2010 07 19
                          • 127

Autorius lialia
                          nu tai padidint
                          Tiuoma - mieli piešinukai tik 1-ame kažkaip ta ranka atrodo weird... -.- ;DDD o 2-ame tai jinai labai kreiva xDDD bet gražūs piešiniai
                          "ik neišmesk tu jo į šiukšliadėžę" xD tai ka su juo daryti xD

Comment

• lialia
                            GD <3

• 2010 07 18
                            • 383

Autorius untold-picture
                            "ik neišmesk tu jo į šiukšliadėžę" xD tai ka su juo daryti xD
                            ummm nu aš tai užkišu kur nors stalčiuj paskui kokius tris mėnesius jis ten voliojasi iki tada kai reik prisimint savo piešinius arba juos palygint kaip tada piešiau ir kaip dabar xDDDD

Truputis labai seno FanArt'o. Gal praeitais metais piešta it tik vakar pabaigta.
                            imagebam.com
                            Ir horse'as čj jau kėliau bet nepamenu todėl keliu. xDDD Nepykit pamiršau kad šonu ft dariau tai taip ir įkėliau xDDD
                            imagebam.com

Ir dabar dirbsiu kopindama The GazettE Kurį nors bishą.
                            Paskutinis pakeitimas nuo lialia; 2011-05-14, 10:09.
                            Max parašo aukštis 130

Comment

• toma
                              Šokoladoholikė

• 2010 03 16
                              • 368

lialia, zirgas tai liuks piesinys Labai graziai bent man O su Sasuke kazkas negerai :\ Veidas neblogas gal tik nosis truputi per aukstai. Kunas man atrodo kaip isdeliotas is kaladeliu ypac rankos Siaip as pati ne labai jo vyresnio esu macius, nes tik neseniai antra dali dasiekiau mangoj,o anime ongoing ziauriai nemegstu ziuret tai per daug nekritikuosiu. As pati be to kiek bandzius tai gaudavos mergaites ir berniuko hibridas toks per viduriuka xDDDD

P.S. sekmes su The GazettE

Comment

• lialia
                                GD <3

• 2010 07 18
                                • 383

Autorius Tiuoma
                                lialia, zirgas tai liuks piesinys Labai graziai bent man O su Sasuke kazkas negerai :\ Veidas neblogas gal tik nosis truputi per aukstai. Kunas man atrodo kaip isdeliotas is kaladeliu ypac rankos Siaip as pati ne labai jo vyresnio esu macius, nes tik neseniai antra dali dasiekiau mangoj,o anime ongoing ziauriai nemegstu ziuret tai per daug nekritikuosiu. As pati be to kiek bandzius tai gaudavos mergaites ir berniuko hibridas toks per viduriuka xDDDD

P.S. sekmes su The GazettE
                                Joa. Ačiū už kritika. BTW šitas biešinys boyxgirl hibridas pieštas labai seniai xDDD tai ir gavosi fail'as su viskuo nes dar kai žiopla buvau piešiau ;DDDD Ir taip pasistengsiu su GazettE nes dabar padebesiais skraidau kaip pasinešimo lygis ant MAX'o pas mane. XDDD Stengsiuos kad patiktų ir kuo daugiau kritikos tuo geriau.
                                Max parašo aukštis 130

Comment

Working...