Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • lialia
    GD <3

• 2010 07 18
    • 383

Autorius Juoda Letena
    Piešinukas rusų kalbai...
    Spoileris:
    Nu aš tai tikrai žinau kad jeigu reikia tai stengtis nereikia nenoriu ir negaliu. ;DDD Šiaip piešinys gan neblogas bet jeigu nori kad būtų gražus tai dėk grafiką. (Nu man jau grafika vaidenais nes pati tai mėgstu daryt). Darbas nėra tobulas, neįsižeisk, Sėkmės toliau piešiant!
    http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
    Max parašo aukštis 130

Comment

• Nightwister
      Rimtas forumo narys

• 2008 05 27
      • 116

taigi nusprendžiau po 4 metų pertraukos ir aš nupiešti mangos stiliaus piešinį, štai jis

Comment

• Bardakas
        Žmogus Ne

• 2005 09 22
        • 1462

Autorius lialia
        Nu aš tai tikrai žinau kad jeigu reikia tai stengtis nereikia nenoriu ir negaliu. ;DDD Šiaip piešinys gan neblogas bet jeigu nori kad būtų gražus tai dėk grafiką. (Nu man jau grafika vaidenais nes pati tai mėgstu daryt). Darbas nėra tobulas, neįsižeisk, Sėkmės toliau piešiant!
        Ką reiškia "dėk grafiką"? Jei apie dailės šaką kalbi, tai iš išprusimo būtina žinot, jog piešinys apskritai yra grafikos dalis, o čia matau piešinį - stilizuota nupaišyta raidė. Ar aš ne taip supratau žodį "grafika"?
        Autorius lialia
        ką aš žn. xDDD Gal ne taip supratai nes turėjau omeny kad buvo galima uždėti dar kai kuriose vietose tų ''liepsnų'' ir nereikia pykti dėl to.
        Tai gal ir reiktų sakyti "uždėk daugiau tų liepsnų" ar pan., nes čia grafika žodis visai ne tai reiškia. Ir nepykstu, visai, tiesiog pastebėjimas.
        Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2011-05-04, 21:04.
        Maybe on Earth, Maybe in the Future
        sigpic
        Kurokawa idėjinis lyderis
        Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• lialia
          GD <3

• 2010 07 18
          • 383

Autorius Bardakas
          Ką reiškia "dėk grafiką"? Jei apie dailės šaką kalbi, tai iš išprusimo būtina žinot, jog piešinys apskritai yra grafikos dalis, o čia matau piešinį - stilizuota nupaišyta raidė. Ar aš ne taip supratau žodį "grafika"?
          ką aš žn. xDDD Gal ne taip supratai nes turėjau omeny kad buvo galima uždėti dar kai kuriose vietose tų ''liepsnų'' ir nereikia pykti dėl to.
          Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2011-05-04, 21:01.
          Max parašo aukštis 130

Comment

• Blizgancioji
            Narys

• 2010 12 06
            • 43

Autorius Nightwister
            taigi nusprendžiau po 4 metų pertraukos ir aš nupiešti mangos stiliaus piešinį, štai jis
            emm... man patinka akis
            o visa kita galima truputuką pakeist. tikiuosi lialia parašys dar ką nors, nes man džiūsta pirštai ^^
            *meluoju ^^

Comment

• lialia
              GD <3

• 2010 07 18
              • 383

Autorius Nightwister
              Nu praso tai reikia xDDD Akį patikėk manim reikia sutvarkyti nes nesižiūri. Veidas: kakta, nosis ir smakras. Plaukai neįsižeisk bet nevykę. Kaklas nesueina su galva ir gaunasi taip kad ten nėra antakio nors iš tikrųju tai jis ten yra ar turėtu būti. Tai tiek ir tikrai tingėdama ir miegodama rašiau tai sorry jei bus klaidų šitam post'e.
              Max parašo aukštis 130

Comment

• Blizgancioji
                Narys

• 2010 12 06
                • 43

jeez, kaip man patinka šita gija ;DDD

Spoileris:
                <-- kažkas paprašė nupiešt ateivį. O.o

Spoileris:
                <-- originalas sąsiuvinyje ^^
                <-- perpiešta ant balto gražaus lapo :3

labai atsiprašau dėl kokybės
                noriu dėmesio. :3
                *meluoju ^^

Comment

• Benulis
                  Forumo maniakas

• 2008 10 04
                  • 404

Autorius Blizgancioji
                  jeez, kaip man patinka šita gija ;DDD

Spoileris:
                  <-- kažkas paprašė nupiešt ateivį. O.o

Spoileris:
                  <-- originalas sąsiuvinyje ^^
                  <-- perpiešta ant balto gražaus lapo :3

labai atsiprašau dėl kokybės
                  noriu dėmesio. :3
                  Smagu, kad nori demesio ;D nuva, ash kaip ir nekritikuosiu tik va ---->http://www.deviantart.com/download/1...an-d37hxqq.jpg paveikslelis, kuriam labai puikei parodyka kaip islaikyt vyriska ir moteriska figura, labai atidziai issistudijuok koju, ranku, kaklo, liemens ilgius. Atkreipk demesi i paneles kojas (tikriausiai atskirsi, raso-boy ir girl) ir klubus, tai bene tas dalykelis kuris labiausiai atkcentuoja moteriskuma.

Comment

• Haruhi
                    Rimtas forumo narys

• 2008 03 26
                    • 190

pasizaidimas su seseliais

Comment

• toma
                      Šokoladoholikė

• 2010 03 16
                      • 368

Haruhi, patinka man tavo piesinukas Labai grazu Tik kazkaip tas seselis jam ant rankos kaip blynas toks uzdetas. Kazkaip nesiziuri

Comment

• lialia
                        GD <3

• 2010 07 18
                        • 383

Autorius Haruhi
                        pasizaidimas su seseliais
                        Sutinku su Tiuoma kaip blynas atrodo tas šešėlis. Ir ant jo maikes tokius pačius uždėjai tai kažkaip nesižiūri. Ir dar ant plaukų tos baltos dėmelės tai man ir pasirodė kaip dėmės o ne šešėliai. Ir dar pirštai per trumpi kažkokie. Bet jei rimtai tai apti negalėčiau taip nupiešt nes nemoku su visais tais PS ir t.t. Gražu. Sėkmės tobulėjant!
                        Max parašo aukštis 130

Comment

• untold-picture
                          Rimtas forumo narys

• 2010 07 19
                          • 127

na imetu sketcha Xd KUR MAN PATIKO TIK VEIDO FORMA . o dabar ka noriu pasakyti. as zadu kurt sia vasara animation movie :/ kuri truks valanda o gal net ilgiau xD taip taip zinau cia labai daug darbo bet man pavyks jei nepasiduosiu . mano ideja yra tokia kad aplinka bus klaipedos miestas. ideja kad katalikai kovoja prie baltu lietuviu dievus ir yra netikintysis vienas xD galvoju gal idetsave kaip netikinciaja ideja tame kad katalikai kovoja su kitais dievais senaisiais xD cia yra ir burtu ir mirciu zinoma ir kovos xD ir pan. tik kad man reik pasiulymu ka i istorija galeciau ikist tiksliau nu apie ka koks veiksmas ir pan. xD ir dar kai pradesiu piest animacija desiu cia tuos anim piesinius ir prasysiu kad iskritikuotumet kad nebutu kune labai daug klaidu nes noriu kuo geresne padaryt movie kad nezinau kodel bet noriu isgarsint klaipeda man nors cia zmones ir nepatinka bet aplinka man tobula xD EMMM JEI TURIT PASIULYMU IR PANASIAI GALIT MAN PM PARASYT ARBA CIA Xd bei xD kai padarysiu bus didelis vargas rasti kas galetu garsinti xDDDDDDD na turiu omeny balsus xD bet cia jau ant pacio galo

Life is not about love its about what you want to do that wont waste it.

Comment

• Benulis
                            Forumo maniakas

• 2008 10 04
                            • 404

Autorius untold-picture
                            na imetu sketcha Xd KUR MAN PATIKO TIK VEIDO FORMA . o dabar ka noriu pasakyti. as zadu kurt sia vasara animation movie :/ kuri truks valanda o gal net ilgiau xD taip taip zinau cia labai daug darbo bet man pavyks jei nepasiduosiu . mano ideja yra tokia kad aplinka bus klaipedos miestas. ideja kad katalikai kovoja prie baltu lietuviu dievus ir yra netikintysis vienas xD galvoju gal idetsave kaip netikinciaja ideja tame kad katalikai kovoja su kitais dievais senaisiais xD cia yra ir burtu ir mirciu zinoma ir kovos xD ir pan. tik kad man reik pasiulymu ka i istorija galeciau ikist tiksliau nu apie ka koks veiksmas ir pan. xD ir dar kai pradesiu piest animacija desiu cia tuos anim piesinius ir prasysiu kad iskritikuotumet kad nebutu kune labai daug klaidu nes noriu kuo geresne padaryt movie kad nezinau kodel bet noriu isgarsint klaipeda man nors cia zmones ir nepatinka bet aplinka man tobula xD EMMM JEI TURIT PASIULYMU IR PANASIAI GALIT MAN PM PARASYT ARBA CIA Xd bei xD kai padarysiu bus didelis vargas rasti kas galetu garsinti xDDDDDDD na turiu omeny balsus xD bet cia jau ant pacio galo
                            Na galima tik palinkėti sėkmės.

Comment

• Moon
                              Forumo ligonis

• 2007 04 25
                              • 583

Autorius untold-picture
                              Omg, tu net neisivaizduoji kiek tai darbo, siulau imtis pradziai kad ir pristatyma (traileri) padaryt 5 min ir suprasi kad vienai ar keliems neimanoma sukurt animacini filma daugiau nei 1h. paskaiciuokim 1 sec = 24 kadrai, tai 60x60x24=86400 paveiksliuku tau reiks nupiest ir gan pakenciamos kokybes o ne sketcho pavidalu. Nebent pas tave bus pagrinde nejudantys, bet ir tada vis tiek tai daug darbo :F

Comment

• Blizgancioji
                                Narys

• 2010 12 06
                                • 43

Autorius Moon
                                Omg, tu net neisivaizduoji kiek tai darbo, siulau imtis pradziai kad ir pristatyma (traileri) padaryt 5 min ir suprasi kad vienai ar keliems neimanoma sukurt animacini filma daugiau nei 1h. paskaiciuokim 1 sec = 24 kadrai, tai 60x60x24=86400 paveiksliuku tau reiks nupiest ir gan pakenciamos kokybes o ne sketcho pavidalu. Nebent pas tave bus pagrinde nejudantys, bet ir tada vis tiek tai daug darbo :F
                                e, reikia skatint gi ;]
                                untold-picture keep on going ;] tik nepamiršk ANGELŲ pridėt- tada aš busiu fanė ^^
                                *meluoju ^^

Comment

Working...