Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Siandien gavau skeneri tai visa kruva skenavau tai naujesniu su tusu ikelsiu
Ir cia antras, kurio net man paciai neatidarydavo
Drauge sake, kad atrodo kaip nescia xD
Spoileris:
Spoileris:
Su ju kojom kazkas negerai o paskutiniaja netycia uzteskiau su tusu tai vos nepuoliau i isterija
👍 1Comment
-
-
Galėtų šiek tiek ilgesnė ir smailesnė vyro nosis būt, akys kiek kairiau ir burna jo turėtų eit per visą tą veido pusę kurią tu nupiešiai, nes jei iš prieko vaizdas būtų, tai jo burna būtų tik vienoj veido pusėj xD Dar merginos veidas galėtų būti kiek didesnis, bet šeip tai visai neblogai👍 1Comment
-
siaip piesinukais nupiestas kaip man buvo nuobodu
Pakomentuokit kas jum nepatinka ,o kas patinka👍 3Comment
-
Comment
-
Comment
-
Kiah!!!! Simtas metu nebuvau AZ.
Kadangi netyciukais susilauziau ranka, tai teko padet piestuka ir kompiutri i sali. >_<
Bet visgi Kazkada turime pasveikti!! yey. ^^
Tai va prieskelias akimirkas iskeptasnaujas mano piesinukas, su vis dar skaudancia ir drebancia rankyte ^^
Hope you like it!! ^^
Uploaded with ImageShack.us
+ + =👍 2Comment
-
Kiah!!!! Simtas metu nebuvau AZ.
Kadangi netyciukais susilauziau ranka, tai teko padet piestuka ir kompiutri i sali. >_<
Bet visgi Kazkada turime pasveikti!! yey. ^^
Tai va prieskelias akimirkas iskeptasnaujas mano piesinukas, su vis dar skaudancia ir drebancia rankyte ^^
Hope you like it!! ^^
Uploaded with ImageShack.us👍 1Comment
-
nesusilaikiau neidejus xD laukiu jusu komentaru cia istorijos virselis is mano vardas vetra internetine knyga xD xD ka manot apie virseli? prasau prasau komentaru seip piesiu kad zmones komentuotu bet dazniausiai sulaukiu 1 komentaro arba nieko nors piesiu ne sau o noredama komentaru kad zmones kazka pasakytu apie mano mena jei tai galetu vadintis menu xDPaskutinis pakeitimas nuo untold-picture; 2011-02-21, 20:52.Comment
Comment