Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ivi942
    Narys

• 2008 11 02
    • 65

Autorius untold-picture
    uch na pirma paaiskinsiu kad cia piese manga mano drauge as tik spalvoju na dekui kad iskritikavai bet dabar as praradau pasitikejima savimi nes as spalviju viska nebezinau ar beisdrisiu toliau spalvot ^^ o tai reiskia kad per mane jos manga nueis per niek gal ji atsiras tuomet tik po 10 metu gal...... beto zole gal ir netikra bet jei duosi plancete ant kurios viskas matosi pacios tada mano spalvinimas bus daug geresnis nes su pelyte labai sunku ^^ gal kadanors gris noras spalvot bet jus vel busit nepatenkinti.... ech zmones nuolat atranda del ko priekaistaut tik skriaust zmogu . tu net neisivaizduoji kiek kartu as virseli ir ta mangos puslapi spalvinau ir kai pagaliau atrodo kad padariau tinkamai ......
    Ei, ei, ei!!! Tu mane visai ne taip supratai!! D8> As tik norejau tau patarti, kad jusu manga iseitu dar geresne! Man butu labai gaila jei nustotum prie tos mangos dirbti... Negalima taip lengvai pasiduoti ): As tau nesakiau visko perspalvint, tiesiog tai kaip patarimas ateities darbams...
    Siaip reikia tiketi savimi ir savo jegomis, nes kitaip ir kiti netikes.
    Beje, gali nusipirkti kad ir kokia A6 plansete - pradziai tikrai uzteks ir ji visai pigi. As turiu tokia(Wacom Volito 2) ir su ja baisiai smagu piesti, net jei ji nera nei siaubingai didele, nei ant jos matosi, kas paisoma.

Autorius *Cere-chan~
    Aš kaip lankau dailės mokyklą Vilniuje, JVDM, (aš nesigiriu, nepavydėkite, nėra kuom), ir 3-oje klasėje, pagrinde, šių metų tema yra žmogaus anatomija, t.y. piešiam, sketchinam ir lipdom/gaminam žmones, kaukoles, veido dalis ir t.t.
    Tai galvoju, įkelsiu šitą, pasak mokytojo 'nieko vertą', skulptūrą. Man ji irgi nepatiko, bet kai atvežiau namo po peržiūrų, pamilau.lol xD
    As Kaune dailes gimnazija lankau, tai mes irgi dabar prie zmoniu ir kaukoliu dirbam. Kaip piesti portretus tai megstu, bet tas kaukoles lipdyt... Kartais norisi mokytoja uzmust >_< As baisiai nekenciu skulpturos =3=
    Paskutinis pakeitimas nuo Ivi942; 2010-12-16, 17:00.

Comment

• Kanda
      Rašytojas

• 2010 09 25
      • 236

;D jau uzsivedziau ant lapuociu ;D
      DA , tumblr :P

Comment

• Maistas
        God of NOthing

• 2010 11 04
        • 44

viskas kaip ir neblogai, bet tie bruksniai grauzia akis XD manau reikejo nepatineget ir kruopsciau nuspalvint ivairius plotus...

Comment

• Maistas
          God of NOthing

• 2010 11 04
          • 44

Autorius Ivi942
          Pirma kas graziausia tai plaukai ^^ sukuria laisvumo ir lengvumo ispudi tos visos linijos
          O seip tai veidai atrodo kazkokie priploti, nosis nei siokia nei tokia; akys pas abi paneles grynai tos pacios. (turiu omeny toks pat zvilgsnis).
          thats all.

Comment

• Kanda
            Rašytojas

• 2010 09 25
            • 236

Autorius Maistas
            viskas kaip ir neblogai, bet tie bruksniai grauzia akis XD manau reikejo nepatineget ir kruopsciau nuspalvint ivairius plotus...
            OJ kaip as tingiu ... jei nupiesiu kruopstu piesini - tai man jau buna nacionaline svente ;D bet jap ir man jau akis duria bruksniai... KITU KARTU PASTAISYSIM ;D
            DA , tumblr :P

Comment

• Sashiri
              Loner

• 2009 09 17
              • 104

Autorius Ivi942
              Ei, ei, ei!!! Tu mane visai ne taip supratai!! D8> As tik norejau tau patarti, kad jusu manga iseitu dar geresne! Man butu labai gaila jei nustotum prie tos mangos dirbti... Negalima taip lengvai pasiduoti ): As tau nesakiau visko perspalvint, tiesiog tai kaip patarimas ateities darbams...
              Siaip reikia tiketi savimi ir savo jegomis, nes kitaip ir kiti netikes.
              Beje, gali nusipirkti kad ir kokia A6 plansete - pradziai tikrai uzteks ir ji visai pigi. As turiu tokia(Wacom Volito 2) ir su ja baisiai smagu piesti, net jei ji nera nei siaubingai didele, nei ant jos matosi, kas paisoma.

As Kaune dailes gimnazija lankau, tai mes irgi dabar prie zmoniu ir kaukoliu dirbam. Kaip piesti portretus tai megstu, bet tas kaukoles lipdyt... Kartais norisi mokytoja uzmust >_< As baisiai nekenciu skulpturos =3=
              As pats net netureciau teises sakyt, kad man nepatinka skulptura. Kartais nuobodoka, bet buna, kad patinka, ir lyg tycia kaip tik tas visas kaukoles ir anatomijas lipdyt apksritai siemet beveik nejau i skulptura ir dailetyra
              http://sashiri.deviantart.com/

Comment

• Cere
                !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
                • 547

Autorius Sashiri
                As pats net netureciau teises sakyt, kad man nepatinka skulptura. Kartais nuobodoka, bet buna, kad patinka, ir lyg tycia kaip tik tas visas kaukoles ir anatomijas lipdyt apksritai siemet beveik nejau i skulptura ir dailetyra
                Truputis offtopic.
                Jūs tesiog neturite tokio mokytojo, kuris vienu metu 'sugeba' dėstyti 2 grupėm, viena iš jų akademinė 3 klasė, kita speciali parengiamoji grupė/būrelis. Tik gal 2 kartus užeina pas mus į auditoriją, švelniai tariant pasako, kad esame šūdžiai (atsiprašau už išsireiškima, bet čia švelniai tariant) ir negalėdamas savimi atsipuikuoti, pradeda vardyti mūsų minusus ir trūkumus, nors jis mus matęs tik kelis kartus. Tai visą laiką jis sėdi toje mažiukų grupėje. Ir kaip jum toks mokytojas, kuris klasei visiems žadėjo neįskaitas, ir per visą pusmetį liepdavo piešti eskizus.? Labai nefainai pavyko su tokiu mokytoju. Gauna jis dvigubai daugiau užmokesčio ir jam visiškai nerūpi ar vaikai gauna iš to naudos ar ne. w/e
                Pamenu tik senus gerus 1klasės metus, kai su pačiu nerealiausiu ir labai trenktu dėstytoju sėdėdavom prie stalo ir iš molio lipdydavom mielus daikčiukus, kuriuos dar glazūruodavom glazūriniais dažais ir už tai parašydavo mielus pažymius.lol
                Kas turi mašiną, keliaujančią į praeitį?
                -.connection error

Comment

• Ivi942
                  Narys

• 2008 11 02
                  • 65

Autorius *Cere-chan~
                  Truputis offtopic.
                  Jūs tesiog neturite tokio mokytojo, kuris vienu metu 'sugeba' dėstyti 2 grupėm, viena iš jų akademinė 3 klasė, kita speciali parengiamoji grupė/būrelis. Tik gal 2 kartus užeina pas mus į auditoriją, švelniai tariant pasako, kad esame šūdžiai (atsiprašau už išsireiškima, bet čia švelniai tariant) ir negalėdamas savimi atsipuikuoti, pradeda vardyti mūsų minusus ir trūkumus, nors jis mus matęs tik kelis kartus. Tai visą laiką jis sėdi toje mažiukų grupėje. Ir kaip jum toks mokytojas, kuris klasei visiems žadėjo neįskaitas, ir per visą pusmetį liepdavo piešti eskizus.? Labai nefainai pavyko su tokiu mokytoju. Gauna jis dvigubai daugiau užmokesčio ir jam visiškai nerūpi ar vaikai gauna iš to naudos ar ne. w/e
                  Pamenu tik senus gerus 1klasės metus, kai su pačiu nerealiausiu ir labai trenktu dėstytoju sėdėdavom prie stalo ir iš molio lipdydavom mielus daikčiukus, kuriuos dar glazūruodavom glazūriniais dažais ir už tai parašydavo mielus pažymius.lol
                  Kas turi mašiną, keliaujančią į praeitį?
                  Na, musu mokytoja gal ir nieko, tik kad uzeina viena karta per pamoka. As tiesiog neisgaliu 4 pamokas per savaite sedet prie tos kaukoles >_<
                  Keramika man irgi labiau patiko, bent jau molis buvo naujas(Ir mokytojas kovos menu ismokino...). :/ O per skulptura mes lipdom is senu, ismirkytu kitu zmoniu darbu...
                  O kas turi masina, keliaujancia i ateiti? Visai nieko buti nukeliauti i kitus metus, kai visos perziuros bus pasibaigusios ir vietoj skulpturos turesim kokia nors akvarele...-w-

Comment

• Ivi942
                    Narys

• 2008 11 02
                    • 65

Autorius Maistas
                    Pirma kas graziausia tai plaukai ^^ sukuria laisvumo ir lengvumo ispudi tos visos linijos
                    O seip tai veidai atrodo kazkokie priploti, nosis nei siokia nei tokia; akys pas abi paneles grynai tos pacios. (turiu omeny toks pat zvilgsnis).
                    thats all.
                    Pas kurias paneles? Ten ju trys...

Comment

• Renata
                      Meanie

• 2008 05 25
                      • 715

Aše kaip ir visada prisistatau su prastos kokybės nuotraukomis :<
                      Spoileris:

Spoileris:
                      AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• denix2
                        Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                        • 350

When somthing strange in your mind! Ką pakviesi ?
                        Paskutinis pakeitimas nuo denix2; 2010-12-17, 15:05.
                        “I reject your reality and substitute it for my own.”
                        www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• lialia
                          GD <3

• 2010 07 18
                          • 383

Autorius Renata
                          Spoileris:

Spoileris:
                          Pirmo piesinio galejai fona padaryt.
                          antras tai man labai patiko pirmas irgi fainulis toks ..
                          zodziu grazuu..
                          http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
                          Max parašo aukštis 130

Comment

• Ausra
                            ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
                            • 272

Autorius Renata
                            Spoileris:

Spoileris:
                            Pirmas darbas nereliai man patiko!!!
                            Koks grazus veidukas!

Antras irgi puikus, graziai spalvos sulietos ir idomi darbo atmosfera
                            Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/

Comment

• fasian
                              Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
                              • 586

Autorius Renata
                              Spoileris:

Spoileris:
                              maciau labai senei tavo art'a nu is pirmo piesinio galiu pasakyt zengiai stipru zingsni i prieki
                              Ech tie seni laikai ..

Comment

• Maistas
                                God of NOthing

• 2010 11 04
                                • 44

omg o.O pirmos nepastebejau XD gomen tai kalbejau apie dvi paskutines senstu jau visai...

Comment

Working...