Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
SMEXY!!! :O tik neaiskiai ji cia man guli... xD Arba ant galvos ji cia, arba jos kaktos atzvilgiu reikia kazkokios perspektyvos. Neisnesa vaizduote man Bet seip... SMEXY!
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----Comment
-
Rankos pagal kūną, per plonos ir net per trumpos. Palygink rankų ir liemens ilgius. Toks vaizdas, kad jei ji ištiestų rankas, jos siektų tik klubus. O turėtų siekti vidurį šlaunų ;D Delnai ir pirštai irgi per maži, jie turėtų būti beveik veido dydžio. Dar nelabai įtikinai su žvilgsniu. Jis atrodo negyvas, tarsi ji būtų mirusi. Tonai irgi šiek tiek "pamozoti", na bet šiaip iš esmės piešinukas tikrai neblogas. Keep up the good work ;}👍 1Comment
-
čia turėjo gautis, kad kojom į viršų guli XD
Rankos pagal kūną, per plonos ir net per trumpos. Palygink rankų ir liemens ilgius. Toks vaizdas, kad jei ji ištiestų rankas, jos siektų tik klubus. O turėtų siekti vidurį šlaunų ;D Delnai ir pirštai irgi per maži, jie turėtų būti beveik veido dydžio. Dar nelabai įtikinai su žvilgsniu. Jis atrodo negyvas, tarsi ji būtų mirusi. Tonai irgi šiek tiek "pamozoti", na bet šiaip iš esmės piešinukas tikrai neblogas. Keep up the good work ;}
EDIT> as pamatavau ta ranką kur ant galvos ir jos ilgis man isejo geras xD ta kita tai fail, bet nzn kaip taisyt net >.<Paskutinis pakeitimas nuo PaperAngel; 2010-11-04, 22:09.Spoileris:Comment
-
O šiaip labai gerai, kad bandai kažką naujo atrasti, ne vien piešti portretus. Piešiniai visada įdomesni, kai yra daugiau į ką akis paganyt. ;DComment
-
Turiu pasakyti , labai proporcingai nupieštas tiek arklio , tiek merginos kūnas, tačiau:
-Man atrodo arklio galva yra šieeek tiek per didelė.
-Kur arklio likęs kūnas? O n O Manau gražiau būtų, jei jis stovėtų už šono.
-Veido bruožai gražūs,bet akys man atrodo keistai, toks jausmas , kad visas akies obuolys yra mėlynas...
Manau tai viskas , ką norėjau pasakyti. Darbelis man patiko. Deja I'm too evil not to post a critique, tad reikėjo pasakyti kelis minusiukus.http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
Na, darbelis mielas ir paprastas, aišku dabartinės rudeninės nuotaikos neatspindi, bet....
Turiu pasakyti , labai proporcingai nupieštas tiek arklio , tiek merginos kūnas, tačiau:
-Man atrodo arklio galva yra šieeek tiek per didelė.
-Kur arklio likęs kūnas? O n O Manau gražiau būtų, jei jis stovėtų už šono.
-Veido bruožai gražūs,bet akys man atrodo keistai, toks jausmas , kad visas akies obuolys yra mėlynas...
Manau tai viskas , ką norėjau pasakyti. Darbelis man patiko. Deja I'm too evil not to post a critique, tad reikėjo pasakyti kelis minusiukus.Comment
-
Na piešdama kažkaip įsivaizdavau, jog likusios dalies nesimato, na jis taip ba tiesiai atsisukęs stovi. Nu kažkaip taip.
Ir ačiū už kritiką. ^^
Nepabijok naudoti daugiau atspalvių. Piešinys atrodytų daug gyviau, jei būtų kad ir kokių iš pirmo žvilgsnio nesiderinančių spalvų. Kad ir žalsvos ant merginos odos (ji dėvi žalią maikutę, tai nuo jos ant odos krenta refleksiukai), taip pat nuo balto arklio taip pat ant odos, drabužių turėtų atsirasti baltų refleksų. Nuo dangaus irgi būtų galima šen bei ten uždėti žydros.Comment
-
Joa, žiauriai baisingai užkritikuosim db ;D Man atrodo, kad vos vos pakaušio trūksta. Daugiau viršugalvio nei pakaušio. Ten surišti plaukai turėtų būti? kažkaip keistokai atrodo realiai, atrodo lyk koks nors pūkuotas bumbulas prie šautuvo pritaisytas . Gal mėgink kažkaip parodyt, kad tie plaukai surišti, ar kažką tokio. Paskui man kažkaip keistai to drabužio klostės atrodo, toks vaizdas, lyg su žylka prie žemės pririšta būtų. Jei ir norėjai taip aštriai, tai gal ir gerai, bet tada nelogiškai ten susiraukšlėja ties pėda. Ir man dar nlb patinka kairė ranka, per daug ištiesta ir tokia dirbtina atrodo, gal būtų buvę geriau ją šiek tiek sulenkti, gal daugiau kokios gestikuliacijos įmest. Bet šiaip all in all, man patinka. Man patinka sci-fi tipo drabužiai ir tas keistas makabras už nugaros (tikiuosi jis bus galutinėj versijoj )Comment
-
čia turėjo gautis, kad kojom į viršų guli XD
Šitas piešinys man buvo žiaurus iššūkkis, visada portretus piešiu, nes nelb ka ir moku daugiau siaip dėkui, kai nupiešiu pirmom dienom nematau klaidų, o tik tai kas išėjo kaip norėjau
EDIT> as pamatavau ta ranką kur ant galvos ir jos ilgis man isejo geras xD ta kita tai fail, bet nzn kaip taisyt net >.<
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----Comment
-
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
Comment